Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

hahaha, człowiek lodu nadchodzi :-D niedługo będą mną dzieci straszyć :-D niech ta zima się kończy bo już nie mogę patrzeć na te syberyjskie wdzianka ;-) .... Gustowny ... no cóż .... całuśny się zrobił ;-)

I faktycznie miłość między Gutkiem i Wegetką kwitnie .... i oby zawsze już tak było :loveu:

ps. Koelka dzisiaj stwierdziła, że ..... Wega przytyła :diabloti:

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

urwiniu napisał(a):
Wy z Koelką chyba szalone jestescie!!! I już nic wiecej na temat wagi Wegi nic nie pisz bo popuszczę sfrustrowanego nauczycielskiego jezyka :P

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Powiem tak .... patrząć z góry Wega jest tak samo szeroka jak Kuki ..... czyli jamnik szorstkowłosy :eviltong:

Posted

Świetne fotki!
Gusto jaki roześmiany :) pozdrowienia od Romea !

trzeba się na jakiś spacerek większą grupką zgadać, ja mam teraz dużo czasu bo ferie zaczęłam.
A wczoraj poszłam sobie sama z Bastem i Bają w naszą standardową trasę, tak jak wtedy szłyśmy z Karlosem, tam aż prawie do Wojcieszyc.
Ale tam się zaspy porobiły, psiaki miały radochę. :)

Posted

[quote name='urwiniu']

Wolna niedziela to przyszłam pooglądać. Ta fota najlepsza. No i ta dynamika :evil_lol: Wegeta wygląda tu jak rasowy ONek. I jak jeszcze raz usłyszę, że jest gruba, to wyślę do Ciebie tvn uwaga na interwencję :mad: Nawet fałdu cycnego nie widać, co Ty jej AbGymnic podłączasz jak wychodzisz do pracy??

Posted

cd fotek

Każą nam non-stop pozować ale pozostajemy czujne

Jak już się znudzą pozowanymi zdjęciami możemy sie pobawić :)

Wega próbuje morderczym spojrzeniem wymusić oddanie piłki :) Nie tym razem :)

Posted

Gustowny nie zbliżaj się sama wykopie tego bobra!

Spotkaliśmy tez koleżankę Rafi :)

Gustowny znów zapragnął buziać Anię :)

Wegeta zaś badała teren organoleptycznie :)

Posted

Potem krótkie ćwiczenia z prostych komend w oddaleniu, przy czym wydająca komendy Kobieta Lodu jednocześnie rozpraszała psy śmierdzącą suszoną rybką :D Psy sie nie dały-wytrwały :)

Gustowny popozował wystawowo :

Wegeta po swojemu :)

Posted

Ale fotek :) Zazdroszczę takiego miłego towarzysza spacerów :). A jako człowiek śniegu prezentuje się podobnie, tylko jeszcze sobie twarz szalikiem owijam, tak, że tylko oczy mi widać :lol:

Posted

pędzelopka napisał(a):
(...) Nawet fałdu cycnego nie widać, co Ty jej AbGymnic podłączasz jak wychodzisz do pracy??

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Tekla64 napisał(a):
ja chyba jednak musze isc do okulisty po nowe okulary bo te juz chyba kalmia
zdjecia i spacer piekny

Tekla .. nie kłamią, Wega dobrze ukrywa nadwagę :diabloti:
Milka__ napisał(a):
Świetne fotki!
Gusto jaki roześmiany :) pozdrowienia od Romea !

trzeba się na jakiś spacerek większą grupką zgadać, ja mam teraz dużo czasu bo ferie zaczęłam.
A wczoraj poszłam sobie sama z Bastem i Bają w naszą standardową trasę, tak jak wtedy szłyśmy z Karlosem, tam aż prawie do Wojcieszyc.
Ale tam się zaspy porobiły, psiaki miały radochę. :)

pewnie, można się umówić ... szkoda, tylko, że ja nie mam ferii :razz: ale coś się wymyśli ;-)

Amber napisał(a):
Ale fotek :) Zazdroszczę takiego miłego towarzysza spacerów :). A jako człowiek śniegu prezentuje się podobnie, tylko jeszcze sobie twarz szalikiem owijam, tak, że tylko oczy mi widać :lol:

powiem Ci, że początki nie były różowe ... jak każdy początek z Wegą ;-) Dopiero od kilku tygodni, może 2 miesięcy Wega z Guciem się bawią, ciesza na swój widok itp. Wcześniej Wega goniła Gucia, potem była faza, że psy wogóle się nie widziały ... dobrze, że w końcu poszły po rozum do głowy :-D
urwiniu napisał(a):
(...)

Pozdrawiamy i czekamy na zdjęcia Kajuszy z wczorajszego wypadu :)

:lol::lol::lol::lol: no to może dziś coś wrzuce :-)

Posted

No to lecą fotki :-) Fajną pogodę trafiłyśmy, cieplutko było, zero wiatru ... cudo :-) Zrobiłyśmy sobie dogtrekking z przerwami na psie wąchanie ;-) ... i moje foto-przestoje ....pokazałabym jak Urwiniu się cieszyła na nie ...... ale wolę nie ryzykować ;-)

Gustowny w wersji "na królika" :-D

niektórzy naprawdę lubią zimę ;-)

czysta radość z biegania :-)

i wersja Wegety .. czysta radość ... z ujadania na Pana po drugiej stronie kanału ;-)

ale cóż .... nudno by było, jakby wszyscy lubili to samo ;-)

Posted

o poproszę frmę tych butów na psiaku , szukam na moją bo muszę co kilka minut jej wyciągać wielkie lodowe kule z między poduszek i obie nas to strasznie irytuję na dłuższą mete strasznie wkurzające .

zdjęcia super! fajnie że macie takich psich kumpli :lol:

Posted

udane foty :)

Butki to walker'y trixie ale niezbyt udane, na takim duzym psie jak gusto tydzień i zniszczone :( Teraz zakupiłam na bazarku na dogo, czekam az przyjdą i wypróbujemy :)

A co do tego zdjęcia:

Przypomnę Ci rozmowę :eviltong:
"Ania czy mogę już zwolnić psy?"
"Nie, bo Gucio głupie miny robi"

I co tyle siedziały, a Ty nadal wybierasz zdjęcie z głupią miną :mad:

Posted

[quote name='gops'](...)
zdjęcia super! fajnie że macie takich psich kumpli :lol:
dziękuję :-) Nooo kumpla i kumpele mamy super :-)
[quote name='urwiniu']udane foty :)

Butki to walker'y trixie ale niezbyt udane, na takim duzym psie jak gusto tydzień i zniszczone :( Teraz zakupiłam na bazarku na dogo, czekam az przyjdą i wypróbujemy :)

A co do tego zdjęcia:
http://i1102.photobucket.com/albums/g454/kajusza/311d19d6.jpg

Przypomnę Ci rozmowę :eviltong:
"Ania czy mogę już zwolnić psy?"
"Nie, bo Gucio głupie miny robi"

I co tyle siedziały, a Ty nadal wybierasz zdjęcie z głupią miną :mad:
hahahah bo one na wszystkich takie miny mają ;-)
[quote name='bira']Fantastyczne fotki :-) Uwielbiam Was odwiedzać :-)
dzięki :-) i zapraszamy ponownie :-)

[quote name='Tekla64']no zdjecia super , psy szczesliwe a krajobrazy ciekawe czego jeszcze chciec?
dla mnie do ideału to brakuje jakiś 20st.C ... tak, żeby było ok. 15stC na plus :-)