Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

bira napisał(a):
Wspaniałe macie tereny spacerowe. Pozazdrościć :-)

A ta czarna sierota dlaczego zakagańcowana? Taki psiożerny?

Karlos to zrównoważony pies, nie jest agresywny do nikogo, ale Natalia (od sznaucera) bała się spięcia, bo sznaucer nie koniecznie lubi inne psy ... dlatego Karlosek w kagańcu ;-) Karlos to pies z naszego schronu, który w końcu znalazł dom :-)

pędzelopka napisał(a):
ooooooooooooooooooo jaki rozkoszniak :angel:
jak śpi :diabloti:

hihihihi ja nie mogę jak ona tak leży ... od razu mam ochotę ja wymiętolić :-)

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

evel napisał(a):
Wegulec marznie na dworze, czy ona tak na stałe ma opcję "przyczajony tygrys, ukryty smok"? :evil_lol:

http://i1102.photobucket.com/albums/g454/kajusza/d8f3b862.jpg :loveu: :loveu: :loveu:

marznie .... rano to musze ją odkopać, ubrać w kubrak i wyciągnąć na spacer ..
ladySwallow napisał(a):
http://i1102.photobucket.com/albums/g454/kajusza/962c02c5.jpg
O, mina jak Jax - załosna i zmarznięta :lol:

jak widać, już tylko chciała do domu i nie wiedziała, czemu ten spacer tak się przeciąga ;-) Zresztą oboje z Karlosem średnio byli zadowoleni z takiego długiego spaceru ... na następny przywdzieją kubraki :-D NIewiem jak one przeżyły w schronie tyle cZasu ... oboje zmarzlaki ....

Posted

Kajusza napisał(a):
Karlos to zrównoważony pies, nie jest agresywny do nikogo, ale Natalia (od sznaucera) bała się spięcia, bo sznaucer nie koniecznie lubi inne psy ... dlatego Karlosek w kagańcu ;-) Karlos to pies z naszego schronu, który w końcu znalazł dom :-)

Hm, skoro to sznup ma jakieś "ale" to nie on właśnie powinien być zakagańczony? ;)

Posted

Oj, mroźno- zimowe fotki :) Super sfora...
Miło zobaczyć Karlosa po takim czasie :loveu:
Wegetor - zmarźlaczek w koszyku wygląda bosko- niewinnie, ale nie damy się zwieść ;)
A Baster jaki napakowany, kawał psiaka ;)

A najmniejsza Sonia, to co to za osobowość? Nieznana mi twarz... :)

Posted

evel napisał(a):
Hm, skoro to sznup ma jakieś "ale" to nie on właśnie powinien być zakagańczony? ;)

niby tak ... ale Olka miała kaganiec dla Karlosa to jemu przypadło w udziale chodzić zakagańcowanym ....

sundayrose napisał(a):
Oj, mroźno- zimowe fotki :) Super sfora...
Miło zobaczyć Karlosa po takim czasie :loveu:
Wegetor - zmarźlaczek w koszyku wygląda bosko- niewinnie, ale nie damy się zwieść ;)
A Baster jaki napakowany, kawał psiaka ;)

A najmniejsza Sonia, to co to za osobowość? Nieznana mi twarz... :)

hahaha własnie .. nie dajmy się zwieść pozorom ... licho nie śpi ;-)

A Sonia już się kiedyś pojawiła, ze spaceru nad Kładawką na fotkach, latem jakoś ... może nie dojrzałaś jej na zdjęciach .. taka malutka jest :-D Z Mariuszem (jej właścicielem) śmialiśmy sie, że fotki w makro jej trzeba robić ;-) Sonia fajnie sie z Wegą bawiła, ganiały się i podgryzały :-)

Posted

Nie ma to jak wymrozić sobie mózg przy -15 ... :cool3:
po ciężkim tygodniu pełnym nerwów taki szok jest dobry :D

A ja Bastowi kagańca nie brałam, bo nie było nic mówione, że na spacerze będzie Karlos. Miały być same suki.Ale na szczęście Karlos to kastrat, więc nie było problemu i Baster nawet w pewnym momencie zaczał spoglądać na niego jak na dziewczynkę :evil_lol:

Posted

Wegetko.... nie obraź się , ale ja ze spamem.... :oops:
Bardzo proszę kto może niech udostępni wydarzenie naszej podlaskiej biedulinki - dziecinki w typie labradora - którą wywalono na ulicę w największe mrozy. Szukamy jej tymczasu bo tam gdzie teraz jest nie może zostać - trzyma ją 70 - letnia staruszka , która zostanie niedługo eksmitowana , poodcinali jej w mieszkaniu wszystko co się da i która z racji tego, że nie daje sobie rady z sunią - puszcza ją luzem przy samej obwodnicy.... klik

Posted

[quote name='gops']fotki super!
macie nowe szelki czy stare tak fajnie leżą ?
stare, trochę się uleżały to lepiej leżą ale i tak nowe zamawiam, bo te nie dośc, że za dużo odstają to, wg mnie, powinny mieć ten pasek niżej poprzeczny, bo jak siedzi czy ją na smyczy prowadzę, to jest na szyi prawie :-(

[quote name='pędzelopka']Wegetko.... nie obraź się , ale ja ze spamem.... :oops:
Bardzo proszę kto może niech udostępni wydarzenie naszej podlaskiej biedulinki - dziecinki w typie labradora - którą wywalono na ulicę w największe mrozy. Szukamy jej tymczasu bo tam gdzie teraz jest nie może zostać - trzyma ją 70 - letnia staruszka , która zostanie niedługo eksmitowana , poodcinali jej w mieszkaniu wszystko co się da i która z racji tego, że nie daje sobie rady z sunią - puszcza ją luzem przy samej obwodnicy.... klik

udostępniłam :-)

Posted

Dziękuję dziękuję dziękuję za udostępnienie :Rose: zobacz przyniosłam Ci kfiatuszki - będą jak ulał do nowej kuchni :lol: tylko jakąś ładną doniczkę sobie dokupisz.

Dlaczego nie ma jeszcze relacji z remontowego burdello? Takie relacje najlepsze , a nie wklei potem od razu wymalowane i wymuskane żurnalowe wnętrza :lol: i każe podziwiać :lol:

Posted

ehhhh bo jak przychodze tam to odechciewa się robienia zdjęć :-( teraz kolega czyści drzwi i futryny, to pyłu jest tyle, że nic nie widać :-( Ale niech się chłopaki trochę uwiną z robotą to coś tam pstryknę ;-)

I dziękuję za kwiatki :-)

Posted

Tylko nie zapomnij podlewać. Ale jak będzie pięknie zobaczysz. Usiądź na gruzach i wyobrażaj sobie jak będzie pięknie.
A teraz wątek zakupowy - nasz ulubiony. Znalazłam super butki dla psa . Trzeba będzie pomyśleć na przyszłą zimę bo wydelikacone te nasze panienki jak nie wiem. Masa rozmiarów do wyboru. Nie będzie przebacz, będzie Wega latała po śniegu jak Kubica.

Posted

będę podlewać .. zapiszę sobie w kalendarzu ;-)

Takie różowe butki idealnie by pasowały do .... nowej obróżki :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='pędzelopka']:roflt:

:klacz: brawo za męską decyzję. a teraz wio do sklepu :scared:

a może by tak.. :siara:
obróżkę już mam ... bazarkową ;-) Ale okazuje się, że chyba będzie na wielkie wyjścia ;-) Bo dosyć kiepsko się luzuje :-(

A na tą beżową choruje :-( Ale na szczęście jest za mała na Wegetkę ;-) a i cena 87zł to trochę mnie hamuje ;-)

[quote name='Tekla64']no foty spcerowe jak zwykle u ciebie piekne
a co do postepow remontowych to ja tyz ciekawam moze zrobisz jaka relacje?
hihihihih, chyba na dniach zajade z aparatem i coś pstryknę w końcu :-) to się pochwalę :-)

Posted

To pokaż laskę w nowej obroży :cool3:
i nie szukaj wymówek bo Ci uszyją na wymiar jaką będziesz chciała :P

A wogóle to nie leń się tylko idź robić fotki. Może być Wega na gruzach i zgliszczach w nowej obroży :p

Posted

Zaczynamy spacer :) Wega zachęca Gustownego do zabawy, a to nowość jest :)

I teraz już cały czas razem będziemy się bawić :)

Upolowała Gustownego :)

Tu zwrócę uwagę jak Wegeta jest szkalowana przez swoją pańcię!!! To własnie ta "gruba" suczka!!!

Posted

Tu krótka prywata, cóz on taki piękny, że oprzeć się nie mogę :D

Uploaded with ImageShack.us
Czego szukamy Wega?

A i tak dosć dużo czasu na spacerze spędził na okazywaniu uczuć Anii :)
Buziamy Ania?!

Buziała mnie, buziała!!!!