Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tekla64 napisał(a):
tyn ostatni kun to taki jakis wkurzony wyglada hihihi

klimaty ze tak powiem znane hihihi

bo się troche chyba wkurzyl na moją Wegetkę ;-)

bira napisał(a):
Super zdjęcia :-)

sundayrose napisał(a):
No super fotki... niepokoi mnie tylko czy autorka foto bloga nie zmienia przypadkiem obiektu zainteresowania z psowatych na parzystokopytne??? ;)

dziekuję :loveu: ......... parzystokopytne lubie .. ale psowate bardziej :evil_lol:

Posted

koelka napisał(a):
Zdjęcia super, chociaż nie Wegetki;) Jutra Wega chyba z moimi pobiega, jeśli jeszcze będzie miała siłę po swoich ćwiczeniach:)

nooooo :-) Wegetka ma siłe zawsze :-) ......... tak sobie mysle, że na te agility to chyba pojedzie w swoim zimowym kubraczku... bo to zimno jest, tam zawsze wieje, a większość czasu pies czeka na swoja kolej :-( ...... także prosze sie spodziewać sesji kubraczkowej :evil_lol:

Ela my w niedziele na 10 idziemy z psami i niewiem czy nie w Twoje okolice .... tak tylko zgłaszam, bo to może akurat ten dzień będzie ;-)

Posted

kilka fotek by urwiniu :-) .... proszę nie regulować monitorów... to jedynie moda rolna połączona z sybiracką kurtką :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

trochę latającej Wegulki

i Wegeta w wersji myszej :razz:

Posted

[quote name='Tekla64']no piesy w roli bobrow zarypiste hihihi
latajaca Wegeta super!!!
dzis nie bylo za zimno ale malo ciekawie
boberki :-) Gusto dzielnie je wspiera w tej ciężkiej robocie ... wegeta to raczej jest kontrolerem jakości ;-)
Te fotki były robione kilka dni temu .... zmino było strasznie, i to tak od wilgoci ........ brrrrrrrrrrrrr .... a dziś faktycznie tak jakoś cieplej :-D

A tak przy okazji bobrów .... ile one już drzew załatwiły, szok normalnie, co drzewo to obżarte przez nie :-(

[quote name='Ewa&Duffel']Urocze :) Takie rozczulające spojrzenie :loveu:
http://i1102.photobucket.com/albums/g454/kajusza/d13a2166.jpg

Wszystkie fotki świetne, lubię odwiedzać tą galerię ;)
dziękuję :-)

[quote name='sundayrose']Ale boskie fociszcza :) Wega- latający kameleon :evil_lol: Na każdym zdjęciu inna mina, inna poza, nawet podczas fruwania :diabloti:
jak to mówią "Wegeta zmienną jest" :-P

[quote name='sundayrose']Kajusza wybaczy offik...

Zapraszam na najświeższy bazar orientalny dla wspomnianej już na tym wątku Donki i jej koleżanki Gandzi :)

http://www.dogomania.pl/threads/217991-Targ-orientalny-w-stylu-chi%C5%84skim-ozdoby-bi%C5%BCuteria-wszystko-do-u%C5%BCytku-do-10.12-g.20.00?p=18035336#post18035336

Zaproszenie otwarte! :)
takie offy to ja lubie ... nawet już tam pobuszowałam :-)

[quote name='sundayrose']Ania, to zdjęcie może spokojnie stanąć w konkursie do kalendarza dogo!!! :)
faktycznie .... może się skuszę i wstawie jeszcze jedno :-)

Posted

bira napisał(a):
To zdjęcie koniecznie musisz do kalendarza zgłosić. Jest rewelacyjne :-)

dziekuje w imieniu urwiniu, autorki fotki :-) ... jeżeli zgodzi się, to fotkę tam zgłosze :-)

Posted

urwiniu napisał(a):
a kiedy będą dzisiejsze foty? boję się...:evil_lol:

hahaha, jeszcze ich nie przejrzałam .... jak przyszłam, to poprostu padłam i nie dawno wstałam :oops: