Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wegetka - super ! Przytyła dziewucha i wygląda świetnie.
Ależ ma długie te łapencje, jak na modelkę przystało.

a Bibi jest zjawiskowa :)
Piękna psina, chciałabym ją zobaczyć na żywo i porobić zdjęcia.
Niech mi tylko obiektyw naprawią, to można poszaleć ..

a tu fotki z ostatniego spaceru, niewiele ich ale zawsze coś.
Tak mnie komary żarły, że myślałam, że nie wytrzymam.. a ukąszenia się goją do dziś, jeszcze dwa dni temu wyglądałam jak jakas trędowata xD

co to w ogóle jest, hahaha :D

a i w ogóle Ania, nie zgrałam Ci chyba nawet zdjęć ze spaceru rok temu?
tamte są naprawdę ciekawe, takie śmieszne , co one tam wyczyniały :D

Posted

faktycznie, z tamtych fotek to chyba ze dwie widziałam :-) To zgraj mi na płytkę i przy następnej okazji ją weź :-)

A czemu nie wstawiłaś latającej Bajki? czekałam na tą fotką ;-) ...... i miałam dzwonić jak wyglądają twoje nogi ....

Posted

[quote name='Kajusza']faktycznie, z tamtych fotek to chyba ze dwie widziałam :-) To zgraj mi na płytkę i przy następnej okazji ją weź :-)

Okej, nie ma problemu!

A czemu nie wstawiłaś latającej Bajki? czekałam na tą fotką ;-) ...... i miałam dzwonić jak wyglądają twoje nogi ....

Bo by się zaraz wszyscy obruszyli, że suka skacze z kładki :P No, ale wstawiam na życzenie..

no i kilka fotek sprzed roku, 10 października to było dokładnie :D Na wspominki mnie wzięło , pooglądałam i się naśmiałam :)

Posted

- to zdjęcie dla Maalwi - żeby nie czuła się sama po spacerach pełnych błota, dziadów, a tym bardziej krowich gówienek (patrz zdjęcie) :evil_lol:
szorowałam go godzinę ! a dwa dni wyplątywałam chwasty z sierści... nie wspomnę o brodzie!

Posted

super fotki Milka! ale przez ten rok Wega się zmieniła.... i fizycznie (chudzinka była straszna) i psychicznie...chciałabym, żeby kiedyś się tak beztrosko bawiła z psem :-(

A Bajka - rewelacja :-) ... kto chce, niech się czepia ;-) .... pewnie każdy myśliwski pies ma wszystko spod nóg usuwane na polowaniach .... nie zapominajmy po co niektóre psy stworzono :-)

Posted

Dziś mi Asia napisała, bo ogólnie o nim rozmawiałyśmy ale poprosiłam żeby napisała tak ładnie i konkretnie (bez moich wstawek nt Wegi ;-) ) program, bo to będą potencjalnie dwie części (postawowa i zaawansowana), cena i czas - żeby można było skopiować i wam wysłać :-)

Posted

dziś po pracy zaliczyłysmy z Wegetką spaceros spontanos z Milką i jej chłopakiem w powiększonym psim składzie w łącznej licznie 4 sztuki :-) Wega poznała drugą suczke Mariusza mikrusa Sonie i bez problemowo ją zaakceptowała :multi: Spacer był bardzo udany, odkryliśmy kolejną fajną miejscówkę .... po drodze był mały incydent - nagle podjechała rowerami rodzina z samcem akity - psy nagle się zobaczyły i był jeden wielki warkot (gł. ze strony Wegaty i akity) kilka doskoków do siebie ale na szczęście po kilku krzyknięciach i Wegeta i akita stały w miejscu i czekały na właścicieli... uffff niefajnie to wyglądało .... ale niestety więcej szkody my zrobiliśmy gwałtownie reagując na to spotkanie, bo pewnie psy obwąchały by sie i tyle z tego by było, a widząc nasze zdenerwowanie udzieliło im się...
Ale wracając szliśmy ulicą domków .... kurcze, skąd ludzie mają kase na takie chaty???? ... mijaliśmy psy szczekające za bramą i Wega nie rzuciała się na nie tylko ładnie szła na smaczki :multi: .... taki mały sukces a jak cieszy ;-)

cdn

Posted

mały wodospadzik przy którym Baja zaliczyła skok na głęboką wodę ;-)

Baster rodzynek w tym psim babińcu :-)

a to dowód, że mój aparat nie doścignie Wegety :-(

cdn

Posted

w ramach odkrywania nieznanych lądów znaleźliśmy wymarzone M - w pieknym otoczeniu przyrody, nad rzeczką i z kominkiem .... psom bardzo przypadło do gustu ;-)

"no już mogę tam lecieć czy nie?"

i na koniec w cywilizowanym otoczeniu lanserskich domków ;-)

Posted

Foty genialne! :D
Miejscówka świetna, odkryta całkiem przypadkiem, a ile radości!
Nawet miejsce na wypicie kawki znaleźliśmy, pełen luksus, kanapa, szafeczka :cool3:
a Baster - "kobieciarz" był wniebowzięty mogąc buszować z takimi psimi laseczkami :evil_lol:
Psiska wylatane, wykąpane, spacerek bardzo udany.
z akitą też był niezły cyrk, myslałam że do tej wody wpadnę jak Bastera łapałam - jak zwykle sieję niepotrzebnie panikę :eviltong: ale tak to jest jak pańcia jest przewrażliwiona.
zdjęcie nr 2- co ja tam robię?? :crazyeye:

Posted

Dzisiaj spotkałyśmy sie z Anią w Gralewie na Psim Ranczu, psiska się pobawiły - radość Wegi na widok Bastera była wielka, a potem zaczęła się szalona zabawa :D

Pamiętam Ania jak ostatnio pisałaś:

chciałabym, żeby kiedyś się tak beztrosko bawiła z psem

I widzisz, udało się :)