Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 115
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Do mojej Sary to się najbardziej upodobnił Dziadek i nie ma co się dziwić, bo spędzają razem całe dnie :-)
Szczęka wysunięta to jedno, ale nawet brwi im osiwiały tak samo :evil_lol:

Posted

Ja też zachorowałam-już 12 lat choruje i niedługo zostanę wyleczona,choć nie wiem czy to w ogóle da sie wyleczyć ????? :cool3::cool3::cool3::cool3:

Posted

Na to nie ma lekarstwa. Weszłam dzis na nasza grupę, obejrzałam zdjęcia i nagle znowu to uczucie. Tak mnie zabolało serce:-(

Posted

Agga napisał(a):
Na to nie ma lekarstwa. Weszłam dzis na nasza grupę, obejrzałam zdjęcia i nagle znowu to uczucie. Tak mnie zabolało serce:-(

mam to samo, bycie twardzielem nie dziala, jesli w gre wchodza boksy...

Posted

Nio czyli co ? jak już sie raz kupi boksa to już potem koniec ?-ugotowany do końca swych dni ???? A przecież są ludzie,którzy mieli boksy i już ich nie chcą mieć ?

Posted

Aga K napisał(a):
Nio czyli co ? jak już sie raz kupi boksa to już potem koniec ?-ugotowany do końca swych dni ???? A przecież są ludzie,którzy mieli boksy i już ich nie chcą mieć ?

to są wyjątki.. a jak wiemy wyjątek potwierdza regułę :cool3: ;)

Posted

Aga K napisał(a):
nio i niestety jest ich trochę :shake::shake::shake::-(:-(:-(:-(

jesli znasz takie osoby, to to nie byli nigdy bokseromaniacy, nie pokochali boksa, bo gdyby tak bylo, to zawsze w ich domu byloby miejsce dla boksera. w pierwszej kolejnosci.

Posted

Aga K napisał(a):
hahahaha
Aga ja mam jednak do ciebie ogromną prośbę,ale napisze to u mnie w galerce

Napisałaś już tam ?Mam zajrzeć?

• 2 weeks later...
Posted

Agga i Ty sie nic mi nie pochwaliłaś??:crazyeye: nieładnie, nieładnie...:mad: a tak z innej beczki...:

Agguś Słoneczko, tak sie cieszę że będziesz miała swoje maleństwo:multi: Trzymam mocno kciuki za to aby wszystko poszło po Waszej myśli! Zasługujesz na takie szczęście :buzi: I wierzę gorąco w to, że już wkrótce zamieszka z wami Mała Księżniczka:loveu:

Posted

Jak to sie nie chwale?
Odrazu napsałam :multi: tak mała księżniczka. :loveu:
tak bym chciała aby juz była na świecie. Wystarczyłby mi nawet ją zobaczyć tylko. Ale nic człowiek musi się nauczyć byc cierpliwym. Tyle wytrzymałąm wytrzymam jeszcze troszkę. Teraz to mój cel.

Posted

Jak już będzie wiadomo, że dzieciaczki są w drodze, będe juz szczęsliwa. Pozniej jak sie dowiem, że są dziewczynki będe bardzo szczęsliwa. Pozniej nadejdzie czas na wybranie imienia. Na pewno nie będzie imienia na "S".
Tak więc Matko Naturo do dzieła:p . Saruś a ty tam no wiesz zadziałaj jak możesz:p

Posted

oczywiście tez trzyamy kciuki za nowego boksia :multi:

a co do tematu: bez wątpienia jesteśmy zarażeni :)

Osoby zarażone na ulicy poznaje po tym, że mówią o moich boksiach: "JAkie śliczne, ile mają, itp., itd."
Osoby nie dotknięte chorobą patrzą i mówią, że psy mordercy (?!?!?!), że małpy na smyczy i że kaganiec mam załozyć :/

Posted

Paskuda_Bandzior napisał(a):
Osoby nie dotknięte chorobą patrzą i mówią, że psy mordercy (?!?!?!), że małpy na smyczy i że kaganiec mam załozyć :/

i że strasznie się ślinią, jakby cały czas wściekłe były :roll: :evil_lol:

Posted

Phi, papuge, tez mi cos :turn-l::turn-l::turn-l:
Agga, ale fajnie ze Twoj tata sie zgodzil!! :lilangel:
Masz zdjecia suni? a moze tatusia? :loveu::loveu:
Bedziesz ja wystawiac? :cool3::cool3: