Bodziulka Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 :lol: :lol: :lol: u mnie to w pozycji snu i oglądania telewizora tata i Box są tacy sami :evil_lol: Quote
Aganiok Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Do mojej Sary to się najbardziej upodobnił Dziadek i nie ma co się dziwić, bo spędzają razem całe dnie :-) Szczęka wysunięta to jedno, ale nawet brwi im osiwiały tak samo :evil_lol: Quote
szmaja Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 naprawde, uwielbiam ta chorobe! gajoszka i ja wygladalysmy jak blizniaczki, spalysmy tak samo, ogladalysmy telewizje - ja dalej tak chce!:shake: Quote
Aga K Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Ja też zachorowałam-już 12 lat choruje i niedługo zostanę wyleczona,choć nie wiem czy to w ogóle da sie wyleczyć ????? :cool3::cool3::cool3::cool3: Quote
Agga Posted July 4, 2006 Author Posted July 4, 2006 Na to nie ma lekarstwa. Weszłam dzis na nasza grupę, obejrzałam zdjęcia i nagle znowu to uczucie. Tak mnie zabolało serce:-( Quote
szmaja Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Agga napisał(a):Na to nie ma lekarstwa. Weszłam dzis na nasza grupę, obejrzałam zdjęcia i nagle znowu to uczucie. Tak mnie zabolało serce:-( mam to samo, bycie twardzielem nie dziala, jesli w gre wchodza boksy... Quote
Aga K Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Nio czyli co ? jak już sie raz kupi boksa to już potem koniec ?-ugotowany do końca swych dni ???? A przecież są ludzie,którzy mieli boksy i już ich nie chcą mieć ? Quote
Aga K Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 chociaż sie im bardzo dziwie.Nio,ale cóż....ja jeszcze boksa nie miałam,więc dopiero sie przekonam :cool3::cool3::cool3: Quote
Surprise Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Aga K napisał(a):Nio czyli co ? jak już sie raz kupi boksa to już potem koniec ?-ugotowany do końca swych dni ???? A przecież są ludzie,którzy mieli boksy i już ich nie chcą mieć ? to są wyjątki.. a jak wiemy wyjątek potwierdza regułę :cool3: ;) Quote
Aga K Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 nio i niestety jest ich trochę :shake::shake::shake::-(:-(:-(:-( Quote
Agga Posted July 5, 2006 Author Posted July 5, 2006 Ja tam jestem ugotowana i nie chce być leczona !!! Ja to napisze na papierze jak trzeba będzie!:evil_lol: Quote
Aga K Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 hahahaha Aga ja mam jednak do ciebie ogromną prośbę,ale napisze to u mnie w galerce Quote
szmaja Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Aga K napisał(a):nio i niestety jest ich trochę :shake::shake::shake::-(:-(:-(:-( jesli znasz takie osoby, to to nie byli nigdy bokseromaniacy, nie pokochali boksa, bo gdyby tak bylo, to zawsze w ich domu byloby miejsce dla boksera. w pierwszej kolejnosci. Quote
Agga Posted July 6, 2006 Author Posted July 6, 2006 Aga K napisał(a):hahahaha Aga ja mam jednak do ciebie ogromną prośbę,ale napisze to u mnie w galerce Napisałaś już tam ?Mam zajrzeć? Quote
AgaCzips Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 Agga i Ty sie nic mi nie pochwaliłaś??:crazyeye: nieładnie, nieładnie...:mad: a tak z innej beczki...: Agguś Słoneczko, tak sie cieszę że będziesz miała swoje maleństwo:multi: Trzymam mocno kciuki za to aby wszystko poszło po Waszej myśli! Zasługujesz na takie szczęście :buzi: I wierzę gorąco w to, że już wkrótce zamieszka z wami Mała Księżniczka:loveu: Quote
Agga Posted July 20, 2006 Author Posted July 20, 2006 Jak to sie nie chwale? Odrazu napsałam :multi: tak mała księżniczka. :loveu: tak bym chciała aby juz była na świecie. Wystarczyłby mi nawet ją zobaczyć tylko. Ale nic człowiek musi się nauczyć byc cierpliwym. Tyle wytrzymałąm wytrzymam jeszcze troszkę. Teraz to mój cel. Quote
AgaCzips Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 Agguś-życzę wytrwałości,zobaczysz szybciutko zleci :-) Quote
Agga Posted July 21, 2006 Author Posted July 21, 2006 Jak już będzie wiadomo, że dzieciaczki są w drodze, będe juz szczęsliwa. Pozniej jak sie dowiem, że są dziewczynki będe bardzo szczęsliwa. Pozniej nadejdzie czas na wybranie imienia. Na pewno nie będzie imienia na "S". Tak więc Matko Naturo do dzieła:p . Saruś a ty tam no wiesz zadziałaj jak możesz:p Quote
zaba14 Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 Agguś to ja trzymam kciuki i łapki z rudzielcem :kciuki: Quote
Agga Posted July 21, 2006 Author Posted July 21, 2006 Wszystkie łapki zaciśnięte przydadzą się.:multi: Quote
apple Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 No to my z Krosiem też trzymamy łapki i kciuki:loveu: Quote
Paskuda_Bandzior Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 oczywiście tez trzyamy kciuki za nowego boksia :multi: a co do tematu: bez wątpienia jesteśmy zarażeni :) Osoby zarażone na ulicy poznaje po tym, że mówią o moich boksiach: "JAkie śliczne, ile mają, itp., itd." Osoby nie dotknięte chorobą patrzą i mówią, że psy mordercy (?!?!?!), że małpy na smyczy i że kaganiec mam załozyć :/ Quote
Bodziulka Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 Paskuda_Bandzior napisał(a):Osoby nie dotknięte chorobą patrzą i mówią, że psy mordercy (?!?!?!), że małpy na smyczy i że kaganiec mam załozyć :/ i że strasznie się ślinią, jakby cały czas wściekłe były :roll: :evil_lol: Quote
Agga Posted July 21, 2006 Author Posted July 21, 2006 Paskuda_Bandzior masz zupełną rację.:evil_lol: Quote
anetta Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 Phi, papuge, tez mi cos :turn-l::turn-l::turn-l: Agga, ale fajnie ze Twoj tata sie zgodzil!! :lilangel: Masz zdjecia suni? a moze tatusia? :loveu::loveu: Bedziesz ja wystawiac? :cool3::cool3: Quote
Recommended Posts