Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 115
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

chodź minęło juz 4 mieciące odkad jej nie ma nadal mam i tak pozostanie pełno jej zdjęć w ramkach i nie tylko.Nawet znalazłam oferte zrobienia sobie poduszki a na niej zdjęcie. WIęc bedzie to Sarciowe zdjęcie.

Posted

Wiecie, ja też czuje się chora i to coraz bardziej, do tego stopnia, że moi znajomi już się na mnie poobrażali, bo od 4 m-cy gadam tylko o faflunie, a oni chcą np. poopowiadać o dzieciach.
Miałam już boksera i jego tak nagłe odejście strasznie przeżyłam. Wtedy weszłam na dogomanie i poznałam mojego Imbirka. Ten młodziak po przejściach rozłożył mnie na łopatki. Na moją chorobę niektórzy reagują pukając się w głowe, no ale oni nie są chorzy.:lol:

Posted

Na moją chorobę niektórzy reagują pukając się w głowe, no ale oni nie są chorzy.

Bo chorego na boksowiroze zrozumie tylko osoba rownie chora :evil_lol:
Moja rodzinka sadzi , ze ja juz oszalalam zupelnie na punkcie moich psow. Stukaja sie w czolo, ale co tam oni moga wiedziec :razz: :diabloti:

Pozdrawiam

Posted

niki_ill napisał(a):

Moja rodzinka sadzi , ze ja juz oszalalam zupelnie na punkcie moich psow. Stukaja sie w czolo, ale co tam oni moga wiedziec :razz: :diabloti:

Pozdrawiam

ja nie mam takich problemów, bo u mnie wszyscy są chorzy :evil_lol: :loveu: :cool3:

Posted

BO ja sie boje juz w to wierzyć:-( ja myslalam, że dla mnie nie ma juz szczęścia.:shake:
Musze się z Wami podzielić. Boje się ale to zrobie.Boje się znowu sobie zrobic nadzieje. Teraz to co napisze nie wyniknęło odemnie. Ja postanowiłąm milczeć.
Wczoraj na działce byłam z rodzinką były dwie ciotki. Zaczęła się rozmowa o tym ze mam sobie kupić papugę. A moj tato po raz pierwszy od smierci Sary powidział coś takiego. Jasli już jakieś zwierze to PIES i tylko BOKSER. I powiedział, że w przyszłym roku!!!!!!!!!!!

A dziś mielismy dzien wspominek o niej:-( Łzy mi się prawie same cisnęły do oczu. Jemu tak strasznie brakuje psa!! Wkońcu samo to do niego dotarło.
Teraz tylko czekać na bokserka. Z tego co wiem moja siostra ma koleżankę która ma sunię -czekamy tylko na miot. POprzednie szczeniaki piekne. Mam nadzieje, że tym razem los sie uśmiechnie do mnie. WYjde z siebie poprostu tak bardzo pragnę fafluna.BOje sie zapeszyć.

Posted

Po śmierci Imbirka seniorka myślałam, że nie dam rady, ale jak zobaczyłam moją obecną bidę, to wiedziałam, ze tylko ten i zaden inny:lol: Agga podziwiam, że tyle czasu jesteś sama. Mnie bokser potrzebny był jak powietrze. Poszłam za ciosem, klin klinem. Do tej pory bez boksera udusiłabym sie. Ale widze, że jesteś na dobrej drodze więc trzymam kciuki:lol:

Posted

Ja leemonca, Hakerek, i Baster za TM, życzymy Ci pięknego boksia, żebyś przestała się smucić po stracie Sary i żeby mały szczeniaczek przyniósł do Twojego domu dużo, dużo radości, tak jak nam przyniósł Haker po odejściu Bastera.

Posted

Nowe wieśći ze świata przyszłych szczeniąt.
Tato juz nie chce za rok tylko za pół roku:lol: Czy to słoneczko mu zaszkodziło czy tesknota? ja stawiam na tęsknotę.
Siostra dziś spotkała się z koleżanką, której mama zajmuje się jej psem. Tak więc jesteśmy pierwsi w kolejce po szczeniaka!!!!!!!!!!!!!
Czekamy tylko aż jej mama wróci do kraju i na cieczkę i na informacje i pieseczkach.

Jesu drogi oszaleje zaraz :loveu:

Posted

a to jest dowod na to, ze TO sie rozprzestrzenia, po niespelna 3 latach sie juz tak wyglada (to zmiana fizyczna, ona jest pozniejsza, tiriririri i titititi juz dawno bylo :)):