iwczaczek Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Czy ktoś z was może polecić mi dobrego alergologa dla psiaka w Warszawie? Quote
arabiansaneta Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 Własnie, polecają się lecznice "Wetlandia" i "Felis" kto wie, gdzie jest lepszy specjalista? Quote
ankub Posted July 14, 2012 Posted July 14, 2012 w wetlandi przyjmuje dr milewska-rewelacyjna kobieta mój pirat uczulony był na wiekszosć jedzenia ale także na rośliny grzyby roztocze itd...przez rok był na sterydzie..drapał sie i wygryzał do krwi.....po 2 latach prowadzenia przez dr milewską pies je wszystko,kąpie się w stawach fontannach biega po łące i lesie a uczulenie zniknęło...u pani doktor jesteśmy kontrolnie co 2-3 miesiące...bardzo polecam Quote
anna187 Posted July 14, 2012 Posted July 14, 2012 Ja także polecam dr Ignacak-Milewską z Wetlandi. Mywalczymy z alerigia od 4 miesięcy i widać postępy. Pies powoli powili przestaje się drapać. Bardzo się cieszę, że jest taki lekarz w Warszawie :) Quote
Recommended Posts