Jump to content
Dogomania

Adopcja ? Oczywiscie i to jak udana - Lucky psiak z adopcji

Recommended Posts

Posted

Witam Was wszystkich . Ja tylko zabiore Wam chwilke slowem wstepu i juz lece z foteczkami. Otoz na samym poczatku z zona chceilismy kupic tollera. Jak sobie pomysle ze mialem kupic psa to az smiac mi sie chce :P Na szczescie szef mojej zony mial do oddania psa w typie yorka. Bylismy juz zdecydowani gdy szef oswiadczyl ze panie w domu juz go nie chca oddac. Nie wiele myslac zaczelismy szukac psiaka ze schroniska gdyz "odkrylismy" nowa droge. I tak oto Lucky/wczesniej byl to Wasyl , ale jakos nam nie pasowalo / trafil do naszego domku gdzie mieszka z papuzka i rybkami.
Zeby nie zanudzac lecimy z fotkami :)

1. Ja z zonka i psiakiem

2.Pierwszy dzien u nas - po kapieli

3.

4.

5.

Posted

Biszat jestem taka szczęśliwa jak czytam takie posty!!! Lucky wygląda rewelacyjnie a pamietam jak Basia vel Bernadeta pakowala go do samochodu i szczesliwa jechała do Was. Cieszę sie że wypatrzyliście nasze ogłoszenie :)

Posted

Szkolenia raczej podstawowe , domowe siad lapa do mnie waruj . Czaem uda mu sie wyknac - zbieramy fundusze na szkolenie. Za to dzis byl ze mna u Cioci m labradorke Lare. Troche sie bale , ale nie potrzebnie. Psy sie bawily jakby sie znaly od zawsze. Fotorelacja nizej :)