Czorcik Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 ale ostatnie miesiące był szczęśliwy u Was Quote
Czorcik Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Łatek został pochowany na Cmentarzu dla Zwierząt "Psi Los" w podwarszawskim Koniku Nowym. Numer "kwatery" CH-92. jakby ktos był niech zajrzy :(:( Quote
Awit Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 O Boże Ty mój, teraz się dowiedziałam:-( Kochany, taki kochany, radosny, taki łagodny, pozytywnie nastawiony do wszystkich. Szczęśliwe miał ostatnie m-ce życia, był we wspaniałym miejscu:-( Quote
Czorcik Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 [quote name='Awit']O Boże Ty mój, teraz się dowiedziałam:-( Kochany, taki kochany, radosny, taki łagodny, pozytywnie nastawiony do wszystkich. Szczęśliwe miał ostatnie m-ce życia, był we wspaniałym miejscu:-([/QUOTE] tak dokładnie taki był , bardzo pozytywnie nastawiony do świata :( zawsze będę go pamiętać Quote
*N. Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 Kurcze aż mi łezka poleciała : / Oglądam pierwszą stronę, pierwsze zdjęcia i szok! Coto za bestialstwo?! Ta dziura w szyi była straszna! Potem patrze dalej, a tutaj taki wesołek kudłaty, radosny, rozbiegany - myślę sobie - kawał życia przed nim, super! Jest cudnownym kudłaczem, aż sama bym go wzięła ! Przechodzę na ostatnią stronę by zobaczyć najnowsze zdjęcia, a tutaj czytam, że nie żyje : / Przeżył tę dziurę, leczenie, tyle cierpień. Przyszedł czas spokoju, radości, nowego, PRWAWDZIWEGO psiego życia, jakie powinien mieć od początku swojej egzystencji, a tu co? Powiedziałabym, że "dobrze, że chociaż odszedł szczęśliwy", ale z drugiej strony, wcale mnie nie cieszy, że w ogóle odszedł... Niech spoczywa w pokoju. Quote
Czorcik Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 dzięki Pikola, ja również pamiętam , a zdjęcia Łatka nawet w pracy mam. :-( Quote
inka33 Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 Łatku... [*] ledwie co Cię znałam, ale... pamiętam. Quote
Czorcik Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 inka33 napisał(a):Łatku... ledwie co Cię znałam, ale... pamiętam. miło że ktoś pamięta , mi Łatek tak zapadł w pamięci że nie usunę wątku z subskrypcji. Quote
gosia7 Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 ja pamiętam [*] i znów się poryczałam oglądając zdjęcia... Quote
Recommended Posts