Sprytna Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Przedstawiam Wam moją mała puchatą kuleczkę bc-Skaya. Urodził się 11 marca 2011. Na początku byliśmy nastawieni na merlaka jednakże właśnie taki biało-czarny szkrab zawładną moim sercem i wiedziałam że to na tego właśnie się zdecyduję ;) Podróż minęła nam całkiem przyjemnie,jednak w busie miał już dosyć-było gorąco. ...Pierwsze chwile w domu... Kiedy Skay tylko wpadł do domu od razu zostawił na podłodze dużą,żółtą plamę ;p ...Miłośnik dziwnych pozycji do spania... ...Świetnie się szarpiemy... Młody poprostu jest świetny :p Przed nami nauka czystości... Quote
Fantowa Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 Śliczny maluch, dodaj nowe zdjęcia, bo na pewno już urósł :loveu: Quote
drachena Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 O matko jaki piękny! Ta rozdziawiona, szczęśliwa morda! Normalnie mowy mi odjęło! Quote
przeszlus Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 jak urósł :) Ja ci ponownie( już gdzieś chyba było :P) gratuluję fajnego, slodkiego i już trochę wyrośniętego psiaka :) badz co bądz ma prawie 6 miesięcy :) Quote
Sprytna Posted February 12, 2012 Author Posted February 12, 2012 A dziękujemy : ) Może coś na odświeżenie; Quote
Recommended Posts