Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 245
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oddam go tylko takim ludziom, ktorzy mnie przekonaja ze beda go kochac. Zapowiedzialam na poczatku, ze pojdzie tylko do KOCHAJACEGO domku, nie do jakiegokolwiek domku, zeby potem byc moze blakac sie po swiecie.
Do tego czasu jakos sobie tu bedziemy radzic.... jest srednio jesli chodzi o warunki ale krzywdy mu nie dam zrobic.

Posted

czy mozna go wstawic w ogloszenia Kupsprzedaj?

Przez ten portal udalo nam sie znalejsc 4 fajne domki dla Funi,jamnisi i paru innych smutaskow.

Jezeli sie zgodzisz to bedzie mi potrzebny tel kontaktowy do ciebie i miasto gdzie maluch przebywa.

Posted

dzis dzwonili w sprawie Lola panstwo z Klodzka, i tak jakos mi serce zapikalo ze moze to wlasnie oni beda dla niego kochajaca rodzina.
Nie przestrasza ich ani to ze Loli nie slyszy, ani odleglosc, ani inne rzeczy.
Tak jakos mi zabrzmieli.... serdecznie i pewnie. Oby moja intuicja nie zawiodla, zobaczymy, trzymajcie kciuki.

Posted

Nie sadze:multi:
panstwo z Klodzka dzwonili i wypytywali o swojego synusia, przyjezdzaja po niego w sobote

Boze jaka jestem szczesliwa - i nieszczesliwa zarazem
szczesliwa bo wygladaja na wspanialych ludzi
nieszczesliwa bo juz za Lolem tesknie, chyba go dzis do lozka wezme ukochac... ostatnia szansa....;)

Posted

Też trzymam za Lolka kciuki. Mam nadzieję, że Państwo nie rozmyślą sie po kilku dniach.
Kurcze w jakimś pesymistycznym nastroju dzis jestem.
Też mam nadzieję, że będą relacje. Może uda się ich namówić na zalogowanie się na dogomanii. Byliby naszym królikiem doświadczalnym ;).

Posted

Panstwo przyjezdzaja jutro. Juz nie moga sie doczekac, i sa bardzo szczesliwi ze moga go zaadoptowac. Dostalam piekny dlugi list i mysle ze to bedzie dobry domek. To nie jest jakies zauroczenie chwilowe, wszystko dobrze przemysleli. Jada jutro ponad 300 km tutaj...
Oczywiscie juz tesknie za tym malym szkrabem choc jeszcze siedzi mi na kolanach:loveu:
tez mam nadzieje ze beda dawali znac co u niego...
Jutro napisze jak poszlo, maja byc kolo 12-13

Posted

Nadal mocno trzymamy kciuki ;)
W godzinach które podałaś nie będzie mnie na necie, jak wrócę to pierwszą rzeczą jaką zrobię to zaglądne co u naszego Lola :loveu:
Maluchu alez ty masz szczęście :multi:

Posted

LOLU JUZ W NOWYM DOMU!!

Jego nowi panstwo odjechali stad unoszac Lola w ramionach i patrzac w niego jak w obrazek. Sama chcialabym miec taki domek :cool3:

Na dodatek Lol- co naprawde mnie zaskoczylo - zazwyczaj ostrozny i powsciagliwy w kontaktach z ludzmi, przywital ich przy furtce zawziecie krecac doopka i wywijajac ogonkiem mlynki, wskakujac na kolana i okazujac radosc. Niesamowite!! Jak dotad zadnych ludzi nie wital w ten sposob!

Dostalam na kom. zdjecia z nowego domku, ale nie mam kabelka. Jak cos wykombinuje to wkleje.
Poryczalam sobie troche z tesknoty za tym lobuzem kochanym, ale mysle ze na lepszy dom trafic nie mogl, i to mi bardzo pomaga...