D0minika Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 :lol: A to już domek pewny? Czy 5 listopada mają się zdecydować? W każdym razie ja i tak trzymam kciuki, choćby mi miały odpaść! Loluś do domku! Quote
Dorothy Posted October 21, 2006 Author Posted October 21, 2006 sa pewne panie ktore sa zainteresowane, ale nie zapeszajmy. 5 listopada wszystko sie wyjasni.... Quote
:: FiGa :: Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Byłoby wspaniale :) Tczymamy kciuki bardzo mocno! ;) Quote
andzia69 Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Dorotko - czy to ktoś z dogo, czy z allegro???? Quote
PARSONRK Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Dobra, to na wszelki wypadek wrzucam sobie na stronkę Quote
majafaja Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 PIEKNY CHLOPA!! PRZESłODKI!!!! a Dorothy probowalas sie dowiedziec czy ktos go nie zgubil? bo zwykle sie przeciez nie 'gubi' rasoywch psow, tylko kundelki... Quote
Dorothy Posted October 21, 2006 Author Posted October 21, 2006 nie, nikt go nie zgubil...:-( ta pani (te panie, wlasciwie) chyba z dogo od Blondelli, tak mysle ze wzgledu na lokalizacje (Ustron) ze to ona malpa jestem nawet jej nie zapytalam czy to ona....:oops: a dzis dzwonili ludzie z Zabrza ci z allegro chyba, i mieli przyjechac obejrzec Lola i wziac na spacer ale chyba sie rozmyslili bo nie dotarli. A Lol wykąpany bialutki jak sniezek, po kąpieli dostał tzw. tatraciny i jak tornado latal po domu przez godzine , a ja sie przedtem martwilam ze nie wyschnie :evil_lol: Quote
PARSONRK Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Psiak jest juz u mnie na stronce, na razie w formie jaka jest. Niestety nie znam się na tyle na tworzeniu stronek, żeby ładnie zrobić:shake: , ale postaram się coś poprawić. Widzę, że polskie znaki też zjadło... ech/... Quote
Blondella Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Dorothy napisał(a):nie, nikt go nie zgubil...:-( ta pani (te panie, wlasciwie) chyba z dogo od Blondelli, tak mysle ze wzgledu na lokalizacje (Ustron) ze to ona malpa jestem nawet jej nie zapytalam czy to ona....:oops: a dzis dzwonili ludzie z Zabrza ci z allegro chyba, i mieli przyjechac obejrzec Lola i wziac na spacer ale chyba sie rozmyslili bo nie dotarli. A Lol wykąpany bialutki jak sniezek, po kąpieli dostał tzw. tatraciny i jak tornado latal po domu przez godzine , a ja sie przedtem martwilam ze nie wyschnie :evil_lol: Tak, to ona;) Ala jak już dorwie jakąś bidę to nie da jej zginąć... Nie wchodzi na Dogo, bo mówi, że serce by jej pękło... Quote
D0minika Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Dorothy może tamci drudzy zgubili się albo coś takiego? Dziś nie mogli, jutro przyjadą... A ja ciągle trzymam kciuki za cudowny domek dla Lolusia! Quote
D0minika Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 A ja na wszelki wypadek podnosze Lolka... Quote
Dorothy Posted October 22, 2006 Author Posted October 22, 2006 Loli pieszczoch sie przypomina;) Quote
D0minika Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Loluś ślicznoto piękna, skacz po nowy domek :loveu: Quote
PARSONRK Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Poszło info też do Hollandii ;) zobaczymy może coś się da załatwić. Quote
Dorothy Posted October 23, 2006 Author Posted October 23, 2006 Do Holandii? WOW Lobuz jest bardziej swiatowy niz my tu razem wziete:cool3: mam tylko nadzieje ze to, ze nie slyszy nie przekresli jego szans. Przeciez to nie znaczy, ze nie zasluguje na milosc :-( Quote
D0minika Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 On zasługuje na 100 razy więcej miłości... Co ja mówię, z tym jego pyszczkiem na 10000 razy więcej!:loveu: Quote
Dorothy Posted October 24, 2006 Author Posted October 24, 2006 nie wiem, ludzie nie wybaczaja ulomnosci psom, choc sami maja ich tyle... koronny argument ludzi ktorzy ogladaja Lolka to taki: - no fajny, tylko ze BEDZIE Z NIM KLOPOT.... niestety najlepiej kocha sie pieknych, mlodych i zdrowych, kazda inna milosc juz jest trudna i BEDZIE Z NIA KLOPOT to lepiej nie ryzykowac...:-( Quote
zaba14 Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Jaki klopot? nie rozumie takich ludzi... psy niepelnosprawne radza sobie zdecydowanie lepiej niz niepelnosprawni ludzie... pies sie nie załamie, nie popłacze.. a wyterzy inne swoje zmysly, ale jesli ktos argumentuje ze bedzie z nim klopot to nawet nie warto taka osobe przekonywac, bo znajdzie w przyszlosci w psie cos co mu nie spasuje i psa odda :roll: Quote
Ludek Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Dorothy napisał(a):nie wiem, ludzie nie wybaczaja ulomnosci psom, choc sami maja ich tyle... koronny argument ludzi ktorzy ogladaja Lolka to taki: - no fajny, tylko ze BEDZIE Z NIM KLOPOT.... niestety najlepiej kocha sie pieknych, mlodych i zdrowych, kazda inna milosc juz jest trudna i BEDZIE Z NIA KLOPOT to lepiej nie ryzykowac...:-( Ale przecież oni wiedzą, że to głuchy pies. Po co w ogóle przyjeżdżają go obejrzeć, skoro z góry zakładają, że będzie z nim kłopot. Quote
D0minika Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 No właśnie, ja się zgadzam z zaba14. Dorothy jeśli widzisz, ze ludzie nie są przekonani do Lolka, to im go nie oddawaj, bo stwierdzą, że trzeba przechodzić po niego do drugiego pokoju i jest kłopot i psa oddadzą do schroniska... A innych weź może na spacer z Lolkiem, pokaż im, jak on sobie radzi itd. Quote
Recommended Posts