Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 245
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie, nikt go nie zgubil...:-(
ta pani (te panie, wlasciwie) chyba z dogo od Blondelli, tak mysle ze wzgledu na lokalizacje (Ustron) ze to ona
malpa jestem nawet jej nie zapytalam czy to ona....:oops:
a dzis dzwonili ludzie z Zabrza ci z allegro chyba, i mieli przyjechac obejrzec Lola i wziac na spacer ale chyba sie rozmyslili bo nie dotarli.
A Lol wykąpany bialutki jak sniezek, po kąpieli dostał tzw. tatraciny i jak tornado latal po domu przez godzine , a ja sie przedtem martwilam ze nie wyschnie :evil_lol:

Posted

Psiak jest juz u mnie na stronce, na razie w formie jaka jest. Niestety nie znam się na tyle na tworzeniu stronek, żeby ładnie zrobić:shake: , ale postaram się coś poprawić. Widzę, że polskie znaki też zjadło... ech/...

Posted

Dorothy napisał(a):
nie, nikt go nie zgubil...:-(
ta pani (te panie, wlasciwie) chyba z dogo od Blondelli, tak mysle ze wzgledu na lokalizacje (Ustron) ze to ona
malpa jestem nawet jej nie zapytalam czy to ona....:oops:
a dzis dzwonili ludzie z Zabrza ci z allegro chyba, i mieli przyjechac obejrzec Lola i wziac na spacer ale chyba sie rozmyslili bo nie dotarli.
A Lol wykąpany bialutki jak sniezek, po kąpieli dostał tzw. tatraciny i jak tornado latal po domu przez godzine , a ja sie przedtem martwilam ze nie wyschnie :evil_lol:

Tak, to ona;) Ala jak już dorwie jakąś bidę to nie da jej zginąć... Nie wchodzi na Dogo, bo mówi, że serce by jej pękło...

Posted

Do Holandii? WOW
Lobuz jest bardziej swiatowy niz my tu razem wziete:cool3:

mam tylko nadzieje ze to, ze nie slyszy nie przekresli jego szans. Przeciez to nie znaczy, ze nie zasluguje na milosc :-(

Posted

nie wiem, ludzie nie wybaczaja ulomnosci psom, choc sami maja ich tyle... koronny argument ludzi ktorzy ogladaja Lolka to taki:
- no fajny, tylko ze BEDZIE Z NIM KLOPOT....
niestety najlepiej kocha sie pieknych, mlodych i zdrowych, kazda inna milosc juz jest trudna i BEDZIE Z NIA KLOPOT to lepiej nie ryzykowac...:-(

Posted

Jaki klopot? nie rozumie takich ludzi... psy niepelnosprawne radza sobie zdecydowanie lepiej niz niepelnosprawni ludzie... pies sie nie załamie, nie popłacze.. a wyterzy inne swoje zmysly, ale jesli ktos argumentuje ze bedzie z nim klopot to nawet nie warto taka osobe przekonywac, bo znajdzie w przyszlosci w psie cos co mu nie spasuje i psa odda :roll:

Posted

Dorothy napisał(a):
nie wiem, ludzie nie wybaczaja ulomnosci psom, choc sami maja ich tyle... koronny argument ludzi ktorzy ogladaja Lolka to taki:
- no fajny, tylko ze BEDZIE Z NIM KLOPOT....
niestety najlepiej kocha sie pieknych, mlodych i zdrowych, kazda inna milosc juz jest trudna i BEDZIE Z NIA KLOPOT to lepiej nie ryzykowac...:-(

Ale przecież oni wiedzą, że to głuchy pies. Po co w ogóle przyjeżdżają go obejrzeć, skoro z góry zakładają, że będzie z nim kłopot.

Posted

No właśnie, ja się zgadzam z zaba14. Dorothy jeśli widzisz, ze ludzie nie są przekonani do Lolka, to im go nie oddawaj, bo stwierdzą, że trzeba przechodzić po niego do drugiego pokoju i jest kłopot i psa oddadzą do schroniska...

A innych weź może na spacer z Lolkiem, pokaż im, jak on sobie radzi itd.