Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 245
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

to swoje zdanie zamanifestowal dzis tym ze probowal zabrac Bertowi spod nosa kostke.... skonczylo sie nerwami i dziura w kąciku oka od Bertowego zeba. Jak tak bedzie robil to ja nie wiem, Bert straci resztki cierpliwosci....:-(
Tundra nie poslalam, tworze tekst i stworzyc nie moge.... ale posle... wciaz mam nadzieje ze polacy tez potrafia kochac psiaka co nie slyszy i nie trzeba blagac o pomoc niemcow....

Posted

Proszę o więcej fotek maluszka - profil i w stój ;)

Powiedziałabym, że troszkę pilne ;)
Wici rozesłane i chcę na stronkę swoją wkleić

Jakbym nie miała dwóch psów (tzw morderczy tandem - jak idą,to oba), to mały dawno by u mnie spał w łóżeczku

Posted

PARSONRK zdjecia beda wieczorem
a Twoj awatar to caly Loli... idento tylko Lol jest bez łat....
wczoraj wieczorem znow maly oberwal, tym razem - bo wskakiwal na Sunie i stracila cierpliwosc....
zaraz odpisze tym ludziom z allegro

Posted

A jak u niego z tym stosunkiem do kotów?

Jadę jutro do rodziców i mogłabym pogadać, żeby go wzięli na tymczas, ale tam są 2 koty.
A może nawet jakby Milo go nie zeżarł, to u mnie mógłby zostać dopóki nie znajdzie sie domek docelowy, ale ja mam 3 koty.

Posted

owszem, jestem :-)
Loli biega za kotami, to terier. Ja mam malutkiego kotka ktory ucieka, moze wiekszy kot zalatwil by sprawe, taki co by nieruchomo mu sie postawil i drapnal w nos. W koncu Loli to szczeniak prawie i duzo jeszcze moze sie nauczyc....