Asencja Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Wstaję ok.godz.5" bo zasuwam karmić koty...cała zgraję kotów:p Quote
Asencja Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 trochę-na dzień dzisiejszy 27kotów,4suczki i pies Nero w DT płatnym;dwa koty siedzą u znajomego i muszę tam kawałek dojść co rano więc trzeba wcześnie wstać bo inaczej klapa,nie wyrabiam się;dzisiaj policzyłam,że mam 12 kuwet do sprzątania ale to i tak nic w porównaniu z tym co potrafią wyczyniać moje szalone szczekacze:shake::mad: Quote
beataczl Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 znalazlam Śliczną :-( na fb nie ma linku do watku dogo ( albom slepa;)) Quote
PaulinKa030894 Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 zaraz wkleję link na dogo :) jeśli go nie ma, zbytnio się nie przypatrzyłam :D Podnosimy pieska ślicznego ;) Quote
maja602 Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 jakie warunki w schronisku ma Kela? Czy ktoś mógłby ją wziąć na przeczekanie zanim znajdzie się stały domek? Quote
PaulinKa030894 Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 Rozmawiałam właśnie z Emdziolek, pojechała do schroniska do malutkiej :) porobić jej nowe fotki :) Na pewno jak wróci wszystko napisze . A na razie trzymajcie kciuki =] Quote
emdziolek Posted May 9, 2011 Author Posted May 9, 2011 No coż, w schronisku jak w schronisku, kojec, buda i duzy wybieg. Pani Zyta codziennie ją bierze na wybieg z trawa, wyczesuje, niunia, głaska , robi wszystko zeby sunia sie oswoiła i... sa ogromne efekty. Dzisiaj sunia biegała jak szalona, bawiła sie i wystawiała brzuchol do głaskania. Jest chetny Pan z Rudy ślaskiej. Zna ktos kogos z tamtych okolic do przeprowadzenia wizyty przedadopcyjnej?? a teraz fotki: Quote
emdziolek Posted May 9, 2011 Author Posted May 9, 2011 zwróćcie uwage na jej znak szczególny- wgłębienie w języku Quote
PaulinKa030894 Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 Jaka ona piękna!! Tylko się zakochać.Emi czy napisałaś do kogoś z mapy dogo ? Może tam ktoś będzie ? Trzymajmy kciuki za Keli i jej być możę przyszły domek! Emilka jesteś niesamowita, w tym tygodniu udało Ci się wyadoptować jednego kotka,w sumie 3 pieski i być może teraz Keli ;] Nie wspominając o tych dwóch co ostatnio były u Cb na tymczasie jesteś boska ! Quote
beataczl Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 jaka sliczna i taka radosna na spacerku !!! :) trzymam kciuki za Keli i wizyte ! z Rudy jest jusstyna85 Quote
Recommended Posts