Jump to content
Dogomania

**Czterej pancerni: Platon, Inka, Byron, Junior i Halbinka o ogromnym sercu**

Recommended Posts

Posted

[quote name='fruzia120']

jeżeli dostanę więcej zdięc takich jak te , czyli zdięc na których pluto jest gwałcony przez inne psy i adres schroniska wyślę to policji a oni mają obowiązek poroznawiać z właścicielem i powinni dać nakaz przełożenia pluta do innej klatki albo do szczeniaków.;) a właściciela schroniska sama o*******e ... za przeproszeniem :mad:

email: fruzia120@wp.pl

biedny pluto

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Pluto jak wiadomo nie jest już w schronisku, tylko na tymczasie. Długo się domem nie nacieszył, trudno. Pomoc dla niego teraz, to znalezienie mu domu, a dla marchewy na już- choćby tymczas dla Pluta.

Posted

Plutek jest u mnie.Postarajmy się znalezć mu najcudowniejszy dom na świecie bo jest tego wart.Czy możecie mi napisać jak sie rozpoznaje wiarygodnych,odpowiedzialnych ludzi?ja naprawde myślałam,żę Pluto trafił w dobre ręce:wallbash:

Posted

Marchewa nie martw się to nie Twoja wina! moze ona jest przyzwyczajona do starszych psow i z takim by sobie dala radę!
Jak on sie miewa? bardzo jest zmartwiony tym faktem czy wesoly z powrotu do Ciebie?:cool3:

być może bedzie tymczasik dla Pluta!:cool3: Pani Halinka z Zabrza zaoferowała swoją pomoc i przetrzymanie Pluta w tym strasznym momencie.:lol:

potrzebny transport do Zabrza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi:

Dominiko stokrotne dziekuje!!!!!:p

Posted

Pluto jest wesoły,ma tylko jakiś dziwny,suchy kaszel,może zdarł sobie gardło:evil_lol: był odrobaczany,dostałam 2 maile w jego sprawie,wysłałam fotki ale na razie nie dostałam odpowiedzi,czyżby się nie spodobał????????A ta pani Halinka może go zabrać tylko na tymczas czy jest szansa,że się zakocha w Pluciaku i go zostawi?:loveu:

Posted

tak mnie Pani Halinka też fajnie wyglada. Że się zakocha szansa jest ale Pani H?alinka czeka na swoja dożyce z Tczewa i na jej transport wiec wspanialomyslnie zanim dozyca nie dojedzie zdecydowala się nam pomóc:multi:
ja tez porozsylalam go dzis zaraz sprawdze czy ktos mi odpisał:roll:

czy jest ktos kto pomógłby nam go przetransportować? rozmwaiałysmy i doszlysmy do wniosku ze jastrzebie - zabrze jest krotsza trasa niz sosnowiec - jastrzebie - zabrze - oczywiscie pokryjemy koszty benzyny! prooosssiiimyyyyy!!!!!po raz enty:oops:

Posted

Pluto dzieki wspanialosci obecnych tu ludzi jedzie jutro w dalsza podroz życia!
to jest niekonczaca sie opowiesc:p

Wiec tak: Marchewa wiezie Pluta do Syli do Wodzislawia (dziekujemy choc wiemy ze masz urwanie głowy), Syla (ah syla syla...) wiezie Pluta do Zabrza w Zabrzu odbiera go kolezanka Halinki i potem ona sama odbiera go od kolezanki! jejku ale ma przygody ten pies! pol polski zwiedzi w tymczasach.....:shake:

3mam kciuki dziewczyny zebyscie sie dograły!!
powodzenia i szerokiej drogi!!:thumbs:

Halinka - oby Cie zauroczył tak jak mnie! bedziemy czekac na relacje z Twojego domku!

Posted

Cieszę się że Plutek znajdzie dom u pani Halinki :lol:

A jakby jednak wypaliło z tą dożycą, to może mu bannerek zrobić (ostatnio wpadłam w szał bannerowy :lol:), tak mu moge pomóc na razie... Może ktoś kliknie i go Plutuś zauroczy? :loveu:

Posted

D0minika napisał(a):
Cieszę się że Plutek znajdzie dom u pani Halinki :lol:

A jakby jednak wypaliło z tą dożycą, to może mu bannerek zrobić (ostatnio wpadłam w szał bannerowy :lol:), tak mu moge pomóc na razie... Może ktoś kliknie i go Plutuś zauroczy? :loveu:

Dominisiu, Ty "nie wypalaj", tylko działaj! :p
Avanti!!! Przybywam! :multi: Nareszcie mnie ta dogomania uznała za swego i wpuściła :mad: Ale żeby na ten honor zasłużyć, musiałam dać tymczasowy domek jakiemuś biedactwu... Uznałam, że Pluto potrzebuje go natychmiast. Dzięki maluchowi poznałam już mnóstwo ludzi, pozdrawiam Was serdecznie. I czekam w domku...

Posted

Witaj Halbino - dzięki. Plutek jest wstawiony w necik - musi ten domek sie znaleźć. A my witamy w szeregach - każde wsparcie sie liczy.
Ostatnio tak jakos ciężko, depresyjnie - jesień, wiadomo. Psiaki też smutnieją jesienią.
Ale my możemy dodac blasku ich życiu, jeśli tylko zechcemy.

Szkoda, że nie wszyscy chcą, że tak nas mało.
Przepraszam, mnie tez to dopadło. :-(

Posted

walczę z depresją od ponad roku... ze zmiennym skutkiem, ale od kiedy uznałam, że sposobem na myślenie o sobie i swoich dołeczkach jest zajęcie się jakąś absorbującą istotą, depresja jakby odpuściła... zamieniłam depresję na psią obsesję :lol:

Posted

supergoga napisał(a):
Mnie niestety dopadła, mimo iz pracy mam więcej niz mogę wykonać - na sen zostaje 5 h. Ale z pierwszym wiosennym słońcem minie. MUSI ;)

supergoga , oszalalaś , pierwsze wiosenne slońce będzie w marcu 2007 , a Ty do tego czasu znowu będziesz mieć myśli typu skok z balkonu tudzież inne ,ZOBACZ JAKĄ MAMY PIĘKNĄ POLSKĄ JESIEŃ!!!!!

Posted

jotka napisał(a):
No, ale zeby to zauroczenie miało konsekwencje w postaci stałego domku:lol:
Halinka już czeka na swojego pieska , na dożyce , w każdej chwili może być transport , jeżeli do tego czasu PLUTO nie znajdzie domku , trzeba by chyba trochę finansowo pomoc dziewczynie , bo to bęa 2 nie małe psy!!!!!!!

Posted

No Halbina nareszcie logowanie sie powiodło!:multi:
witam raz jeszcze!
O pomocy dla Halbiny i psiaków napewno pomyslimy! narazie niech szcześliwie Pluto dotrze do nowego tymczasu!:cool3:

Supergoga jasne że tak! każdy pomysł i pomoc jest istotna!:razz:
nie wchodze za czasto na bazarek wiec pytam z ciekawości czy faktycznie spełnia swój zamierzony cel?:roll:

Posted

Zawiozłam Pluta do Wodzisławia a stamtąd pojechał w dalszą droge z Sylwią(wielkie dzięki) do swojego spokojnego domku.Bardzo wszystkim dziękuję,że tak szybko znalezliście mu pańcie i pańci,że zabrała Pluta do siebie i pozwoli mu poczuć sie bezpiecznie.:biggrina: