fruzia120 Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 [quote name='fruzia120'] jeżeli dostanę więcej zdięc takich jak te , czyli zdięc na których pluto jest gwałcony przez inne psy i adres schroniska wyślę to policji a oni mają obowiązek poroznawiać z właścicielem i powinni dać nakaz przełożenia pluta do innej klatki albo do szczeniaków.;) a właściciela schroniska sama o*******e ... za przeproszeniem :mad: email: fruzia120@wp.pl biedny pluto Quote
jotka Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Pluto jak wiadomo nie jest już w schronisku, tylko na tymczasie. Długo się domem nie nacieszył, trudno. Pomoc dla niego teraz, to znalezienie mu domu, a dla marchewy na już- choćby tymczas dla Pluta. Quote
MARCHEWA Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Plutek jest u mnie.Postarajmy się znalezć mu najcudowniejszy dom na świecie bo jest tego wart.Czy możecie mi napisać jak sie rozpoznaje wiarygodnych,odpowiedzialnych ludzi?ja naprawde myślałam,żę Pluto trafił w dobre ręce:wallbash: Quote
aga =] Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Pluto do góry ! Obyś znalazł domek, w ktróym cię pokochają! Quote
Ambra Posted October 17, 2006 Author Posted October 17, 2006 Marchewa nie martw się to nie Twoja wina! moze ona jest przyzwyczajona do starszych psow i z takim by sobie dala radę! Jak on sie miewa? bardzo jest zmartwiony tym faktem czy wesoly z powrotu do Ciebie?:cool3: być może bedzie tymczasik dla Pluta!:cool3: Pani Halinka z Zabrza zaoferowała swoją pomoc i przetrzymanie Pluta w tym strasznym momencie.:lol: potrzebny transport do Zabrza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi: Dominiko stokrotne dziekuje!!!!!:p Quote
MARCHEWA Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Pluto jest wesoły,ma tylko jakiś dziwny,suchy kaszel,może zdarł sobie gardło:evil_lol: był odrobaczany,dostałam 2 maile w jego sprawie,wysłałam fotki ale na razie nie dostałam odpowiedzi,czyżby się nie spodobał????????A ta pani Halinka może go zabrać tylko na tymczas czy jest szansa,że się zakocha w Pluciaku i go zostawi?:loveu: Quote
wandul 66 Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 to wypadałoby teraz przewieżc PLUTA do Zabrza!!!! pani Halinka wygląda na osobę , ktora zdaje sobie sprawę z czekających ją trudów!!! Quote
Ambra Posted October 17, 2006 Author Posted October 17, 2006 tak mnie Pani Halinka też fajnie wyglada. Że się zakocha szansa jest ale Pani H?alinka czeka na swoja dożyce z Tczewa i na jej transport wiec wspanialomyslnie zanim dozyca nie dojedzie zdecydowala się nam pomóc:multi: ja tez porozsylalam go dzis zaraz sprawdze czy ktos mi odpisał:roll: czy jest ktos kto pomógłby nam go przetransportować? rozmwaiałysmy i doszlysmy do wniosku ze jastrzebie - zabrze jest krotsza trasa niz sosnowiec - jastrzebie - zabrze - oczywiscie pokryjemy koszty benzyny! prooosssiiimyyyyy!!!!!po raz enty:oops: Quote
Ambra Posted October 17, 2006 Author Posted October 17, 2006 Pluto dzieki wspanialosci obecnych tu ludzi jedzie jutro w dalsza podroz życia! to jest niekonczaca sie opowiesc:p Wiec tak: Marchewa wiezie Pluta do Syli do Wodzislawia (dziekujemy choc wiemy ze masz urwanie głowy), Syla (ah syla syla...) wiezie Pluta do Zabrza w Zabrzu odbiera go kolezanka Halinki i potem ona sama odbiera go od kolezanki! jejku ale ma przygody ten pies! pol polski zwiedzi w tymczasach.....:shake: 3mam kciuki dziewczyny zebyscie sie dograły!! powodzenia i szerokiej drogi!!:thumbs: Halinka - oby Cie zauroczył tak jak mnie! bedziemy czekac na relacje z Twojego domku! Quote
jotka Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 No, ale zeby to zauroczenie miało konsekwencje w postaci stałego domku:lol: Quote
D0minika Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Cieszę się że Plutek znajdzie dom u pani Halinki :lol: A jakby jednak wypaliło z tą dożycą, to może mu bannerek zrobić (ostatnio wpadłam w szał bannerowy :lol:), tak mu moge pomóc na razie... Może ktoś kliknie i go Plutuś zauroczy? :loveu: Quote
halbina Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 D0minika napisał(a):Cieszę się że Plutek znajdzie dom u pani Halinki :lol: A jakby jednak wypaliło z tą dożycą, to może mu bannerek zrobić (ostatnio wpadłam w szał bannerowy :lol:), tak mu moge pomóc na razie... Może ktoś kliknie i go Plutuś zauroczy? :loveu: Dominisiu, Ty "nie wypalaj", tylko działaj! :p Avanti!!! Przybywam! :multi: Nareszcie mnie ta dogomania uznała za swego i wpuściła :mad: Ale żeby na ten honor zasłużyć, musiałam dać tymczasowy domek jakiemuś biedactwu... Uznałam, że Pluto potrzebuje go natychmiast. Dzięki maluchowi poznałam już mnóstwo ludzi, pozdrawiam Was serdecznie. I czekam w domku... Quote
D0minika Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 halbina a ja życze radości z Pluta! :lol: Quote
supergoga Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Witaj Halbino - dzięki. Plutek jest wstawiony w necik - musi ten domek sie znaleźć. A my witamy w szeregach - każde wsparcie sie liczy. Ostatnio tak jakos ciężko, depresyjnie - jesień, wiadomo. Psiaki też smutnieją jesienią. Ale my możemy dodac blasku ich życiu, jeśli tylko zechcemy. Szkoda, że nie wszyscy chcą, że tak nas mało. Przepraszam, mnie tez to dopadło. :-( Quote
halbina Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 walczę z depresją od ponad roku... ze zmiennym skutkiem, ale od kiedy uznałam, że sposobem na myślenie o sobie i swoich dołeczkach jest zajęcie się jakąś absorbującą istotą, depresja jakby odpuściła... zamieniłam depresję na psią obsesję :lol: Quote
supergoga Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Mnie niestety dopadła, mimo iz pracy mam więcej niz mogę wykonać - na sen zostaje 5 h. Ale z pierwszym wiosennym słońcem minie. MUSI ;) Quote
wandul 66 Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 supergoga napisał(a):Mnie niestety dopadła, mimo iz pracy mam więcej niz mogę wykonać - na sen zostaje 5 h. Ale z pierwszym wiosennym słońcem minie. MUSI ;) supergoga , oszalalaś , pierwsze wiosenne slońce będzie w marcu 2007 , a Ty do tego czasu znowu będziesz mieć myśli typu skok z balkonu tudzież inne ,ZOBACZ JAKĄ MAMY PIĘKNĄ POLSKĄ JESIEŃ!!!!! Quote
wandul 66 Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 jotka napisał(a):No, ale zeby to zauroczenie miało konsekwencje w postaci stałego domku:lol:Halinka już czeka na swojego pieska , na dożyce , w każdej chwili może być transport , jeżeli do tego czasu PLUTO nie znajdzie domku , trzeba by chyba trochę finansowo pomoc dziewczynie , bo to bęa 2 nie małe psy!!!!!!! Quote
supergoga Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Może przez bazarek - założyc skarpetkę dla psiaków u Halinki. Moja młoda - Opal już poszykowała książki na bazarek - chętnie da dla Pluta. Quote
Ambra Posted October 18, 2006 Author Posted October 18, 2006 No Halbina nareszcie logowanie sie powiodło!:multi: witam raz jeszcze! O pomocy dla Halbiny i psiaków napewno pomyslimy! narazie niech szcześliwie Pluto dotrze do nowego tymczasu!:cool3: Supergoga jasne że tak! każdy pomysł i pomoc jest istotna!:razz: nie wchodze za czasto na bazarek wiec pytam z ciekawości czy faktycznie spełnia swój zamierzony cel?:roll: Quote
supergoga Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Myślę, że tak - dobrze żeby więcej dogomaniaków wchodziło. Na miau idzie koci bazarek lepiej, ale nasz się rozkręca i daje efekty wymierne. Quote
wandul 66 Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 czyli od godz> 13 00 mam takiego pzrystojnego sasiada w Zabrzu , nie omieszkam WAS odwiedzić!!! Quote
MARCHEWA Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Zawiozłam Pluta do Wodzisławia a stamtąd pojechał w dalszą droge z Sylwią(wielkie dzięki) do swojego spokojnego domku.Bardzo wszystkim dziękuję,że tak szybko znalezliście mu pańcie i pańci,że zabrała Pluta do siebie i pozwoli mu poczuć sie bezpiecznie.:biggrina: Quote
Recommended Posts