jolek68 Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 ze śmiechu aż się zachłysnęłam :evil_lol: Toyota super bryka :cool3: ja mam corsę ale ze wspomaganiem, na benzynkę ;) ma parę latek ale fajne autko i wszędzie nim zaparkuję :evil_lol: Quote
halbina Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 no to jeszcze siedem godzin i wyjeżdżamy za cztery dni prawdziwych wakacji... Inka i ja... Platon i kociarnia zostają pod opieką Formicy... heh... a jedziemy tu: http://www.jablonowiec.pl/foto.php mam nadzieję, że fajne fotki będą po powrocie, do poniedziałku! Quote
Isadora7 Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 [quote name='halbina']no to jeszcze siedem godzin i wyjeżdżamy za cztery dni prawdziwych wakacji... Inka i ja... Platon i kociarnia zostają pod opieką Formicy... heh... a jedziemy tu: http://www.jablonowiec.pl/foto.php mam nadzieję, że fajne fotki będą po powrocie, do poniedziałku! Życzę odpoczynku, byczenia się i braku dostępu do netu Quote
halbina Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 to chyba mam zapewnione :-) a na pewno super towarzystwo z najlepszych lat młodości... źródło ożywcze i inspirujące, zastrzyk energii pozytywnej... Quote
maciaszek Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Wypoczywaj dobrze :). Zapomnij o dogo i wszystkich problemach tego świata! Quote
DG32 Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 halbina napisał(a):to chyba mam zapewnione :-) a na pewno super towarzystwo z najlepszych lat młodości... źródło ożywcze i inspirujące, zastrzyk energii pozytywnej... Najlepsze lata młodości to chyba jeszcze przed Tobą :p. Quote
Bjuta Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Odpoczywaj ile wlezie i ani się waż myśleć o jakiś futrzakach! Quote
Gosiara Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Już w najbliższy weekend, 28-29 sierpnia, zapraszamy na kolejne spotkanie z naszymi podopiecznymi! Nas i naszych podopiecznych będzie można poznać w CH PLATAN w Zabrzu w godzinach 15:00-19:00! Będziemy przeprowadzać zbiórkę pieniędzy oraz karmy dla naszych podopiecznych! ZAPRASZAMY!!! Quote
maciaszek Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Spokojnie, zielono, pięknie. I zadowolona Inka :). Super! Quote
halbina Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 zielono, zielono, trawiasto, przestrzeń, świeże powietrze, łąki i lasy, no i woda... :cool3: Quote
Gosiara Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 super ze troche odpoczęłyście,a ja mam już chętnych na dwa pieski:)tzn.na białego pieska w łatki i sunię;) Quote
halbina Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 niekoniecznie, ale teren ogromny, więc i trochę luzu dla zdjęć Inki w plenerze :-) adoratorzy Inki i jej pontonu... ;-) Quote
Recommended Posts