jolek68 Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 nie dość że światowa możesz być to i nowe miejsce do ogłoszeń dla psów będzie :) Quote
psiama Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Halbino, ekhm ..., Gwiazdo :) Świetnie, to będzie z wielkim pożytkiem dla zwierzów !!! Miziaki dla Benia :) Dasz radę z maturami, nie pierwszy wszak i nie ostatni to raz. Quote
Gosiara Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 [quote name='halbina'][FONT=Arial]Dostałam pozdrowienia od tymczasowicza - Behemotka vel Banka...[/FONT] [FONT=Arial]"Witam,[/FONT] [FONT=Arial]Beniu rośnie jak na drożdżach, apetyt mu dopisuje. Ostatnio odwiedziliśmy dzieci w Akademii indygo (przedszkole dla dzieci), gdzie Beniu był gościem honorowym. Obawiałam się, że dzieci będą za dni biegać i go męczyć, ale moje obawy były bezpodstawne. Na początku powiedziałam dzieciom parę słów o Beniu, że jest mały i nie można przy nim krzyczeć i wykonywać gwałtownych ruchów, bo będzie się bał i już do nich nie przyjdzie. W tedy przyniosłam Benia do sam zwiedzał sobie sale, a dzieci go obserwowały. Zajęcia się udały, Beniu po zwiedzeniu sali sam przyszedł do dzieci i pozwolił się pogłaskać. [/FONT] [FONT=Arial]Przesyłam adres strony gdzie są zdjęcia z tych zajęć:[/FONT][FONT=Arial]http://indygo.info.pl/galeria/index.php?Qwd=./Zaj%EAcia%20z%20kotem%20dla%20dzieci&Qiv=thumbs&Qis=M.[/FONT] [FONT=Arial]Uczęszczam na warsztaty dziennikarskie i opowiedziałam na nich, że Benia wzięłam z Pani Fundacji i Pani dziennikarka była zachwycona Pani poświęceniem i oddaniem w sprawie zwierząt i prosiła mnie, abym się Pani zapytała czy mogłaby z Pania przeprowadzić reportaż na Pani temat. To jest telewizja zabrzańska, a program ma nazywa się "Ludzie pozytywnie zakręceni".[/FONT] [FONT=Arial]Mam jeszcze jedno zapytanie do Pani, w związku z tą gazetą. Prowadzę w tej gazecie rubrykę odnośnie adopcji zwierząt i zastanawiałam się czy mogłabym umieścić w niej zdjęcia Pani zwierząt.[/FONT] [FONT=Arial]Pozdrawiam[/FONT] [FONT=Arial]Ania z Beniem"[/FONT] [FONT=MS Shell Dlg 2]sławna będę jak nic... :P[/FONT] Oj cudowny mój zaczarowany:* E tam nie załMUJ SIĘ DLA MNIE JESTEŚ gURU,bABA Z JAJAMI TAKIE JAK tY SA THE BEST! Quote
halbina Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 [FONT=Arial]Jeżeli: - możesz rozpocząć dzień bez kofeiny, - zawsze możesz być radosny i nie zwracać uwagi na niedogodności, - nie zawracasz ludziom głowy swoimi problemami, - możesz każdego dnia jeść to samo i być za to wdzięcznym, - nie obwiniasz innych za coś, co nie idzie po twojej myśli, - nie musisz kłamać, - radzisz sobie ze stresem bez wspomagaczy, - zasypiasz bez tabletek, - nie zwracasz uwagi na kolor skóry, orientację seksualną, przekonania religijne czy polityczne, - guzik cię obchodzi kryzys finansowy, to właśnie osiągnąłeś poziom rozwoju swojego psa.[/FONT] Quote
betel Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 [quote name='halbina'][FONT=Arial]Jeżeli: - możesz rozpocząć dzień bez kofeiny, - zawsze możesz być radosny i nie zwracać uwagi na niedogodności, - nie zawracasz ludziom głowy swoimi problemami, - możesz każdego dnia jeść to samo i być za to wdzięcznym, - nie obwiniasz innych za coś, co nie idzie po twojej myśli, - nie musisz kłamać, - radzisz sobie ze stresem bez wspomagaczy, - zasypiasz bez tabletek, - nie zwracasz uwagi na kolor skóry, orientację seksualną, przekonania religijne czy polityczne, - guzik cię obchodzi kryzys finansowy, to właśnie osiągnąłeś poziom rozwoju swojego psa.[/FONT] Niestety to mi chyba nie grozi. Pozdrówka dla Was :) Quote
halbina Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 [FONT=Arial]http://www.360tr.com/kudus/kiyamet_eng/index.html[/FONT][FONT=Arial] „Każda miłość przejść musi Przez swój wielki post. Każda wiosna, gdy rusza, To zza wielu wiorst. Nim się pędy podniosą, Ziarno umrzeć musi. Prawda, zanim zwycięży, Wzgardzą nią u ludzi. Więc nie traćmy nadziei! Nim trzy noce miną, Światło z mroku powstanie Wielkanocną łuną. Trzeba czekać cierpliwie. To na pewno się stanie! Najpierw krzyż, potem otchłań, W końcu – zmartwychwstanie”. (Przemysław Borkowski) BEZGRANICZNEJ MIŁOŚCI Wielkiego Czwartku, GŁĘBOKIEJ WIARY Wielkiego Piątku, NIESŁABNĄCEJ NADZIEI Wielkiej Soboty, PRAWDZIWEJ RADOŚCI Wielkiej Niedzieli. Rodzinnego świętowania. Wesołego Alleluja! Halina[/FONT] Quote
jolek68 Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 Na stole święcone, a obok baranek, koszyczek pełny barwnych pisanek i tak znamienne w polskim krajobrazie w bukiecie srebrzyste, wiosenne bazie. Zielony barwinek, fiołki i żonkile - Barwami stroją uroczyste chwile. W dom polski wiosna wchodzi na spotkanie, gdy wielkanocne na stole śniadanie. Wesołych Świąt!!! Quote
betel Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 [quote name='halbina'][FONT=Arial]Jeżeli: - możesz rozpocząć dzień bez kofeiny, - zawsze możesz być radosny i nie zwracać uwagi na niedogodności, - nie zawracasz ludziom głowy swoimi problemami, - możesz każdego dnia jeść to samo i być za to wdzięcznym, - nie obwiniasz innych za coś, co nie idzie po twojej myśli, - nie musisz kłamać, - radzisz sobie ze stresem bez wspomagaczy, - zasypiasz bez tabletek, - nie zwracasz uwagi na kolor skóry, orientację seksualną, przekonania religijne czy polityczne, - guzik cię obchodzi kryzys finansowy, to właśnie osiągnąłeś poziom rozwoju swojego psa.[/FONT] Przeczytałam ten tekst rodzinie , serdecznie się uśmialiśmy. Pozdrowienia Quote
Bjuta Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Jak się tam miewacie po Wielkim Obżarstwie? Jajeczka nie zalegają w brzuszyskach? Ja będę potrzebować dźwigu na jutro, żeby ruszyć do pracy... Quote
KT Arts Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 http://lh3.ggpht.com/_LlC2yfyeabY/SpsMo4SgtWI/AAAAAAAAAqw/TsslE2KsBm0/s640/P8260276.JPG Jakie słodkie oczka:loveu: Quote
halbina Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 jestem, jestem... przywaliły mnie obowiązki bieżące i zaległości... próbne matury sprawdzać muszę, dokupiłam 10 godzin jazd i dziś ustaliłam termin egzaminu na prawo jazdy, ten państwowy już... 30 kwietnia od 17.00 czeka mnie więc 23 dni z maturzystami i samochodem... że o stadku niewspomnę... no i nadal przestawiam meble, przekładam książki, szykuję się do wielkiego remontu... a potem... matury... o my God! Yoszka właśnie odjechała do swojego domku... zostały trzy pingwinki i łac iaty Lipton, komu kotkę lub kocurka? Quote
betel Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='halbina']jestem, jestem... przywaliły mnie obowiązki bieżące i zaległości... próbne matury sprawdzać muszę, dokupiłam 10 godzin jazd i dziś ustaliłam termin egzaminu na prawo jazdy, ten państwowy już... 30 kwietnia od 17.00 czeka mnie więc 23 dni z maturzystami i samochodem... że o stadku niewspomnę... no i nadal przestawiam meble, przekładam książki, szykuję się do wielkiego remontu... a potem... matury... o my God! Yoszka właśnie odjechała do swojego domku... zostały trzy pingwinki i łac iaty Lipton, komu kotkę lub kocurka?[/QUOTE] To faktycznie plany bardzo napięte. Współczuję matur, bo to wredna robota i remontu, bo to nic miłego. Zaciskam kciuki za egzamin na prawko. Trzymaj się i nie daj się. Pa :) Quote
jolek68 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 oszalałaś kobieto jak nic :shake: albo coś pijesz na wzmocnienie bo nie wiem jak Ty dajesz już radę a co mówić później :mad: Quote
halbina Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 chyba "Pancerna"... w kontekście tytułu wątku... Quote
ANETTTA Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 no to powodzenia na tym państwowym stań na wysokości zadania ja zdałam za 1 podejsciem .....i jeden i drugi ale to było szczęście bo to od tego zalezy Quote
halbina Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Postaram się, muszę jeszcze popracować nad nóżkami... sprzęgło i gaz... zakręty... ciut panikuję na niektórych skrzyżowaniach... no i teoria kompleksowo do powtórki! Quote
maciaszek Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Nóżki możesz ćwiczyć na sucho ;). Trzymamy kciuki! Tak już. Może jak dłużej potrzymamy to Ci więcej szczęścia przyniesie? ;) A co słychać u stada? Quote
halbina Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 u psów to co u białasa, głównie leżakują... zimno,mokro, depresyjnie... a koty harcują i chcą mnie zamiziać... Quote
Recommended Posts