Jump to content
Dogomania

**Czterej pancerni: Platon, Inka, Byron, Junior i Halbinka o ogromnym sercu**

Recommended Posts

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Kochana czytam ten watek od kilku dni jestem w roku 2008 i oczywiscie zakochalam sie w twoim stadzie na zaboj:)pozdrawiam bardzo serdecznie:):):)

Posted

[quote name='Gosiara']a co się dzieje z kuzką?Mamy w stajni 6 kuz i właściciel się zna...
była na dogo akcja z zabraniem zwierząt od jednej durnej baby a wsród nich kozy, jedna z nich trafiła do rodziców evelynki z dogo i mają z nią kłopoty...masz linka:
http://www.dogomania.pl/threads/172413-Galeria-Alexa/page56
o kózce od postu 558, są tam zdjęcia z łysymi plackami i opis.... może Ty coś dziewczynie pomożesz :)

Posted

Psiamo, to nie MM... choć ostatnio pingwinki mi w głowie... ta "Cicia" to kotka oddana, bo alergia czy cuś... pani jej napisała dramatyczne allegro, że albo się ktoś znajdzie, albo uśpi... "Cicia" niestety nie lubi towarzystwa innych kotów, a to problem... Ma charakterek, to indywidualistka...
Egzamin państwowy z prawka przede mną, dokupię jednak jazd przynajmniej 10...

Posted

halbina napisał(a):
ten wewnętrzny egzamin był właśnie z jazd... wewnętrzny z teorii zdałam w styczniu...
skończyłam też kurs, teraz dokupię 10 jazd i...

Halbinko! Jaka ty jesteś dzielna babka!!!!

Posted

dziękuję, fajnie, że ktoś we mnie wierzy... ja własnie zaczynam się zapadać... tak przedmaturalnie... szaleństwo pt. gonienie materiału i frustracja, że jestem do bani nauczycielem, bo im bliżej matury, tym uczniowie mniej wiedzą... ech...

Posted

ja też mam gonitwę maturalną w domu :) córcia teraz zdaje w maju i powiem Ci halbinko że dużo jest w tym prawdy co piszesz ale myślę że to wina uczniów :) zero przykładania się a teraz spid :)

Posted

[FONT=Arial]Dostałam pozdrowienia od tymczasowicza - Behemotka vel Banka...[/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial]"Witam,[/FONT]
[FONT=Arial]Beniu rośnie jak na drożdżach, apetyt mu dopisuje. Ostatnio odwiedziliśmy dzieci w Akademii indygo (przedszkole dla dzieci), gdzie Beniu był gościem honorowym. Obawiałam się, że dzieci będą za dni biegać i go męczyć, ale moje obawy były bezpodstawne. Na początku powiedziałam dzieciom parę słów o Beniu, że jest mały i nie można przy nim krzyczeć i wykonywać gwałtownych ruchów, bo będzie się bał i już do nich nie przyjdzie. W tedy przyniosłam Benia do sam zwiedzał sobie sale, a dzieci go obserwowały. Zajęcia się udały, Beniu po zwiedzeniu sali sam przyszedł do dzieci i pozwolił się pogłaskać. [/FONT]
[FONT=Arial]Przesyłam adres strony gdzie są zdjęcia z tych zajęć:[/FONT][FONT=Arial]http://indygo.info.pl/galeria/index.php?Qwd=./Zaj%EAcia%20z%20kotem%20dla%20dzieci&Qiv=thumbs&Qis=M.[/FONT]

[FONT=Arial]Uczęszczam na warsztaty dziennikarskie i opowiedziałam na nich, że Benia wzięłam z Pani Fundacji i Pani dziennikarka była zachwycona Pani poświęceniem i oddaniem w sprawie zwierząt i prosiła mnie, abym się Pani zapytała czy mogłaby z Pania przeprowadzić reportaż na Pani temat. To jest telewizja zabrzańska, a program ma nazywa się "Ludzie pozytywnie zakręceni".[/FONT]
[FONT=Arial]Mam jeszcze jedno zapytanie do Pani, w związku z tą gazetą. Prowadzę w tej gazecie rubrykę odnośnie adopcji zwierząt i zastanawiałam się czy mogłabym umieścić w niej zdjęcia Pani zwierząt.[/FONT]
[FONT=Arial]Pozdrawiam[/FONT]
[FONT=Arial]Ania z Beniem"[/FONT]

[FONT=MS Shell Dlg 2]sławna będę jak nic... :P[/FONT]