maciaszek Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Mewy to uwielbiają takie ścieki. I wysypiska śmieci :). Quote
anado Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Kochana czytam ten watek od kilku dni jestem w roku 2008 i oczywiscie zakochalam sie w twoim stadzie na zaboj:)pozdrawiam bardzo serdecznie:):):) Quote
halbina Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Witamy i cieszymy się z odwiedzin! Stadko podlega ciągłej metamorfozie... a dogi szukają domów: http://allegro.pl/item971515409_dogi_niemieckie_do_adopcji_s_o_s_dla_zwierzat.html Quote
jolek68 Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 halbina napisał(a):Formica nie czuje się specem od chorób kóz, zna podstawy... szkoda, bo potrzebna pomoc do jednej ciężarnej kózki :( Quote
Gosiara Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 a co się dzieje z kuzką?Mamy w stajni 6 kuz i właściciel się zna... Quote
jolek68 Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 [quote name='Gosiara']a co się dzieje z kuzką?Mamy w stajni 6 kuz i właściciel się zna... była na dogo akcja z zabraniem zwierząt od jednej durnej baby a wsród nich kozy, jedna z nich trafiła do rodziców evelynki z dogo i mają z nią kłopoty...masz linka: http://www.dogomania.pl/threads/172413-Galeria-Alexa/page56 o kózce od postu 558, są tam zdjęcia z łysymi plackami i opis.... może Ty coś dziewczynie pomożesz :) Quote
halbina Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Yoszka zjadła prawie cały opatrunek, w piątek zdejmujemy... na razie zabawia się tak: Quote
halbina Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 nasza nowa tymczasowa... "Cicia" - charakterna... Quote
maciaszek Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 halbina napisał(a):zdałam wewnętrzny...Gratulacje :) :). Widzę, że mała praktycznie nic nie robi sobie z opatrunku ;). Quote
jolek68 Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 super halbinko :) to zostały tylko jazdy do zaliczenia :) a nowa kicia tymczasowa cudna :) Quote
halbina Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 ten wewnętrzny egzamin był właśnie z jazd... wewnętrzny z teorii zdałam w styczniu... skończyłam też kurs, teraz dokupię 10 jazd i... Quote
psiama Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Znaczy już tylko państwowy Ci został :) ? Bravo ! A co to za nowa cicieńka ? Śliczna ! pierwszej chwili myślałam, że MM :cool3: Quote
psiama Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Co mi się za dziadostwo do postu przykleiło (ne otwiera mi sie) ? reklama ? Quote
DG32 Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Gratulujemy :multi::multi::multi:. Ładna kicia :loveu:. Quote
halbina Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Psiamo, to nie MM... choć ostatnio pingwinki mi w głowie... ta "Cicia" to kotka oddana, bo alergia czy cuś... pani jej napisała dramatyczne allegro, że albo się ktoś znajdzie, albo uśpi... "Cicia" niestety nie lubi towarzystwa innych kotów, a to problem... Ma charakterek, to indywidualistka... Egzamin państwowy z prawka przede mną, dokupię jednak jazd przynajmniej 10... Quote
Bjuta Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 halbina napisał(a):ten wewnętrzny egzamin był właśnie z jazd... wewnętrzny z teorii zdałam w styczniu... skończyłam też kurs, teraz dokupię 10 jazd i... Halbinko! Jaka ty jesteś dzielna babka!!!! Quote
halbina Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 dziękuję, fajnie, że ktoś we mnie wierzy... ja własnie zaczynam się zapadać... tak przedmaturalnie... szaleństwo pt. gonienie materiału i frustracja, że jestem do bani nauczycielem, bo im bliżej matury, tym uczniowie mniej wiedzą... ech... Quote
jolek68 Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 ja też mam gonitwę maturalną w domu :) córcia teraz zdaje w maju i powiem Ci halbinko że dużo jest w tym prawdy co piszesz ale myślę że to wina uczniów :) zero przykładania się a teraz spid :) Quote
jolek68 Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 tere fere :) mam taką jedną w domu i wiem że się mylisz :) zresztą same też zdawałyśmy matury, nie było komputerów ani netu i dałyśmy radę :) Quote
halbina Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 [FONT=Arial]Dostałam pozdrowienia od tymczasowicza - Behemotka vel Banka...[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]"Witam,[/FONT] [FONT=Arial]Beniu rośnie jak na drożdżach, apetyt mu dopisuje. Ostatnio odwiedziliśmy dzieci w Akademii indygo (przedszkole dla dzieci), gdzie Beniu był gościem honorowym. Obawiałam się, że dzieci będą za dni biegać i go męczyć, ale moje obawy były bezpodstawne. Na początku powiedziałam dzieciom parę słów o Beniu, że jest mały i nie można przy nim krzyczeć i wykonywać gwałtownych ruchów, bo będzie się bał i już do nich nie przyjdzie. W tedy przyniosłam Benia do sam zwiedzał sobie sale, a dzieci go obserwowały. Zajęcia się udały, Beniu po zwiedzeniu sali sam przyszedł do dzieci i pozwolił się pogłaskać. [/FONT] [FONT=Arial]Przesyłam adres strony gdzie są zdjęcia z tych zajęć:[/FONT][FONT=Arial]http://indygo.info.pl/galeria/index.php?Qwd=./Zaj%EAcia%20z%20kotem%20dla%20dzieci&Qiv=thumbs&Qis=M.[/FONT] [FONT=Arial]Uczęszczam na warsztaty dziennikarskie i opowiedziałam na nich, że Benia wzięłam z Pani Fundacji i Pani dziennikarka była zachwycona Pani poświęceniem i oddaniem w sprawie zwierząt i prosiła mnie, abym się Pani zapytała czy mogłaby z Pania przeprowadzić reportaż na Pani temat. To jest telewizja zabrzańska, a program ma nazywa się "Ludzie pozytywnie zakręceni".[/FONT] [FONT=Arial]Mam jeszcze jedno zapytanie do Pani, w związku z tą gazetą. Prowadzę w tej gazecie rubrykę odnośnie adopcji zwierząt i zastanawiałam się czy mogłabym umieścić w niej zdjęcia Pani zwierząt.[/FONT] [FONT=Arial]Pozdrawiam[/FONT] [FONT=Arial]Ania z Beniem"[/FONT] [FONT=MS Shell Dlg 2]sławna będę jak nic... :P[/FONT] Quote
Recommended Posts