Jump to content
Dogomania

**Czterej pancerni: Platon, Inka, Byron, Junior i Halbinka o ogromnym sercu**

Recommended Posts

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='halbina']kliknij sobie w ten banerek i znajdź kod na wątku...
Halbinko, za ten obrazek mogą się czepiać, max 100 pikseli na wysokość.
Jak idą jazdy?

Posted

trudno, niech się czepiają...
dziś miałam pierwszą praktyczną lekcje... samochodzik sobie stał, a ja marzłam i oglądałam, co tam ma pod maską i ile ma światełek... potem ustawiałam lusterka, fotel, kierownicę i deptalam pedały... na koniec nawet ruszyliśmy! na sprzęgle... następna jazda w czwartek...

Posted

wiesz co Skarbie...jak mogę coś poradzić to znajdź jakiegoś zioma co z Tobą pojeździ bo Ci kasy nie starczy na jazdy :) ja na pierwszej jeździe śmigałam po placu ale wcześniej uczył mnie mąż i to na polonezie :)

Posted

egradska napisał(a):
Ja tez trzymam kciuki za nauke jazdy, jak sie nauczysz w takich trudnych warunkach, to juz nic nie bedzie przerazac...

Co racja to racja ! :)

W pięknym ogrodzie jest Twój Ramuś. Swiatełko dla niego
  • .

• Posted

Dziękuję, psiama:calus: Mam nadzieję, że Ramuś wciąż nas pilnuje zza tej niewidzialnej bariery czasu i przestrzeni. Na pewno teraz gania Halbinkowe kociaki, ale tak niegroźnie, dla zabawy. Pozdrawiamy Halbinkę i Jej blogowych Gości:loveu:

Posted

halbina napisał(a):
    no nie wiem, podobno tam u Was łątwiej zdać egzamin...

dobra ....ale przejechać się nie dam ...możesz nieznacznie uszkodzić , będzie L4 i odszkodowanie ...będzie na psy ;)

Posted

UWAGA UWAGA UWAGA !!!
    Przechodniów oraz zmotoryzowanych poruszających sie rejonami miasta Zabrze prosi się o zachowanie wzmozonej ostrozności. Grasuje osobniczka w pojeździe oznaczonym dużą litera L. Skutki działalności nieobbliczalne!

:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

UWAGA UWAGA UWAGA !!!
    Przechodniów oraz zmotoryzowanych poruszających sie rejonami miasta Zabrze prosi się o zachowanie wzmozonej ostrozności. Grasuje osobniczka w pojeździe oznaczonym dużą litera L. Skutki działalności nieobbliczalne!

:diabloti::diabloti::diabloti: