Jump to content
Dogomania

**Czterej pancerni: Platon, Inka, Byron, Junior i Halbinka o ogromnym sercu**

Recommended Posts

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Aż do słownika zajrzałam z wrażenia, przyznaję:p "wzorzec postępowania oparty na antycznym pojęciu cnoty», eh, dokształćmy się w takim razie. Szkoda, Halbinko, szczerze ubolewam, bo najgorsze już chyba miałaś za sobą

Posted

może... faktem jest, że po rzuceniu palenia naprawdę nie czułąm sie dobrze... permamentnt\y ból migrenowy i problemy z nogami (krążenie?), od wczoraj czuję się ciut lepiej... koleżanka w pracy - biolog - powiedziałą mi dziś, że osoby z niskim ciśnieniem mają duży problem z rzucaniem palenia właśnie dlatego, że papierosy podnoszą ciśnienie na jakis czas, a brak nikotyny powoduje właśnie różne takie problemy... chciałabym rzucić palenie z powodu finansów, wydaję po 12 zł. na paczkę dziennie... oczywiście zdrowie też jest argumentem, choć w moim przypadku nie tak ważnym (pewnie jeszcze, bo za kilka lat...)

Posted

Mój TZ twierdzi, że jego babcię zabiła abstynencja. Paliła 60 lat, lekarz kazał rzucić, rzuciła i organizm się rozsypał... No ale 60 lat to jednak co innego, niż 20...

Posted

Przepraszam, że tak bez ładu i składu się właduję, ale mam Halbino straszny problem. Nie mogę znaleźć Totowego wątku. Mój profil został, ale stary wątek jak i fotoblog zniknęły. Czy to możliwe??

Posted

Dziękuję Ci bardzo Halbina. Nie wiem, jak ja szukałam, ale ciesze się, że są mądrzejsi i służą pomocą :) A tak w ogóle, to powodzenia na kursie. Ucz się pilnie, żeby ładnie zdać egzamin:cool3:

Posted

Z ciśnieniem nie ma żartów. Ale kurcze zielone, miałam nadzieję, że wytrwasz .... dla ogonów i siebie. I portfela.

Halbino, prawko świetna rzecz. Potem trzeba od razu wściąść i jeździć, choćby na sprzęcie typu maluch :).