Bjuta Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Jaka słodzizna! :loveu: http://lh5.ggpht.com/_cvHwFIC3BXA/SvSuN-gR-BI/AAAAAAAABr0/mtUDO0ftPyo/s640/IMG_5831.jpg Quote
maciaszek Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Panna na włościach :) 6 zabawek i ta podusia :loveu:. Już widzę oczami wyobraźni jak ją rozpieszczają :loveu:. Quote
jolek68 Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 ona jest taka słodka że tylko rozpieszczać ;) zresztą myślę że u halbinki już tego zasmakowała :evil_lol: Quote
betel Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Miło widzeć,że podopiecznej się dobrze dzieje. :evil_lol: Pozdrówka Quote
halbina Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 15 najpopularniejszych ras psów: Onet.pl Pies Małe zdjęcia Miejsce 1. zajął... dog niemiecki. Nie jest to zapewne najpopularniejsza rasa psów w Polsce, ale była nią na wystawie poznańskiej, stąd tak wysokie miejsce w naszym rankingu. Niezwykle elegancki, ogromny (psy mają co najmniej 80, a suki co najmniej 72 cm wzrostu), pokryty gęstą, lśniącą, krótką sierścią dog bywa nazywany królem psów. Ta bardzo stara rasa pełni obecnie funkcję wyłącznie reprezentacyjną – dogi są dużymi, dającymi poczucie bezpieczeństwa przyjaciółmi człowieka. Pewne siebie, zrównoważone, nigdy nie nadaktywne, mogą być dobrymi towarzyszami osób samotnych albo licznych rodzin. Dobrze tolerują dzieci oraz inne zwierzęta w domu. Z uwagi na rozmiary i stosunkowo wrażliwy organizm wymagają dobrej jakościowo karmy i troskliwej opieki. Nie są to psy dla osób o bardzo niskich dochodach... po prostu są zbyt kosztowne w utrzymaniu. Absolutnie nie nadają się też do kojca, z uwagi na warunki fizyczne (krótka sierść, wrażliwość na ekstremalne temperatury), ale i psychikę – dogi kochają mieć bliski kontakt z ludźmi. Quote
betel Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 To ,przy okazji,Twoja Inka zyskała miano najpopularniejszego psa w Polsce!Buziaki:lol: Quote
Bjuta Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Halbinko, udało nam się wypchnąć Kajtusia i Dino do hoteliku! :multi::multi::multi: Grzeją tyłeczki pod Wieliczką.... Muszę się podzielić swoją radością! :loveu: Quote
halbina Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Bjuta napisał(a):Halbinko, udało nam się wypchnąć Kajtusia i Dino do hoteliku! :multi::multi::multi: Grzeją tyłeczki pod Wieliczką.... Muszę się podzielić swoją radością! :loveu: Cieszę się, Bjuto! :loveu::cool3: Quote
DG32 Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Widzisz Halbino co ci grozi - Animal hoarder :evilbat:. Quote
Bjuta Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Kochani - zajrzyjcie na wątek - nie żeby brać do domu, bo jest wyróżnione allegro, więc powinno być dobrze, ale może jakaś rada? uratuj malucha,pilne,śląsk i cały kraj. - Dogomania Forum Co prawda założycielka wątku się nie pokazuje... Quote
Alicja Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 [FONT=Arial]Halbinko my też źle nie wypadliśmy ....6 bodajże ;)[/FONT] Quote
Bjuta Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]Halbinko my też źle nie wypadliśmy ....6 bodajże ;)[/FONT] E tam... jesteście cienkie jak barszcz :evil_lol: Przy 1500 papużkach, to możecie im buty czyścić ( a chyba jest po czym :eviltong:). Ja na ogół ignorują posty derrica ale tym razem mnie rozbawił ! :evil_lol: Quote
malawaszka Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]Halbinko my też źle nie wypadliśmy ....6 bodajże ;)[/FONT] ja oglądałam ten ranking z drżacym sercem i jakas była moja ulga, że nie ma w nim sznaucerów - takie rankingi to przekleństwo dla psów bo ludzie czytają kupują potem sru :angryy::angryy::angryy: Quote
betel Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Ja mam tylko 3 psy , więc się nie liczę w tym rankingu:evil_lol: Halbinko, pozdrówka:loveu: Quote
Alicja Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 [quote name='Bjuta']E tam... jesteście cienkie jak barszcz :evil_lol: Przy 1500 papużkach, to możecie im buty czyścić ( a chyba jest po czym :eviltong:). Ja na ogół ignorują posty derrica ale tym razem mnie rozbawił ! :evil_lol: [FONT=Arial]no ja poczytałam te jego/jej wypociny i szczerze się ubawiłam :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Alicja Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 [quote name='malawaszka']ja oglądałam ten ranking z drżacym sercem i jakas była moja ulga, że nie ma w nim sznaucerów - takie rankingi to przekleństwo dla psów bo ludzie czytają kupują potem sru :angryy::angryy::angryy: [FONT=Arial]w sumie jest w tym sporo racji ... tyle że ja to wzięłam nie z pkt widzenia popularność = zakup , a zainteresowanie ... kibicowanie rasie [/FONT] Quote
Bjuta Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Kochane - potrzebujemy tutaj pomocy! uratuj malucha,pilne,śląsk i cały kraj. - Dogomania Forum Quote
olalolaa Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 przepraszam za offa .. szczeniak bardzo pilnie potrzebuje DT bo sie wykonczy psychicznie :shake:http://www.dogomania.pl/forum/f1166/okropnie-przestraszony-szczeniak-pilne-dt-dajmy-mu-szanse-zima-w-schronie-172985/ Quote
jolek68 Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 halbina napisał(a):mam problem z klawiatura:cool1: wywal i kup nową ;) Quote
betel Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Kup nową to nieduży koszt od dwudziestu paru złotych. Pozdrówka:loveu:. Ps. Pogoda fatalna nie sprzyja dobremu saopoczuczuciu:shake: Quote
halbina Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 mam problem z klawiaturą w laptopie... zalałam ją herbatą...:cool1: Quote
jolek68 Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 herbatą powiadasz :evil_lol: mówiłam nie pij przy komputerze ;) Quote
betel Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 halbina napisał(a):mam problem z klawiaturą w laptopie... zalałam ją herbatą...:cool1: To już gorzej! Halbinko, czy wiesz że Rudzia ta co trafiła do Murki, znalazła dom w Gdyni , a teraz uciekła:placz:. To już kolejny psiak ,który po trafieniu do domu stałego zaginął:placz:. Beznadzieja Quote
Recommended Posts