DG32 Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Gratulujemy Babci :diabloti: i Mamusi :loveu:, Platonowi i Ince oraz reszcie stada też. Quote
psiama Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Halbino, co Ty masz za nowonarodzone maleństwo ??? :) Quote
maciaszek Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Jakie maleństwo :loveu:. Gratulacje z powodów wszelakich (również 100 na liczniku :evil_lol:)! Quote
Gosiara Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Przepiękna mamusia ze ślicznym maleństwem:* Quote
Korciaczki Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 a to Pampuszka niespodziankę sprawiła :evil_lol: śliczny kociak Quote
ewtos Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 psiama napisał(a):Halbino, co Ty masz za nowonarodzone maleństwo ??? :) Dostała w gratisie za dobre serce :evil_lol:. Quote
jolek68 Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 moja córcia jest zauroczona tym maluszkiem :) chodzi po domu i ciągle mi o nim dziś nawijała :) Quote
halbina Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 co robi polonistka w weekend?... bierze udział w dwudniowej konferencji SNaP (plan do znalezienia w google'ach a tu fotoreportaż... http://stowarzyszeniepolonistow.pl/aktualnosci.html http://picasaweb.google.pl/halbina40a/Tychy# Śląsk ma wiele tajemnic, które warte są odkrycia! Quote
jolek68 Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 Halbinko, Ty tam lepiej nie chodź bo tak niebezpiecznie jest... Quote
betel Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 Ciekawy program, fajna impreza naukowo- rozrywkowa. A jak tam po degustacji piwa???? :) Pozdrówka Quote
maciaszek Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 Plan imprezy bardzo ciekawy :), zwłaszcza dla kogoś, kto śląskie atrakcje słabo zna. A do kopalni Guido muszę się kiedyś przejechać, bom jej ciekawa. Quote
halbina Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 plan uległ lekkim zmianom i było jeszcze intensywniej... a piwko wypiłam jedno w piątek, jedno w sobotę, ale browaru nie udało się zwiedzić - z powodu stadka - nie zostawałam na noc... a zwiedzanie browaru było od 22.00... Maciaszku, ja jednak polecałabym skansen Luiza... http://www.muzeumgornictwa.pl/galeria-zdjec-wydarzenia.php tu możesz wyrobić sobie wyobrażenia, co tam zobaczysz... Quote
pokemon Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 przywitam się szybciutko i wracam do lektury bom dopiero na 30 stronie tegoż jakże ekscytującego tematu..Halbina pozdrawiam cieplutko..Buziaki dla pieseczków i koteczków.. Quote
pokemon Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 ..następne dwie godziny czytania i stanęłam na 60 stronie.. wciąga jak telenowela brazylijska;) jednak musze sie oderwac na chwil kilka by odebrac córcie z przedszkola i wyspacerować piesia z biegunką :) ale na pewno tu wrócę PS.1 Halbinko.. Inka jest cudna!! Ja również jestem "Dogomaniaczką" miałam ich w sumie 4 w całym swoim życiu.. Pierwsza tylko moja od szczeniaczka Diana -żółta sunia 1,5r -zginęła tragicznie pod kołami auta, jej mama Alma -błękitna arlekinka 12lat, Saba ze schroniska -czarno-biała/płaszczowa 5lat i ostatni Trajan także ze schroniska 4lata Aktualnie mam Bernardyna od szczeniaczka już 4lata ale to osobna smutna historia z happy endem;) PS.2 Nie rezygnuje z marzenia o kolejnym dogu;) Quote
halbina Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Pokemonku, witamy na wątku! dalej będzie łatwiej, bo mniej pisania, a więcej fot... coraz więcej... a Inka rzeczywiście wspaniała jest! Quote
halbina Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 [FONT=MS Shell Dlg 2]OGŁOSZENIA DROBNE Sprzedam kobietę: Data pierwszej rejestracji: luty 1970, pierwszy właściciel, kolor biały, pochodzenie krajowe, używana, brak hamulców, lekko sie prowadzi, podgrzewane siedzenie,obniżone sportowe zawieszenie, automatyczne ssanie, dwie poduszki powietrzne, pełen lifting. Nie bita! UWAGA: darmowa jazda próbna. Sprzedam faceta: Data pierwszej rejestracji: luty 1968, egzemplarz okazowy, duże gabaryty, tył lekko zgarbiony, poduszka powietrzna z przodu, ropniak, możliwość jazdy na gazie(zalecane), wrażliwy na pedały, drążek ergonomiczny położony centralnie- prawie niewidoczny, najlepiej posuwa na obwodnicy, na trasie bierze wszystko jak leci. UWAGA: porządnie stuknięty, problemy z wtryskiem, niemiłosiernie smrodzi z tylnej rury(zepsuty katalizator?) ZAPAS OGUMIENIA GRATIS[/FONT] Quote
Recommended Posts