Jump to content
Dogomania

**Czterej pancerni: Platon, Inka, Byron, Junior i Halbinka o ogromnym sercu**

Recommended Posts

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

przywitam się szybciutko i wracam do lektury bom dopiero na 30 stronie tegoż jakże ekscytującego tematu..Halbina pozdrawiam cieplutko..Buziaki dla pieseczków i koteczków..

Posted

..następne dwie godziny czytania i stanęłam na 60 stronie.. wciąga jak telenowela brazylijska;) jednak musze sie oderwac na chwil kilka by odebrac córcie z przedszkola i wyspacerować piesia z biegunką :) ale na pewno tu wrócę

PS.1 Halbinko.. Inka jest cudna!! Ja również jestem "Dogomaniaczką" miałam ich w sumie 4 w całym swoim życiu..
Pierwsza tylko moja od szczeniaczka Diana -żółta sunia 1,5r -zginęła tragicznie pod kołami auta, jej mama Alma -błękitna arlekinka 12lat, Saba ze schroniska -czarno-biała/płaszczowa 5lat i ostatni Trajan także ze schroniska 4lata
Aktualnie mam Bernardyna od szczeniaczka już 4lata ale to osobna smutna historia z happy endem;)

PS.2 Nie rezygnuje z marzenia o kolejnym dogu;)

Posted

[FONT=MS Shell Dlg 2]OGŁOSZENIA DROBNE

Sprzedam kobietę:

Data pierwszej rejestracji: luty 1970, pierwszy właściciel, kolor biały, pochodzenie krajowe, używana, brak hamulców, lekko sie prowadzi, podgrzewane siedzenie,obniżone sportowe zawieszenie, automatyczne ssanie, dwie poduszki powietrzne, pełen lifting. Nie bita!
UWAGA: darmowa jazda próbna.

Sprzedam faceta:

Data pierwszej rejestracji: luty 1968, egzemplarz okazowy, duże gabaryty, tył lekko zgarbiony, poduszka powietrzna z przodu, ropniak, możliwość jazdy na gazie(zalecane), wrażliwy na pedały, drążek ergonomiczny położony centralnie- prawie niewidoczny, najlepiej posuwa na obwodnicy, na trasie bierze wszystko jak leci.
UWAGA: porządnie stuknięty, problemy z wtryskiem, niemiłosiernie smrodzi z tylnej rury(zepsuty katalizator?)
ZAPAS OGUMIENIA GRATIS[/FONT]