Alicja Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 halbina napisał(a):Wczoraj domek znalazł Wrzosik Kwiatkowski, będzie mieszkał w Zabrzu u pani Agaty. Dziś jednego dnia swoje domki zdobyło wreszcie rodzeństwo czarne... Reniś zamieszka ze swoją rodziną i kolegą Pucharem (prawie owczarek belgijski - ma swój wątek na dogomanii) w Ustroniu. Misiek vel Kleksik zamieszkał z Tarnowskich Górach, ma dwie dziewczynki do towarzystwa. o rany jaki ruch w interesie :multi: Quote
halbina Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Nie ma już "czterech pancernych"... [SIZE=7]Byron przepiękny kocur elegant, godność i dostojeństwo, oaza spokoju i wcielenie łagodności, opiekun i "matka" zastępcza kociąt, pięcioletni rezydent tego stada, odszedł za TM. [SIZE=7]Byronku, byłeś ze mną, gdy zabrakło przyjaciół, gdy wybrałam otchłań samotności... za TM nie ma cierpienia, są tylko błękitne łąki miłości! Wypatruj nas... ----------------------------------------------------- Miał chłoniaka, poszło błyskawicznie. Piotrze, dziękuję za to, że pomogłeś mu przekroczyć TM. Aniu_w dziękuję, że byłaś ze mną w tym dniu. Quote
malawaszka Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Halbina bardzo mi przykro :-(:-(:-( Byronku ['] :-( Quote
selenicereus Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Halbinko :glaszcze:. Trzymajcie się. Dla Byronka ['] Quote
Isabel Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Tak bardzo żal...:-( :-( :-( Halbinko :glaszcze: Byronku [*] [*] [*] Quote
BIANKA1 Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Bardzo Ci , Halbino . współczuję . Trzymaj się :-( Wczoraj odeszła bokserka , którą znalazłam .:-( Dla Byronka .Śpij spokojnie malutki :-( Quote
Reno2001 Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Bardzi mi przykro :-(. Dla ciebie, Byronku [*] Quote
Bjuta Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Halbinko, tak bardzo bym cię chciała uściskać!!! Moja Ty dzielna kobieto! Quote
Jola_K Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Byronku ['] wierze ze juz jest dobrze, nie cierpisz, jestes szczesliwy mam nadzieje, ze kiedys znowu sie spotkamy halbinko, ogromnie mi przykro, przytulam Quote
peate Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 strasznie mi przykro :-( jeszcze tyle dobrych chwil na niego czekało ... teraz na pewno będzie opiekował się wszystkimi maluchami tam, na górze .. Byronku :candle: Halbina :glaszcze: Quote
jolek68 Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 tylko pięć lat... :-( czemu nas musiał tak wcześnie zostawić...:placz: Quote
psiama Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Byronie ... przeciez nie tak miało być .... Byronie ... co sie z Toba stalo ? Byronie ... czy TAM bardziej Cie potrzebują ? Byronie ... a Halbina tam płacze ... Byronie ... kto teraz wygłaszcze Twój grzbiet, czy mama Twojej Dużej ? Byronie ... juz nie boli ... Byronie ... tyle pytań, gdzie odpowiedzi ? ... Byronie ... dlaczego ? Halbino, bardzo mi przykro :-(. Jestem myslami przy Tobie ... Quote
ATLANTYDA Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 [SIZE=1]halbinko trzymaj się :calus::calus::calus:. Quote
anula1959 Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Halinko , mnie też jest ogromnie przykro:-(..... bardzo Ci współczuję ....przytulam mocno:glaszcze: Quote
maggie1971 Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Dopiero teraz przeczytałam, byłam na urlopie. Strasznie mi przykro Halbinko z powodu Byronka [*] , biegaj spokojnie koteczku po tęczowych łąkach Quote
Recommended Posts