Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 170
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Talucha napisał(a):
A ja cały czas mam wątpliwości czy jechac :P

Ja trochę też, bo trasa długa, ale najwyzej wczesniej sie odłącze ;) a ty Talucha bądz!! :) Dobrze mieć kogos znajomego w tym towarzystwie :)

Posted

Pinesk@ napisał(a):

A no i tak wgl witam się z Choco i jego panią, mam nadzieję, że sie w piatek poznamy i nasze psiury :)

Mange dalej pyskata jest? :)
Ciekawa jestem jak z Rastą by się dogadała, bo z tego co pamiętam na odległym spacerze jeszcze jak Atosa miałam, to lubiła zaczepiać.

Posted

Niestety na spacerze nie miałam aparatu tzn. tylko w telefonie więc 2 foty z telefonu i 3 dzięki uprzejmości taluchy ;)

Dwójka rozbójników ;) Obaj uwielbiają szukać po krzakach smakołyków :P

No a teraz moje :P

Z Rastą ;)

Chciałam uwiecznić ile nas było...nie do końca mi wyszło :P

A tutaj cudna fota przed wejściem do autobusu...no i jak można takiemu pięknemu psiakowi kazać nosić kaganiec :P

No fotki może nie najlepszej jakości (te moje) ale co tam, niestety innego sprzętu nie posiadałam, a poza tym ciągnięta na plaży intensywnie w stronę wody nie dałabym radę zrobić lepszych ;)

• 2 months later...
Posted

Witamy po długiej nieobecności :)

Niestety nauka porywa mnie często i czasu starczy jedynie na udzielanie się czasem na innych galeriach, a moją zaniedbałam :(
U nas wszystko po staremu, chodzimy na spacery z dogomaniakami, po których Choco zawsze ma"zgona" :) :loveu:
Ostatnio do karmy dostaliśmy w gratisie sznur, który Choco uwielbia :) Niestety zakup zabawki masujące zęby, miętowej- gumowej nie był udany, bo Choco jednak ewidentnie woli szmaciane zabawki typu misie i sznury niż gumowe :evil_lol:
Kilka zdjęć z zabawy :)

W ostatni weekend byłam u znajomej na 18-stych urodzinach, a głownym prezentem był oto on :

Czekoladowy labek :loveu: