Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Na plażę najlepiej chodzić z psami podczas deszczu,sie przeczekuje w samohodzie a jak na chwile jest sucho to psy biegają :D

*
Moja Bibi tez się nudzi ale sama ją robie i moze nawet stać z 3 h przed wystawką :)

• Replies 170
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Talucha napisał(a):
Gdzie ta dzika plaża? Bo chyba nie wim o którą chodzi :P
Z tym pluskaniem z psami to nie taki zły pomysł, tylko żeby pogoda była ;)

koło restauracji Baraccudy czy jakoś tak, tam wiesz na bulwarze, koło tych schodków, koło zakazu skakania do wody. :P
Pomiędzy plażą główną a polanką redłowską jest taki krótki dziki odcinek.

Posted

Ja jestem za waszym planem:) tylko o ile sie nie myle to tam przy tych schodach jest zakaz, taki znak stoi przy murku :( trzeba by to sprawdzic :D

Posted

agamer napisał(a):
Ja jestem za waszym planem:) tylko o ile sie nie myle to tam przy tych schodach jest zakaz, taki znak stoi przy murku :( trzeba by to sprawdzic :D

Talucha napisał(a):
Hmm, nie widziałam zakazu :confused: To się sprawdzi ;)

Jest zakaz skakania do wody, regularnie przeze mnie łamany.
Będzie okej. Ja w to wchodzę.

Posted

No zakaz skakania jest po drugiej stronie ( przy barierkach), kurcze dałabym sobie ręke uciąć,że tam był ;) Bo jeszcze się cieszyłam,że go łamie :)
Czy jest czy go nie ma-ja ide. :D

• 3 weeks later...
Posted

Witam wszystkich po baaardzo długim czasie ;)

Wczoraj wróciliśmy z Warsztatów Pracy Wodnej Stowarzyszenia Terranova :)
Było extra!!! Az nie chciało się wracać :(:(
Choco spisał się świetnie, ćwiczył dzielnie i w miarę posłusznie :P Jestem z niego mega dumna :)

Najważniejsze jednak,że zdobyliśmy I klasę CERTYFIKACJI PRACY WODNEJ Stowarzyszenia Terranova "Terranova Cup", co zbliża nas do zostania psim ratownikiem :) Za rok miejmy nadzieję zaliczamy II-gą klasę ;)

Teraz kilka fotek ;)

Po ćwiczeniach w wodzie, oczywiście z nieodłącznym gluuciem ;)

Pływanko z aportem :)

To zdjęcia podoba mi się ze względu na pozycje Choco ;) Świetna zabawa jak zawsze ;)

Na warsztatach oczywiście odwiedziła nas telewizja i znaleźliśmy się w Teleexpresie ;)
Gdyby ktoś chciał zobaczyć, reportaż w końcowych minutach :) http://tvp.info/teleexpress/reportaze/psy-silacze/5106565

Teraz zabieram się za naukę do wrześniowych poprawek z fizyki i matematyki, ale liczę na to,że niedługo spotkamy się z gdyńskimi dogomaniakami ;)

Posted

Talucha napisał(a):
Mi już też ;)
Choco z glutem świetny:lol:
No i gratulacje, wcześniej nie dopisałam :P

Dziękuje :) w niedlugim czasie powinnam dostać płytkę ze zdjęciami innych to moze cos ciekawego się znajdzie :D Niestety sama nie robiłam żadnych zdjęć, bo zepsuł mi się aparat przed samym wyjazdem :( moje szczęście :P

Posted

Ciągle brakuje mi czasu... eh nawet nie mam jak porządnie "odkołtunić" psa :/ Moze w weekend się za niego porządnie zabiorę :) Trochę go pomęczę bo za bardzo tego nie lubi :P
Ostatnio byliśmy na spacerze,ze znajomą goldenką no i nowym kolegą Ensorem (berneńczykiem)- nowym nabytkiem kolegi ;) Jest cuuudny, tak spokojnego psa nigdy w życiu nie widziałam, poprostu zakochałam się :P

Wstawię kolejne fotki,które dostałam mail' em od znajomych z obozu ;)

Choco w pozdróży na RIB'ie :)

Osobiście też miałam okazję się przepłynąć i nie powiem, fajnie było..miałam stracha, bo kierowca chciał pokazać co maszyna potrafi hehe ;) Fajne doświadczenie:)

Właśnie zastanawiam się nad kupnem nowego telefonu i mam nadzieję, że bedzie miał kabel USB, bo chciałabym móc zgrywać fotki zrobione w "najciekawszych" chwilach ;)

Posted

[quote name='dianusia921']
Superowe fotki Choco !
Chłopak wygląda cudnie :loveu::loveu::loveu:
A zdjęcie w zabawie z brązowym niufkiem rewelacja ! ;)[/QUOTE]

Dziekujemy :loveu: :)

Posted

W ten weekend korzystaliśmy z ostatnich promieni słońca ;) Oczywiście spacerów mnóstwo, zlot żaglowców też zaliczony ;) W Gdyni mnóstwo ludzi więc jakikolwiek spacer w centrum był bardzo męczący ale jakoś daliśmy rade :)

Mamy swoją trasę spacerową, na której są automaty z wodą :)
Choco chętnie z nich pije, nawet sam dobiega do nich i czeka aż mu się wciśnie guzik,żeby woda zaczęła lecieć ;)

Przy okazji spotkaliśmy znajomych z ich cudnym berneńczykiem ;) 8-mio miesięczny Ensor jest tak spokojnym psem, że czasami aż zadziwia:)
Powoli się rozkręca i zaczepia już sam Choco ;)

Chłopaki razem :)

No i Choco ;) jak zwykle cały w glutach ;)

Juz niedługo Choco ma urodziny, wiec zamierzam mu zrobic jakies psie ciasto ;) macie jakies ciekawie przepisy? :D

Posted

Aaaaaa, ostatni jaki śliniak :D
Może namówcie berneńczyka na dogo spacer? :razz: moja ukochana rasa :loveu:
A przepisy w dziale 'przepisy na psie ciasteczka' jakieś były ;d

Posted

Talucha napisał(a):
Aaaaaa, ostatni jaki śliniak :D
Może namówcie berneńczyka na dogo spacer? :razz: moja ukochana rasa :loveu:
A przepisy w dziale 'przepisy na psie ciasteczka' jakieś były ;d

Oj namówie, namówie, a jego Pan raczej chętny więc powinien przyjść:D
Spojrze tam ;)