Talucha Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 A ja cały czas mam wątpliwości czy jechac :P Quote
agamer Posted January 3, 2012 Author Posted January 3, 2012 Talucha napisał(a):A ja cały czas mam wątpliwości czy jechac :P Ja trochę też, bo trasa długa, ale najwyzej wczesniej sie odłącze ;) a ty Talucha bądz!! :) Dobrze mieć kogos znajomego w tym towarzystwie :) Quote
Talucha Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Dla mnie nie trasa jest problemem :D Tylko mój głupi pies :D Ale coraz bardziej jestem na tak ;) Quote
Pinesk@ Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Talucha nie gadaj, idziesz! :D A no i tak wgl witam się z Choco i jego panią, mam nadzieję, że sie w piatek poznamy i nasze psiury :) Quote
Talucha Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Jadę, jadę :D Już mi Karolina napisała jak autobusy mamy ;) Quote
Onomato-Peja Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Pinesk@ napisał(a): A no i tak wgl witam się z Choco i jego panią, mam nadzieję, że sie w piatek poznamy i nasze psiury :) Mange dalej pyskata jest? :) Ciekawa jestem jak z Rastą by się dogadała, bo z tego co pamiętam na odległym spacerze jeszcze jak Atosa miałam, to lubiła zaczepiać. Quote
Pinesk@ Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Pyskata, pyskata ale bardziej do suk sie zaczepia. Dlatego wątpię żeby się dogadały. Ale zobaczymy ;) Quote
agamer Posted January 5, 2012 Author Posted January 5, 2012 Witam, ja tez mam nadzieje, ze my psiaki sie poznamy ;) oby nie padalo to spacer sie uda ;) Quote
Jean Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Ja tam się nie mogę doczekać.. oby pogoda była lepsza niż dziś.. Do zobaczenia jutro! :) Quote
agamer Posted January 6, 2012 Author Posted January 6, 2012 Ja tez ;) Oby pogoda do 12:00 się poprawiła ;P Quote
wikikoniki Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 No w końcu znalazłam waszą galerię... Fajnie było ! A deszcz nas (mnie, Taluchę i Onomato-Peję) złapał dopiero na przystanku. Quote
agamer Posted January 6, 2012 Author Posted January 6, 2012 Mnie na szczęście pod domem ;) a później ciepłe kakao i drzemka ;) Quote
sachma Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Chyba dziś wszyscy drzemali po tym spacerze ;) Quote
agamer Posted January 6, 2012 Author Posted January 6, 2012 sachma napisał(a):Chyba dziś wszyscy drzemali po tym spacerze ;) Nie tylko psy, właściciele też ;) Quote
sachma Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Nie tylko psy, właściciele też ;-) to właśnie miałam na myśli ;) Quote
wikikoniki Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 agamer napisał(a):Mnie na szczęście pod domem ;) a później ciepłe kakao i drzemka ;) Do DOMU i na KAKAŁKO ! Quote
agamer Posted January 7, 2012 Author Posted January 7, 2012 Niestety na spacerze nie miałam aparatu tzn. tylko w telefonie więc 2 foty z telefonu i 3 dzięki uprzejmości taluchy ;) Dwójka rozbójników ;) Obaj uwielbiają szukać po krzakach smakołyków :P No a teraz moje :P Z Rastą ;) Chciałam uwiecznić ile nas było...nie do końca mi wyszło :P A tutaj cudna fota przed wejściem do autobusu...no i jak można takiemu pięknemu psiakowi kazać nosić kaganiec :P No fotki może nie najlepszej jakości (te moje) ale co tam, niestety innego sprzętu nie posiadałam, a poza tym ciągnięta na plaży intensywnie w stronę wody nie dałabym radę zrobić lepszych ;) Quote
agamer Posted March 22, 2012 Author Posted March 22, 2012 Witamy po długiej nieobecności :) Niestety nauka porywa mnie często i czasu starczy jedynie na udzielanie się czasem na innych galeriach, a moją zaniedbałam :( U nas wszystko po staremu, chodzimy na spacery z dogomaniakami, po których Choco zawsze ma"zgona" :) :loveu: Ostatnio do karmy dostaliśmy w gratisie sznur, który Choco uwielbia :) Niestety zakup zabawki masujące zęby, miętowej- gumowej nie był udany, bo Choco jednak ewidentnie woli szmaciane zabawki typu misie i sznury niż gumowe :evil_lol: Kilka zdjęć z zabawy :) W ostatni weekend byłam u znajomej na 18-stych urodzinach, a głownym prezentem był oto on : Czekoladowy labek :loveu: Quote
Recommended Posts