Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Po kilku dniach męczenia się z zdjęciami są:)
Wstawiam kilka zdjęć ze spaceru z suczka naszego kolegi Bastą.

Zmęczony po zabawie.

Basta.

Basta.

Wspólna zabawa.Oczywiście Choco nie wyrabia na zakręcie.

No a teraz kilka fotek z zeszłorocznego wypadu na działkę. Choco miał wtedy krótki włos.
No i oczywiście z ulubioną zabawką :)

Zdjęcia trochę za bardzo zmniejszone...ale następnym razem będą większe :)

• Replies 170
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dianusia921']http://img4.imageshack.us/img4/2571/dsc05539p.jpg piękny !!!! :loveu::loveu::loveu:

http://img863.imageshack.us/img863/680/dsc04618s.jpg śliczna mordka :loveu:

zawsze na lato go strzyżecie ?

Pozdrawiamy!

Nie strzyżemy go co lato, to był taki maly eksperyment, troche nieudany, bo przeciez futro jest pewną ochroną przed upałem :) Dostalismy potem mały ochrzan od ludzi ze stowarzyszenia :)

Posted

agamer napisał(a):
Dzisiaj walczę z banerem, ktory miałby odsyłać do mojej galerii ;) Moze ma ktos na to łatwy sposób? :D :)

Witam, fajny Choco... Tylko, że on czarny, a nie czekoladowy :D (wiem, suchar :eviltong:)

Co do banerka robisz tak:
wchodzisz w panel użytkownika -> edytuj podpis, potem wpisujesz:

[ URL= " tu link do galerii " ] [ IMG] tu link do bannerka [/IMG ] [/URL ]

Z tym, ze wszystko bez spacji.

Posted

Dzisiaj postanowilam wstawic kilka fotek mojego kochanego kroliczka :) Gustaw odszedl juz 3 lata temu, ale był naszym naukochanszym zwierzatkiem z posród wielu chomikow...
Tylko on potrafil wskakiwac mi na kolana i zjadac z talerza tosta,pizze a co najdziwniejsze uwielbial żelki cocacola Zozzole (nigdy mu zadna nie zaszkodzila ;> ) ^^ Byl wyjatkowy :)
Niestety głupolek pewnego dnia nażarł się dywanu... no i zdechł na moich rękach... weterynarz nic nie mógł zrobić :(
Oto i on:

Moje miłe wspomnienia, szkoda że nasi pupile muszą odchodzić za tęczowy most :(

Posted

Ale śliczny królik :)
Też kiedyś miałam takiego, uratowany ze szkoły gdzie dzieciaki rzucały nim o podłogę, szarpały, szturchały różnymi zabawkami, a jeszcze królik siedział ciągle w klatce w świetlicy, gdzie hałas był przez cały czas.... I królik trafił do nas, gdzie żył przez kilka lat w spokoju i odszedł śmiercią naturalną

Posted

Witamy :)
Choco jest przepiękny, uwielbiam niufki :loveu: Niestety mój pies się ich boi, co raczej wyklucza na razie psa tej rasy...

Śliczny królik, szkoda, że tak się skończyło :( Ja mam 2 króliczki (w zasadzie jedna jest brata, ale tylko w teorii ) i niestety w niewielu miejscach w domu mogą biegać luzem, bo też lubią zjadać różne dziwne rzeczy :roll:

Posted

Talucha napisał(a):
Ale śliczny królik :)
Też kiedyś miałam takiego, uratowany ze szkoły gdzie dzieciaki rzucały nim o podłogę, szarpały, szturchały różnymi zabawkami, a jeszcze królik siedział ciągle w klatce w świetlicy, gdzie hałas był przez cały czas.... I królik trafił do nas, gdzie żył przez kilka lat w spokoju i odszedł śmiercią naturalną

Straszne są te dzieciaki, ja nie wiem czego ci rodzice ich ucza :( Dobrze, ze sa tacy ludzie jak ty i pomagaja wyjsc zwierzetą z takich sytuacji :)

Posted

Ewa&Duffel napisał(a):
Witamy :)
Choco jest przepiękny, uwielbiam niufki :loveu: Niestety mój pies się ich boi, co raczej wyklucza na razie psa tej rasy...

Śliczny królik, szkoda, że tak się skończyło :( Ja mam 2 króliczki (w zasadzie jedna jest brata, ale tylko w teorii ) i niestety w niewielu miejscach w domu mogą biegać luzem, bo też lubią zjadać różne dziwne rzeczy :roll:

Szkoda,że się boi..pewnie po zabawach z moim zmienił by zdanie, bo moj Choco boi sie wszystkich psów (na poczatku znajomosci) a potem to szaleje ;)

Posted

agamer napisał(a):
Szkoda,że się boi..pewnie po zabawach z moim zmienił by zdanie, bo moj Choco boi sie wszystkich psów (na poczatku znajomosci) a potem to szaleje ;)

Duffel ogólnie boi się wszystkich większych od niego psów, jak ostatnio zobaczył ogromnego doga niemieckiego to aż się za mnie schował. Ale myślę, że gdyby poznał takiego psiaka, z którym może się pobawić, to by pewnie zmienił zdanie, jak na razie nie było takiej możliwości.

Posted

Szkoda,że tak daleko od siebie mieszkamy ;) W Gdyni czesto staramy się spotykac na dogomaniackie spacery ;) No ale mam nadzieje,że kiedyś spotka podobnego psa i się przełamie :)

Posted

piękny królik :) z główki wyglądem przypomina mi trochę jednego z królików które mieliśmy w szkole, tylko tamten miał oklapnięte uszy, bardzo go lubiłam, ale niestety zmiana szkoły i królika już nie zobaczę

Posted

dagaa111 napisał(a):
piękny królik :) z główki wyglądem przypomina mi trochę jednego z królików które mieliśmy w szkole, tylko tamten miał oklapnięte uszy, bardzo go lubiłam, ale niestety zmiana szkoły i królika już nie zobaczę

Dziekuje ;)

Posted

Mój Stefan (królik) był identyczny kolorystycznie do twojego tlyko mój to był pseudobaranek :loveu: i nic nie gryzł w domu, ponieważ biedaczek miał krzywy zgryz i trzeba było mu co 3 tyg obcinać ząbki :-(

Posted

vege* napisał(a):
Mój Stefan (królik) był identyczny kolorystycznie do twojego tlyko mój to był pseudobaranek :loveu: i nic nie gryzł w domu, ponieważ biedaczek miał krzywy zgryz i trzeba było mu co 3 tyg obcinać ząbki :-(

Ojej, to rzeczywiście strasznie, mój nie gryzł dużo, wiec zawsze miał klatkę otwarta ;) A w nocy sam próbował sobie otwierać ;) Kiedyś mama obudziala sie z nim przed nosem ;D Ogólnie nie był szkodliwy tylko lubił ściany sobie pogryźć...a i oczywiście, moje ładowarki do telefonów ;) Jak tylko słyszałam -Agata, krolik biegnie do twojego pokoju!- to wiedziałam,że nie zdążę już jej uratować ;)

Posted

Na razie powstawiam trochę zdjęć, które nie są robione na bieżąco, ale w miarę aktualne :)

Jakiś miesiąc temu tata (który uprawia motocross) zaproponował mi żebym wzięła Choco i pojedziemy na tor ( u nas w Gdyni Chwarznie). Był ładny słoneczny dzień, więc wzięłam misia i trochę pobiegał,popsocił i mnie trochę podenerwował (bo jakby inaczej :) ). Dostał nawet od "babci" taką kość (coś w stylu wędzonej,ale biała- wypadło mi z głowy jak się nazywa :P ), jako szczeniak zawsze po nich wymiotował i przestałam mu je dawać, no ale skoro dostał w prezencie no to musiał skosztować ;) Na początku myślałam,że może już z tego wyrósł, ale oczywiście po zjedzeniu całej, zwrócił mi ją z powrotem :( ciekawe jak to się dzieje... czego to on już nie zjadł, po czekoladki z alkoholem,pudełko merci- a zawsze szkodzi mu taka kość,którą wszyscy mi polecali dla szczeniąt ;)

No to teraz fotki, bo już się rozgadałam tzn. rozpisałam :P

Posted

agamer napisał(a):
Ojej, to rzeczywiście strasznie, mój nie gryzł dużo, wiec zawsze miał klatkę otwarta ;) A w nocy sam próbował sobie otwierać ;) Kiedyś mama obudziala sie z nim przed nosem ;D Ogólnie nie był szkodliwy tylko lubił ściany sobie pogryźć...a i oczywiście, moje ładowarki do telefonów ;) Jak tylko słyszałam -Agata, krolik biegnie do twojego pokoju!- to wiedziałam,że nie zdążę już jej uratować ;)

Stefan był ze mną 7 lat, nie raz otarł się o śmierć, ale nie chcę o tym pisać, bo znowu się popłaczę :placz:
Stefuś był ogólnie bardzo kochany, w klatce przebywał tylko i wyłącznie w nocy (w nocy jest po prostu ciemno i dla bezpieczeństwa siedział w klatce, żeby ktoś z domowników, który szedł do łazienki np., żeby na niego nie nadepnął), a tak to biegał sobie cały dzień po mieszkaniu, albo najczęściej leżał sobie na kocyku i się wygrzewał na słonku :loveu: Poza klatką miał swoje oddzielne miseczki i kuwetę i tam się właśnie załatwiał, nigdy indziej nigdzie nie siusiał (chyba, że czasem jak biegł to bobka gdzieś zgubił :evil_lol: ) tylko na starość wiadomo, nie trzymał już tak moczu jak powinien i czasami narobił na swoje posłanko bo chyba pod koniec swojego życia już po prostu nie czuł tego :-( Wiem, że teraz jest w lepszym miejscu i cieszę się, że chociaż te 7 lat miał kochających właścicieli, pełną miseczkę, miłość i wszystko co było mu potrzebne i nic mu nie brakowało :-(