Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Po kilku dniach męczenia się z blogiem i wstawianiem zdjęć, jestem! :) Oto galeria moje psiaka :D

Od 2,5 roku jestem właścicielką ślicznego pseudoNiufa o imieniu Choco ;-) Jest strasznie uparty i bywa niegrzeczny ale są chwile w których byłoby bez niego smutno. Najbardziej mu dziękuje,że nauczył nas (mnie i mojego chłopaka) odpowiedzialności ;-) :*
Na początek kilka jego fotek z dzieciństwa:

Z SIOSTRĄ:

AKTUALNA FOTKA:

Juz niedługo wstawie jakieś fotki ze spacerów ;)

• Replies 170
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Onomato-Peja']Założycielka tematu chyba zapomniała dodać, że to najbardziej zrównoważony pies w Trójmieście.

Skoro Ty się nie postarałaś, to ja dam kilka czekoladowych zdjęć. ;)

[/QUOTE]

Hehe, no dobrze, może zamiast niegrzeczny powinno byc uparty!;) Dzieki za fajne fotki ;) pierwsza zjawiskowa! :)

Posted

[quote name='Onomato-Peja']
Jezu jaka ta psia społecznośc jest prosta! Wszyscy gwałcą wszystkich i nikt nie ma pretensji. :lol:
U człowieków by nie przeszło.[/QUOTE]
Jak to by nie przeszło? w "Modzie na Sukces" wszystko się dzieje i wszystko jest możliwe, uprzedzam pytania innych jakby co i owszem oglądam Modę na Sukces chyba już ok 8-9 lat :evil_lol: :diabloti:

Posted

[quote name='vege*']Jak to by nie przeszło? w "Modzie na Sukces" wszystko się dzieje i wszystko jest możliwe, uprzedzam pytania innych jakby co i owszem oglądam Modę na Sukces chyba już ok 8-9 lat :evil_lol: :diabloti:[/QUOTE]
Moda na sukces to wyjatek wśrod wyjatków :D

Posted

[quote name='Misia&Ruby']Śliczny niufek :loveu:
A co do tych fotek powyżej... :lol: Powinna tam być cenzura :lol:[/QUOTE]

Dziekuje ;)

Posted

Zwinęliście się dzisiaj 5 minut za szybko ;)
Poszłam po ten dyplom i przy okazji się dowiedziałam, że dla wszystkich były nagrody. Fakt, mniejsze ale zawsze coś ;)
Dostaliśmy próbkę karmy energetycznej RC, długopis i pióro z napisem: GDYNIA naturalnie :P i naklejkę do samochodu 'jedzie z nami pies' :D

Posted

Wstawiam kilka kolejnych fotek ;)

Na obozie ze stowarzyszeniem Terranova, po wizycie u fryzjera ( krótko ścięty):

Poranne pływanko na obozie:

Z dzisiaj "Pies W Wielkim Mieście" :

Wzieliśmy udział w maratonie :) mimo,że nic nie wygraliśmy byłam dumna,że dał rade w tym słońcu tyle przejść ;) Moja czarna kuleczka :D
No i kolejny dyplom za udział do kolekcji ;D

Posted

Na festynie nawet spoko ;) troche mało ludzi, kiedys bylo w centrum to chyba wiecej sie pojawiło ;) Maraton fajny ;) z Rastą byście dały czadu!

No on ogolnie na zdjeciach wygląda inaczej niz w rzeczywistości ;D

Posted

Taa, w zeszłym roku dałyśmy czadu. :diabloti: Rasta napaliła się na tor agility i po godzinie wracałyśmy do domu, piesek spadł z wysokiej kładki i coś sobie naciągnął. :lol:
Bo ten szczur nie może w miarę spokojnie jak inne psy, jak mi wyrwała to myślałam, że z nią polecę. Przez dwa dni chodzenie sprawiało jej ból i wylazła jej wielka żyła.
Dziękujemy za udany festyn. :diabloti:

Mało ludzi? Hmn... Szkoda, ze jednak nie dotarłyśmy...

Posted

[quote name='Klaudia&Aza']Niufek śliczny:)
Moja znajoma ma 3 takie olbrzymy:D Naprawdę przesympatyczne psy:loveu: i straszne przytulaki:loveu:[/QUOTE]
Oj przytulaste straaasznie :D Tez bym mogła miec jeszcze dwa :)

• 2 weeks later...
Posted

Dzisiaj mi smutno i tęskno...w piątek zawieźlismy Choco'a do Konina, do ludzi, ktorzy naprawdę są oddani psom i innym zwierzętom rownież (www.psypracujace.pl).... Niestety nie było innego wyjścia, mam nadzieje,że te 2 miesiace szybko zlecą a później razem będziemy się świetnie bawic na obozie Stowarzyszenia Terranova... :)

Choco <3