Charly Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 [quote name='Agnes']tose? w sensie rasa psa?:oops::eviltong: z krolikiem - http://www.krakvet.pl/trovet-rabbit-rice-diet-psow-15kg-p-2343.html no:oops: Tosa inu. dzieki za link Edit: nigdy nie widzialam tej odmiany Royala. nawet nie jest napisane Royal na tym....Moze to jest warte próby...hm..:) Quote
Agnes Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 [quote name='Charly']no:oops: Tosa inu. dzieki za link prosze ;) ja mam prawie ogara polskiego ;) prawie bo znalezione na ulicy jako szczeniak ale majace bardzo duzo cech ogara jeszcze takie znalazlam http://www.sklep.kar-ma.pl/product_info.php?cPath=21_27_29&products_id=392 http://www.sklep.kar-ma.pl/product_info.php?cPath=21_27_29&products_id=443 Quote
Charly Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Agnes napisał(a):prosze ;) ja mam prawie ogara polskiego ;) prawie bo znalezione na ulicy jako szczeniak ale majace bardzo duzo cech ogara :) z "daleka" (na awatarku) wyglada jak prawie tosa:lol:. piękny jest Quote
Agnes Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Charly napisał(a)::) z "daleka" wyglada jak prawie tosa:lol:. piękny jest dziekowac:lol:ale chyba wole charakter ogara niz tosa:eviltong: Quote
Martens Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Charly napisał(a):dzięki - tez nie mamy:angryy: mamy kaufland- nie prowadza dziczyzny, bo sie nie sprzedaje. Carrefour (czy jak to sie pisze) mieli krolika juz jakos nafaszerowanego i biedronke. tam nie ma dziczyzny. Ale dzieki:) U nas była tylko biedronka, ale jak w takiej dziurze jak moja lidl niedawno zbudowali to może i ty sie doczekasz ;) Quote
Chefrenek Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Charly napisał(a):no:oops: Tosa inu. dzieki za link Edit: nigdy nie widzialam tej odmiany Royala. nawet nie jest napisane Royal na tym....Moze to jest warte próby...hm..:) Bo to nie jest royal;) Quote
Charly Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Chefrenek napisał(a):Bo to nie jest royal;) :evil_lol::evil_lol: myslalam ze to jest w jakims podpunkcie royala na tej liscie, hahaha:stupid: Quote
Vectra Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Charly , ten Trowet jest lepszy niż RC ;) oni się specjalizują tylko w karmach leczniczych. Quote
Chefrenek Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Vectra napisał(a):Charly , ten Trowet jest lepszy niż RC ;) oni się specjalizują tylko w karmach leczniczych. Tylko kurde bele ma jeszcze więcej konserwantów. Ja wiem, że teraz wszystko ma ale czego oczy nie widzą tego sercu nie żal.:roll: Quote
Torzysława Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Karmiłam tym i tym, ale na Eukanubie Tośka lepiej wygląda.. na RC sie strasznie roztyła.. :p Obecnie je Eukanube dla jamników. (ma podobna budowę) Quote
Charly Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Torzysława napisał(a):Karmiłam tym i tym, ale na Eukanubie Tośka lepiej wygląda.. na RC sie strasznie roztyła.. :p Obecnie je Eukanube dla jamników. (ma podobna budowę) kupiłam Eukanube z królikiem (bez sprawdzenia psa wczesniej)ale na szczescie na wage...nawet nie powąchal. Teraz je królika z ryżem gotowanego i od czasu do czasu surowego królika:roll: Quote
Agnes Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Charly napisał(a):kupiłam Eukanube z królikiem (bez sprawdzenia psa wczesniej)ale na szczescie na wage...nawet nie powąchal. Teraz je królika z ryżem gotowanego i od czasu do czasu surowego królika:roll: eukanuba z krolikiem czy trovet z krolikiem? pytam bo eukanuby takiej nie widzialam;) Quote
Torzysława Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Charly napisał(a):kupiłam Eukanube z królikiem (bez sprawdzenia psa wczesniej)ale na szczescie na wage...nawet nie powąchal. Teraz je królika z ryżem gotowanego i od czasu do czasu surowego królika:roll: Tośce w prawdzie muszę jakieś dodatki wrzucać, ale jak skończy worek to chcę sprobować Acane. A co z tym TOTWem? Już nie karmisz? Quote
Charly Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 pomylilo mi się faktycznie. Eukanuba z jagnięcina. Jak wyzej nawet nie spojrzał TOTW zjadł raz tylko po 2dniowej prawie głodówce. na tym się skończylo:roll: Quote
Agnes Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Charly napisał(a):pomylilo mi się faktycznie. Eukanuba z jagnięcina. Jak wyzej nawet nie spojrzał TOTW zjadł raz tylko po 2dniowej prawie głodówce. na tym się skończylo:roll: a ten trovet z krolikiem? bedziesz probowac? Quote
Charly Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 nie. jesli bedzie tolerowac krolika- to juz zostane przy swiezym zarełku:) chyba ze na wyjazd jakis gdzies. nie wszedzie są kroliki do kupienia. to dobry pomysł:) Quote
Agnes Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Charly napisał(a):nie. jesli bedzie tolerowac krolika- to juz zostane przy swiezym zarełku:) chyba ze na wyjazd jakis gdzies. nie wszedzie są kroliki do kupienia. to dobry pomysł:) ano nie wszedzie - ale dobrze ze znalazlas krolika u siebie:) powodzenia Quote
AnEcZkA94 Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Carmen jadla zawsze eukanube ale przerzucilam ja na royal canin mini light smakuje jej bardziej niz eukanuba i ma mniejsze "kawalki" ale obydwie karmy sa wedlug mnie b. dobre:)) Quote
Chefrenek Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Czy ktoś wie gdzie produkują eukanubę intestinal i jaka jest w niej zawartość kalorii? Quote
derrick Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 potek napisał(a):duzo lepszy jest rc Racja! Mój zwierzaczek nie toleruje eukanuby, a rc je od wczesnego dzieciństwa i jest zdrowy jak rydz! Quote
Hawanka Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 [quote name='derrick']Racja! Mój zwierzaczek nie toleruje eukanuby, a rc je od wczesnego dzieciństwa i jest zdrowy jak rydz! Ja osobiście z royala też nie zrezygnuje moim zdaniem fafciu tą karme najlepiej toleruje miał 2 diety weteraryjne (na serce i wątrobe) A teraz jest na royalu Skin&Digest i jak narazie jestem bardzo zadowolona:multi:Wcześniej był na zwykłym royalu (junior,sensible i mature):cool3: I też nie mam zastrzeżeń :lol:A co do eukanuby to darmo jej nie chcem:angryy: Psiak po niej strasznie żle sie czuje...:mad:( lużne kupy,świąd czasami wymioty i gazy a w brzuszku miał taką rewolucje ze aż szok :onfire: ) Dodam żę prubowałam naprawde bardzo różnych firm i tą odbijało sie na klopotach przewodu pokarmowego u psiaka...Wiec zastaje przy royalu ;) Pozdrawiam julita i pies fafik hawańczyk:p Quote
xxxx52 Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 wczoraj otrzymalam karme BEWI.DOG ,polecona przez osoby posiadajace psy,instruktorow psich szkol np dla szczeniakow skladnikami sa: bialko30%,tluszcz 18%,popiol surowy7%,Wapn,fosfor,sod, maczka z miesa kury,kukurydza,pszenica,maczka sledziowa,tluszcz drobiowy,olej roslinny,ryz,krajanka buraczana,jaja cale,wapno,drozdze,zelatyna,watrobka kurza,chlorek sody dodatki:vitaminaA,E,Miedz,lecytyna, ps z spozostalych znanych firm i przez moje psy ,latami wyprobowanymi jest Royal Cannin Quote
GATUSO Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Royal jest wspaniały,a jego konserwanty(BHT I BHA)jeszcze bardziej są wspaniałe:shake: Quote
Margolka Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 No cóż, mój psiut tylko na royal'u, bo po eucanubie wet ledwo go odratował. Smakuje mu, gabarytowo kuleczki są w sam raz na jego mały pyszczek. Quote
..KARAT.. Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Mam nadzieję że w dobrym miejscu, czy ktoś już próbował tą karmę? Jest to Royal ale jakiś dziwnie tani!!! http://www.telekarma.pl/p738/royal.c....a.3.15.kg.htm Czy ktoś może coś na ten temat napisać? Będe bardzo wdzięczna. Quote
Recommended Posts