Patisa Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 Wklejam :eviltong: Mam różne różności w różnej kolejności... ale głównie boksery, dogi niem., buldogi ang. i trochę chow chow. Te buldogi sa po prostu odlotowe... tak pozowały, że siedziałam i się śmiałam...:lol::loveu: Ciekawa jestem z jakiej to hodowli:roll: Quote
tu_ania_tu Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 będę mogła ukraść foty dogów na forum molosy?? Quote
Patisa Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 [quote name='tu_ania_tu']będę mogła ukraść foty dogów na forum molosy?? A proszę Cię bardzo :) Genialne buldogi w dalszym ciągu: Boksery :loveu::loveu::loveu: Quote
Justa Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 vege* napisał(a):Studenci muszą płacić, w tym roku drogo było 20 zł, rok temu było 15 zł, dobrze za ja za darmo wlazłam :evil_lol: (legitymację sprawdzali przy wejściu) Ja nie płaciłam, sprawdzili mi legitkę i wpuścili za darmo ;) Quote
Patisa Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 Wierny bokserowy kibic ( a raczej kibicka ):lol::loveu: Najlepszy bokser w stawce jak dla mnie... tego dnia nie wystawiany:-( Sir Tristan Box-Star Quote
Patisa Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 Mały Piłkozajadacz xD The end z mojej strony ;) Quote
Patisa Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 Jeszcze zapomniałam że mam trochę fotek Melki:cool3: Quote
Asiaczek Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 [quote name='Kisses']Pogoda fajna. Ja na MP 5/5 i lokata IV ze swoim Cairnem Weimar lokata I/III, wo w puppy Wielka szkoda tylko, że organizatorzy, po mimo tego, że młodzi prezenterzy płacą po 20 zł za każdy dzień, nie postarali się nawet o pucharki za lokaty II-IV ;) Generalnie na wystawie widac było oszczędności na każdym kroku... Kisses - jeszcze raz gratulacje, Kochana i dziękuję:) [quote name='Błyskotka']Mój Louis - Zw Mł, najl junior, BOB, 2 najpiękniejszy junior z Grupy V oraz 4 BOG :multi::multi::multi: No to musze ci powiedziec, że Louisek wogóle się nie pokazał. Nie podobał mi się, no, ale ja się tutaj nie liczę...;) Gratulacje! [quote name='Judit']Nasz Dalriach Rolling Stone - dosk.1, Zw.Mł, NJwR, BOB Tą wystawą zakończył Młodzieżowy Championat Polski! :multi: Brawo!!!! pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 No to teraz na nas kolej:) OFI CHILD OF THE STARS Asiaczek FCI - dosk.1, CAC, BOS, CACIB, BOB!!!!!! ROMANTIC SMILE Asiaczek FCI - v.p.1, Best Puppy, BIS PUPPY4!!!!!! LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI - dosk.1, CWC. r.CACIB FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek FCI - dosk.1, Naj. Weteran:smile: Pzdr. Quote
Błyskotka Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 Asiaczek napisał(a): No to musze ci powiedziec, że Louisek wogóle się nie pokazał. Nie podobał mi się, no, ale ja się tutaj nie liczę...;) Gratulacje! pzdr. No to najwidoczniej pomyliłaś Louiska z innym psem. Do mnie dotarły zupełnie inne informacje. Zdjęcia pokazują co innego a osiągnięcie również ;) Quote
Agasia Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 Nagrody na warszawskim CACIBie to co roku jakas zenada... Ziarenka karmy na finalach nie dostaniesz, a pucharki na poziomie małych krajowek. Nie wspominam o tym co działo się na dojezdzie do miejsca wystawy okolo godzny 9-10, w korku stalo sie ponad 30 minut bo wszystkie wystawowe drogowskazy skierowane byly na wąska uliczke.. Moja Lilou - Fairray JETSET zdobyła CAC & CACIB wiec kolejny krok do intera w jeszcze całkiem młodziezowym wieku :) Quote
killerek Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 Judit, Asiaczek, Agasia - gratulacje ;) jak macie jakieś zdjęcie to wrzucajcie ;) Quote
Błyskotka Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 No pucharek za rasę nie najgorszy. Bywają mniejsze. Z nagrodami słabiutko. A czy wiadomo za co były przyznawane medale ? Ja mam za Zw Mł a za co jeszcze były to nie wiem. Quote
vege* Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 Justa napisał(a):Ja nie płaciłam, sprawdzili mi legitkę i wpuścili za darmo ;) A no widzisz :-) U mnie też się nie przyglądali legitymacji tylko zobaczyła, że mam ;-) Quote
SandraNatan Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 Tak nagrody były straszne ;/ na MP płaciliśmy 20 zł a puchar był tylko za I miejsce ;// na Krajówkach nawet jest dla wszystkich miejsc.. a na Międzynarodówce i jeszcze w stolicy ... Calamus LIKWIDATOR-BEST JUNIOR,BOB JUNIOR i r.BIS JUNIOR [SIZE=2]ORAZ [SIZE=4]został nowym Młodzieżowym Championem Polski !! [SIZE=2]Calamus TRUE FIGHTER-CWC,CACIB JH-5/5 drugie miejsce :) Quote
Guest Patiti Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 Gratulacje dla wszystkich uczestników :) Quote
Riven Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 Moja Kejtu: Kejtusia-Ocena doskonała, I lokata,Złoty medal, Zwycięzca Młodzieży!!!!! I rozpoczęłyśmy tym samym Młodzieżowy Championat :p:lol: Quote
Recommended Posts