Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie wiem jak dostać się na wystawę. Wysiądę przed Pałacem Kultury i Nauki z takiego busa, natomiast później nie wiem co i jak ? Jakieś namiary na przystanek i numer autobusu, którym można dostać się na Kartezjusza 1 ?

• Replies 295
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Jkalodont']Nie wiem jak dostać się na wystawę. Wysiądę przed Pałacem Kultury i Nauki z takiego busa, natomiast później nie wiem co i jak ? Jakieś namiary na przystanek i numer autobusu, którym można dostać się na Kartezjusza 1 ?

http://jakdojade.pl?fn=Pa%C5%82ac%20Kultury%20i%20Nauki&fc=52.23189:21.0063&tn=Kartezjusza%201&tc=52.25153:20.89348&d=16.07.11&h=09:00&ia=false&t=0&n=0&ri=0&cid=3000&as=true

Posted

[quote name='Jkalodont']Nie wiem jak dostać się na wystawę. Wysiądę przed Pałacem Kultury i Nauki z takiego busa, natomiast później nie wiem co i jak ? Jakieś namiary na przystanek i numer autobusu, którym można dostać się na Kartezjusza 1 ?

wpisz na www.jakdojade.pl

Posted

"Bilety wstępu:
- normalne 20 zł
- emeryci, dzieci, młodzież szkolna - wstęp bezpłatny"

Od kiedy to młodzież ma za friko? Myślicie że będą jakoś to sprawdzać? zawsze kupowałam ulgowy, nigdy nie musiałam się legitymować. No ale teraz ulgowych niet :shake: Lekkie zdzierstwo te dwie dychy :diabloti:

Posted

Bonsai napisał(a):
A studenci jak wchodzą? Wiecie może? Łapią się na młodzież szkolną? :D

Studenci muszą płacić, w tym roku drogo było 20 zł, rok temu było 15 zł, dobrze za ja za darmo wlazłam :evil_lol: (legitymację sprawdzali przy wejściu)

Posted

Pogoda fajna.

Ja na MP 5/5 i lokata IV ze swoim Cairnem
Weimar lokata I/III, wo w puppy

Wielka szkoda tylko, że organizatorzy, po mimo tego, że młodzi prezenterzy płacą po 20 zł za każdy dzień, nie postarali się nawet o pucharki za lokaty II-IV ;)