Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='arielka186']Asiaczku- czy to co wkleiłam jest ważne? Bo ja dostałam wczoraj tę wiadomość.
Tak, ważne.
Co prawda ta info była juz publikowana na tym watku, ale jeszcze raz nie zaszkodzi:)

[quote name='agnethka']Arielko proszę, czytaj wątki zanim wkleisz coś, co było już omawiane ;)
na temat wścieklizny jest nawet pierwszy post na tej stronie...
agnethko - nie zaszkodzi, jak jeszcze raz ta info pojawi się na watku.

Pzdr.

• Replies 295
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Błyskotka']Teraz zostało się modlić o dobrą pogodę (nie upalną) [/QUOTE]

Teraz patrzę w internecie, to w oba dni ma być burza z deszczem i ok 30 stopni, ale jeszcze tyle czasu że pewnie się zmieni.

Posted

[quote name='agnethka']
hahaha... u nas w klasie 11 sztuk, nom typowa wystawa relaksacyjna :D[/QUOTE]

Na którym będziecie ringu i o której ? :D Wpadnę wam zrobić foty hah

Posted

owczarek'ab;17204641 napisał(a):
Teraz patrzę w internecie, to w oba dni ma być burza z deszczem i ok 30 stopni, ale jeszcze tyle czasu że pewnie się zmieni.

Ja znalazłam że około 25 stopni.

Posted

Agenthka, w Lublinie odwołałam zgłoszenie, z ich winy wylądowałam w katalogu :) W Warszawie mieszkamy, więc już raczej nie zrezygnujemy z wystawiania się*:) Mamy ring 7, więc obok Was będziemy :)

Posted

[quote name='agnethka']ring 6, planowo staffiki ruszą o 11:20 - jesteś w niedziele?[/QUOTE]

Tak, tak będę w niedziele towarzysko. Moje grzywki zaczynają się o 10, więc powinnam na Was zdążyć.

Posted

[quote name='Iza.']Tak, tak będę w niedziele towarzysko. Moje grzywki zaczynają się o 10, więc powinnam na Was zdążyć.[/QUOTE]
Iza. My tez zaczynamy o 10-tej. Ale pamiętaj o nas - gazety czekają...

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Iza. My tez zaczynamy o 10-tej. Ale pamiętaj o nas - gazety czekają...

Pzdr.[/QUOTE]

Pamiętam, pamiętam. Będę w wawie cały weekend, jeszcze się do Ciebie odezwę w tej sprawie :)

Posted

Iza. napisał(a):
Pamiętam, pamiętam. Będę w wawie cały weekend, jeszcze się do Ciebie odezwę w tej sprawie :)

To dobrze, że pamiętasz, bo - nie ukrywam - że gazetki juz mi zaczynają trochę przeszkadzać;)
Czekam na sygnał. Mój :601 29 85 50.

Pzdr.

Posted

Czy w tym roku wystawa zacznie się ok godz. 10.00 jak w tamtym roku? :lol:
Ktoś wie o której godz. będą wystawiane Nowofundlandy?
O której kończy się wystawa?

Posted

vege* napisał(a):
Czy w tym roku wystawa zacznie się ok godz. 10.00 jak w tamtym roku? :lol:
Ktoś wie o której godz. będą wystawiane Nowofundlandy?
O której kończy się wystawa?

Przyjmowanie psów zgłoszonych na wystawę oraz wydawanie katalogów w godz. 7.30 - 13.30, początek sędziowania o godz. 10.00.,
Niufy o 11.25 na ringu 4
Wystawy kończą się zwykle ok 16.

Posted

Ewa&Duffel napisał(a):
Wchodził ktoś może w zeszłym roku z niezgłoszonym psem na tą wystawę ? da radę czy raczej lepiej odpuścić ?

Wchodziłam, ale płaciłam jak za dorosłego...

Posted

Ja bym wolała przyjechac trochę wcześniej i wyjaśnić bezpośrednio w Sekretariacie. Bo drugiego potwierdzenia i tak Ci nie wyślą, prawda?
Więc po co nabijac koszty rozmowy?

Pzdr.