Asiaczek Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 Mnie łatwiej (w tym przypadku), bo wystawa na miejscu... Pzdr. Quote
Vesper Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 owczarek'ab;17010738 napisał(a):Znajdzie się ktoś, kto użyczy mi psa na MP lub tylko dane, żebym się zapisała? Nie muszę z nim iść. Hmmm... Ja psa bym mogła użyczyć- chihuahua krótkowłosa- ale jest problem, bo pies nieobyty z ringiem, do tego płochliwa- bardziej bym zaszkodziła:shake: Drugi to staffik na współwłasności- też debiutant, a do tego opiekunka go nic nie nauczyła. Jedyna suczka chihuahua którą bym Ci mogła polecić zostaje w domu bo jest w ciąży... A co do danych- nie bardzo zrozumiałam- wpisałabyś innego psa, a szła z innym? Można tak robić? Quote
Vesper Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 [quote name='pawelg']My tez bedziemy, ale tylko w niedziele ;) przyjade z ekipa PIES.TV. Zapraszam na ring staffików i chihuahua:cool3:- obie rasy idą w niedzielę:lol: Quote
owczarek'ab Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 [quote name='arielka186'] A co do danych- nie bardzo zrozumiałam- wpisałabyś innego psa, a szła z innym? Można tak robić? Tak, ale wtedy trzeba przed rozpoczęciem eliminacji zmienić w karcie oceny na innego ;) Dzięki za dobre chęci, ale ja sama jestem początkująca i nie wiem czy bym sobie poradziła z płochliwym czy debiutującym (stres dla psa) zwierzakiem ;) Choć szkoda z jednej strony, bo staffiki darzę największą sympatią wśród bulli :loveu: pawelg Zapraszamy na młodego prezentera. W Łodzi spisaliście się świetnie, zdjęcia były naprawdę bardzo ładne :) Quote
Foxowa Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 owczarek'ab mój Audik pójdzie z każdym także jeżeli tylko będzie mu pogoda pasowała i będzie miał ochotę to będzie Twój ;) Ja będę przypominać się z transportem... Tak, będę nudzić :lol: Quote
niukunia Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 a czy ktos bedzie jechal z Kalisza albo przez Kalisz? szukam tansportu na niedziele z małym grzywkiem :cool3: Quote
owczarek'ab Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 Foxowa napisał(a):owczarek'ab mój Audik pójdzie z każdym także jeżeli tylko będzie mu pogoda pasowała i będzie miał ochotę to będzie Twój ;) Oo, super . Dzięki :) Quote
Lantash Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 My juz zgłoszeni, choć nie spodziewam sie wiele po tej sędzinie. Jesli kto szuka psa na MP to zapraszam na PW. Quote
z_pastorowej_sfory Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 wczoraj w drodze na wystawe do raciborza rozwalilem samochod... czy jest ktos kto jedzie z wrocka, olesnicy, olawy, opola na warszawska wystawe w sobote? chetnie dorzucilbym sie do paliwa i zabral z dwiema sukami :) Quote
Banshee. Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Ja będę z Radomia jechac, ale wyjeżdżam w sobotę i nocuję na niedzielę, więc nie za bardzo. ;/ A nawet jakbyś chciała się wcześniej zabrac, to niestety nie wiem czy rodzice by się na pasażera zgodzili. :roll: Chociaż my się już znamy. ;-) Quote
vege* Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Ja też się wybieram, byłam w tamtym roku i bardzo mi się podobało, więc i w tym jadę :loveu: Jadę w sobotę (rok temu też byłam w sobotę) i czy ktoś wie czy właśnie Niufy będą w sobotę? Quote
owczarek'ab Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 vege* napisał(a):Jadę w sobotę (rok temu też byłam w sobotę) i czy ktoś wie czy właśnie Niufy będą w sobotę? Niufy to grupa II, więc są w sobotę ;) Quote
vege* Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 No i super, dzięki za odp :-) Może znowu spotkam tego uroczego biało-czarnego Niufa :loveu: Quote
AnkaW Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 Diablica napisał(a):Mam miejsce z Podkarpackiego na Niedziele;) ja chętnie pojadę ale najpierw muszę zobaczyć czy stawka ciekawa :diabloti: Quote
aga616 Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Błyskotka napisał(a):My już zgłoszeni i opłaceni. my też!:]...... Quote
KaRa_ Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Ja również się wybieram :) może ktoś z Poznania jedzie i ma miejsce dla jednej osoby i aussie? Quote
Asiaczek Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 My juz zgłoszeni byliśmy wcześniej, ale jakoś mało czasu na DGM mam... pzdr. Quote
pawelg Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 Ja wlasnie zglosilem moje dwa Bedlingtonki ;) mam nadzieje, ze pogoda dopisze. Quote
Zuza i Noddy Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 Ja też dzisiaj wysłałam, a jutro zrobię przelew. Żeby tylko ta pogoda nie dopisała aż za bardzo tak jak w zeszłym roku. Quote
Foxowa Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 My jednak odpuszczamy sobie na rzecz Słowacji. Może gościnnie wpadniemy przejazdem :) Quote
Lofty Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 aga616 napisał(a):my też!:]...... Widzę ze Wy w niedziele:( My planujemy w sobotę:) Quote
Recommended Posts