Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jakie śliczne zdjęcia - dziękujemy ślicznie :)
miód na serce patrząc na szczęśliwą z uśmiechniętym pycholkiem Lale.

Widać, jak pięknie się dziewczyna zaokrągliła, już nie widać tych wystających kosteczek, kręgosłupa...
A pychol jaki piękny się zrobił :)

Jak nie wiele potrzeba, by psiak był szczęśliwy. Odrobina ludzkiego podejścia, zaangażowania....

• Replies 455
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jedni sobie chwalą szczerość, wytykanie błędów - ponieważ można coś zmienić, nie popełniać tych samych błędów dzięki temu, inni niestety zachowują się jak rozpieszczone dzieci, które obrażają się za zabranie zabawki...
jeśli mi ktoś zwróci uwagę, że coś źle robię, to się cieszę, ponieważ mogę to zmienić i na przyszłość uniknąć takich sytuacji... jednak nie każdy potrafi dopuścić do siebie również krytykę...

Posted

Akrum napisał(a):
jedni sobie chwalą szczerość, wytykanie błędów - ponieważ można coś zmienić, nie popełniać tych samych błędów dzięki temu, inni niestety zachowują się jak rozpieszczone dzieci, które obrażają się za zabranie zabawki...
jeśli mi ktoś zwróci uwagę, że coś źle robię, to się cieszę, ponieważ mogę to zmienić i na przyszłość uniknąć takich sytuacji... jednak nie każdy potrafi dopuścić do siebie również krytykę...

Rozumiem... ktoś się obraził, bo ktoś inny stwierdził, że jest w błędzie...:shake::angryy:
Bardzo mi przykro, że tak się stało, szkoda, że ten ktoś sprawił, że ucierpią na tym jedynie psy :(

Posted

Dając odpowiedź osobom, które pisały do mnie na pw, napisałam na wątku głównym co myślę i jaka jest prawda...
Kierownik czyta dogo i się obraził za to co napisałam, choć i tak już wstępu od 3 tygodni nie miałyśmy...

Jak się wkurzyłyśmy, że nikt nie zauważa że suki w ciąże zachodzą, powiedziałyśmy to głośno, to też była obraza i zakaz wstępu miałyśmy przez jakiś czas.

Posted

Śliczna nasza kochana panienka :)
Widać, jak jej dobrze u mariamc :)
zadowolony uśmiechnięty pychol, ogonek pięknie zagojony, boczki zaokrąglone.
Tylko brać i kochać :)
Lala musi znaleźć domek najlepszy na świecie, w którym już zawsze będzie szczęśliwa, radosna i tak uśmiechnięta :)

Mam nadzieję, że się naszą pannicą ktoś w ogóle zainteresuje, bo niestety ona już nie młoda - ale myślę, że gdzieś czeka na nią ten jeden, jedyny najlepszy domek na świecie.

• 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

Dzięki za śliczne fotki :)

Jak ślicznie Lala teraz wygląda, nie widać żeberek, zdrowa skóra, sierść zadbana :)
I ogonek widzę że już też nie ma wyłysień - jak się cieszę :)

Choć tak patrząc na pyszczek Lali - widać po nim, że nie miała lekkiego życia, te liczne blizny po pogryzieniach...

Najważniejsze jednak, że jest szczęśliwa, przeżywa teraz drugą młodość :)
Wynagrodzone jej są te wszystkie lata, które spędziła w zimnym, twardym kojcu.

• 4 weeks later...
Posted

lala miała operację oczu jakiś czas temu. czuje się dobrze, wszystko się ładnie zagoiło a niunia doszła do siebie. w tym samym czasie miał kastrację jej towarzysz z boksu, piękny amstaff z cudnym charakterem. niestety od czasu zabiegu bardzo źle się czuje, choć zabieg przeszedł bez żadnych komplikacji i rana się wygoiła. pies marnieje w oc zach, siadły mu nerki, wątroba, prącie wyszło na wierzch. prawdopodobnie narkoza spowodowała uaktywnienie się zmian neurologicznych! :(
mariamc cała w nerwach jutro zawozi go do specjalisty do grudziądza na tomograf i kompleksowe badania, bo weci w szczecinku już nie mają pomysłów. wizyta jutro o 11, proszę o trzymanie kciuków za psisko.

Posted

o matusiu kochana... a co się stało z Lali oczami?, że musiała być operowana?? :shake:

a towarzysz Lali z boksu, biedaczysko... będę trzymać za niego mocno kciuki i czekać na wiadomości... biedny amstafek... :shake::shake::shake: