Akrum Posted July 5, 2011 Author Posted July 5, 2011 Jakie śliczne zdjęcia - dziękujemy ślicznie :) miód na serce patrząc na szczęśliwą z uśmiechniętym pycholkiem Lale. Widać, jak pięknie się dziewczyna zaokrągliła, już nie widać tych wystających kosteczek, kręgosłupa... A pychol jaki piękny się zrobił :) Jak nie wiele potrzeba, by psiak był szczęśliwy. Odrobina ludzkiego podejścia, zaangażowania.... Quote
Akrum Posted July 11, 2011 Author Posted July 11, 2011 niestety póki co nie będziemy miały możliwości odwiedzania Dolara - mamy zakaz wstępu :angryy: Quote
Pyrdka Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 Wielka szkoda. Nie mamy nawet możliwości sprawdzenia jak się mają psiaki. Cholercia jasna. Quote
Akrum Posted July 11, 2011 Author Posted July 11, 2011 jedni sobie chwalą szczerość, wytykanie błędów - ponieważ można coś zmienić, nie popełniać tych samych błędów dzięki temu, inni niestety zachowują się jak rozpieszczone dzieci, które obrażają się za zabranie zabawki... jeśli mi ktoś zwróci uwagę, że coś źle robię, to się cieszę, ponieważ mogę to zmienić i na przyszłość uniknąć takich sytuacji... jednak nie każdy potrafi dopuścić do siebie również krytykę... Quote
agnieszka32 Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 Akrum napisał(a):jedni sobie chwalą szczerość, wytykanie błędów - ponieważ można coś zmienić, nie popełniać tych samych błędów dzięki temu, inni niestety zachowują się jak rozpieszczone dzieci, które obrażają się za zabranie zabawki... jeśli mi ktoś zwróci uwagę, że coś źle robię, to się cieszę, ponieważ mogę to zmienić i na przyszłość uniknąć takich sytuacji... jednak nie każdy potrafi dopuścić do siebie również krytykę... Rozumiem... ktoś się obraził, bo ktoś inny stwierdził, że jest w błędzie...:shake::angryy: Bardzo mi przykro, że tak się stało, szkoda, że ten ktoś sprawił, że ucierpią na tym jedynie psy :( Quote
Akrum Posted July 11, 2011 Author Posted July 11, 2011 Dając odpowiedź osobom, które pisały do mnie na pw, napisałam na wątku głównym co myślę i jaka jest prawda... Kierownik czyta dogo i się obraził za to co napisałam, choć i tak już wstępu od 3 tygodni nie miałyśmy... Jak się wkurzyłyśmy, że nikt nie zauważa że suki w ciąże zachodzą, powiedziałyśmy to głośno, to też była obraza i zakaz wstępu miałyśmy przez jakiś czas. Quote
mariamc Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
mariamc Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Pyrdka Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 Śliczna Lalunia. Jak się ładnie pannica zaokrągliła:lol: Quote
agaga21 Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 chyba już czas ją ogłaszać :) jutro jeszcze dopytam danusię. Quote
Akrum Posted July 13, 2011 Author Posted July 13, 2011 Śliczna nasza kochana panienka :) Widać, jak jej dobrze u mariamc :) zadowolony uśmiechnięty pychol, ogonek pięknie zagojony, boczki zaokrąglone. Tylko brać i kochać :) Lala musi znaleźć domek najlepszy na świecie, w którym już zawsze będzie szczęśliwa, radosna i tak uśmiechnięta :) Mam nadzieję, że się naszą pannicą ktoś w ogóle zainteresuje, bo niestety ona już nie młoda - ale myślę, że gdzieś czeka na nią ten jeden, jedyny najlepszy domek na świecie. Quote
mariamc Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Pyrdka Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Nasza Lalunia kochana:loveu: jaka ona zadowolona. Quote
agaga21 Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 dziewczyny, zdjęcia dolara byście porobiły :) Quote
Akrum Posted August 25, 2011 Author Posted August 25, 2011 Dzięki za śliczne fotki :) Jak ślicznie Lala teraz wygląda, nie widać żeberek, zdrowa skóra, sierść zadbana :) I ogonek widzę że już też nie ma wyłysień - jak się cieszę :) Choć tak patrząc na pyszczek Lali - widać po nim, że nie miała lekkiego życia, te liczne blizny po pogryzieniach... Najważniejsze jednak, że jest szczęśliwa, przeżywa teraz drugą młodość :) Wynagrodzone jej są te wszystkie lata, które spędziła w zimnym, twardym kojcu. Quote
mariamc Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Lala jest "zadymiara" , stąd te blizny. Teraz też musimy pilnować przy jedzeniu , bo czasem ścina się z TŻ-tem. Quote
Akrum Posted August 25, 2011 Author Posted August 25, 2011 heh, zębów nie ma, stara, ale charrrrrakterek to ona ma :) Quote
Pyrdka Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Śliczna Laluna zadymiarą? Ciotki fe.Wstydźcie się. Quote
ania z poznania Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Aktualizacja rozliczenia psiaków pod opieką BB w poście 1096: http://www.dogomania.pl/threads/140610-UWAGA!-ab-agnieszka-z-Gliwic-to-oszustka!-okrad%C5%82a-bezdomne-psiaki!NIE-MO%C5%BBNA-JEJ-UFA%C4%86!?p=17511606#post17511606 Quote
agaga21 Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 lala miała operację oczu jakiś czas temu. czuje się dobrze, wszystko się ładnie zagoiło a niunia doszła do siebie. w tym samym czasie miał kastrację jej towarzysz z boksu, piękny amstaff z cudnym charakterem. niestety od czasu zabiegu bardzo źle się czuje, choć zabieg przeszedł bez żadnych komplikacji i rana się wygoiła. pies marnieje w oc zach, siadły mu nerki, wątroba, prącie wyszło na wierzch. prawdopodobnie narkoza spowodowała uaktywnienie się zmian neurologicznych! :( mariamc cała w nerwach jutro zawozi go do specjalisty do grudziądza na tomograf i kompleksowe badania, bo weci w szczecinku już nie mają pomysłów. wizyta jutro o 11, proszę o trzymanie kciuków za psisko. Quote
Akrum Posted September 21, 2011 Author Posted September 21, 2011 o matusiu kochana... a co się stało z Lali oczami?, że musiała być operowana?? :shake: a towarzysz Lali z boksu, biedaczysko... będę trzymać za niego mocno kciuki i czekać na wiadomości... biedny amstafek... :shake::shake::shake: Quote
Recommended Posts