Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 455
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

o rajuśku :-o :-o :-o

Zaciskam i ja, i wszystkie dobre zaklęcia wypowiadam.
Lala i Bolek to pierwsze psy, które zobaczyliśmy w Glinnie. One tak bardzo chciały, żeby je ktoś przytulił, pogłaskał....

Posted

Lala nam wypiękniała, to nie ta sama Lala z Glinna, wcale się nie dziwię, że zaczyna na siebie zwracać uwagę. Lalu też trzymam kciukasy za wspaniały , ciepły domek.

Posted

agaga21 napisał(a):
kochani..........nasza lala ma dom.

:crazyeye::crazyeye::crazyeye: ło matusiu kochana :crazyeye::crazyeye::crazyeye:

pisz nam proszę szybciutko, jaki, gdzie,skąd się państwo dowiedzieli o Laluni naszej kochanej??

jaaaak ja się cieszę :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

to ludzie ze szczecinka :)
okazało się, że pani jest jakąś dalszą rodziną synowej mariamc a pan jest znajomym arka(zastępcy mariamc). szczecinek jest mały :evil_lol:
lalcia od niedzieli jest w nowym domu. nie pisałam na wszelki wypadek, by nie zapeszać, bo w sumie nie było wiadomo jak ona się w domu będzie zachowywać. okazało się, że jest grzeczna, tylko lubi otwierać sobie różne drzwi i np pierwszego dnia gdy została sama a państwo poszli do pracy, otworzyła sobie garderobę i umościła sobie z ubrań posłanko:diabloti:
jest czysta, czeka do spaceru by się załatwić:lol:
mieszka w kamienicy.

sterylka za tydzień.

Posted

superaśne wieści :)
jak ja się cieszę, że w końcu i staruszka Lalka znalazła swojego człowieka :)

dziękuję, dziękuję Wam bardzo za wszystko co dla Lali zrobiliście :)
Agata, mariamc i wszystkim, którzy na Lalke przesyłali deklaracje, wszystkim którzy trzymali kciuki - DZIĘKUJĘ :):):)

Posted

Od jakiegoś czasu podczytuję sobie ten wątek, ale jeszcze się na nim nie wypowiadałam.
Teraz to już muszę :)

Powodzenia Lalko w nowym domku, zasługujesz na ciepły kąt u boku kochających ludzi :)

Posted

zrobiłam rozliczenie na tyle, na ile umiałam wyciągnąć z ogólnych wpłat to, co było na Lalę :)

rozesłałam PW do osób, które są na dogo a płaciły na Lalę, że poszła do DS i że dziękujemy za wpłaty :)

Osoby, które są z forum niebieskiego, niestety chyba nie mam tam konta, więc do tych osób nie dotarłam.

Posted

akrum, ja napisałam na wątku na niebieskim, myślę że to wystarczy ;)
fajnie że się udało, mam nadzieję, że żadnego następnego asta w glinnie nie będzie w najbliższym czasie (przynajmniej tak długo, jak długo rządzi tam patologia)

• 1 month later...
Posted

wieści są takie, że lalcia miała sterylkę. niestety rozwaliła sobie ranę i wylądowała w szpitaliku na kilka dni z zagrożeniem życia. na szczęście wszystko się dobrze skończyło i po kilku dniach wróciła do domu. jej właściciele bardzo ją kochają, bardzo się martwili o jej zdrowie. będę się dopraszała o zdjęcia, bo sama bardzo chciałabym ją zobaczyć :)

Posted

Dobrze, że z Lalunią już wszystko ok :) kto by pomyślał,ze tak sobie wszystko rozdrapie.
Teraz już z górki :)

Najważniejsze, że jest szczęśliwa i że ma tak kochających ludzi koło siebie :)

A o zdjęcia maltretuj agaga, z chęcią zobaczę piękną i szczęśliwą Laleczkę na swoich włościach :)

• 4 weeks later...
Posted

[quote name='agaga21']niespodzianka :):):)

aaaaaaaaaa :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

ale mi radość sprawiłaś tym zdjęciem :)
ale ma pychol uśmiechnięty :)