agaga21 Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Akrum napisał(a): z tego co się dowiedziałam, póki co w Glinnie nie ma aktualnie żadnych nowych astów. i niech tak zostanie! Quote
agaga21 Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 ROZLICZENIE NASZYCH PSÓW: http://www.dogomania.pl/threads/140610-UWAGA!-ab-agnieszka-z-Gliwic-to-oszustka!-okradła-bezdomne-psiaki!NIE-MOŻNA-JEJ-UFAĆ!?p=18783863#post18783863 Quote
agaga21 Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 nie chcę zapeszać ale trzymajcie proszę kciuki za naszą lalkę:cool3: Quote
Akrum Posted March 11, 2012 Author Posted March 11, 2012 no,no,no :-o to ja zaciskam bardzo, bardzo mocno :lol: Quote
Juldan Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 o rajuśku :-o :-o :-o Zaciskam i ja, i wszystkie dobre zaklęcia wypowiadam. Lala i Bolek to pierwsze psy, które zobaczyliśmy w Glinnie. One tak bardzo chciały, żeby je ktoś przytulił, pogłaskał.... Quote
Emma53 Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 Lala nam wypiękniała, to nie ta sama Lala z Glinna, wcale się nie dziwię, że zaczyna na siebie zwracać uwagę. Lalu też trzymam kciukasy za wspaniały , ciepły domek. Quote
Akrum Posted March 14, 2012 Author Posted March 14, 2012 agaga21 napisał(a):kochani..........nasza lala ma dom. :crazyeye::crazyeye::crazyeye: ło matusiu kochana :crazyeye::crazyeye::crazyeye: pisz nam proszę szybciutko, jaki, gdzie,skąd się państwo dowiedzieli o Laluni naszej kochanej?? jaaaak ja się cieszę :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Pyrdka Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 Cudowne wieści.Zasłużyła sobie Lalunia na dom. Quote
agaga21 Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 to ludzie ze szczecinka :) okazało się, że pani jest jakąś dalszą rodziną synowej mariamc a pan jest znajomym arka(zastępcy mariamc). szczecinek jest mały :evil_lol: lalcia od niedzieli jest w nowym domu. nie pisałam na wszelki wypadek, by nie zapeszać, bo w sumie nie było wiadomo jak ona się w domu będzie zachowywać. okazało się, że jest grzeczna, tylko lubi otwierać sobie różne drzwi i np pierwszego dnia gdy została sama a państwo poszli do pracy, otworzyła sobie garderobę i umościła sobie z ubrań posłanko:diabloti: jest czysta, czeka do spaceru by się załatwić:lol: mieszka w kamienicy. sterylka za tydzień. Quote
Akrum Posted March 14, 2012 Author Posted March 14, 2012 superaśne wieści :) jak ja się cieszę, że w końcu i staruszka Lalka znalazła swojego człowieka :) dziękuję, dziękuję Wam bardzo za wszystko co dla Lali zrobiliście :) Agata, mariamc i wszystkim, którzy na Lalke przesyłali deklaracje, wszystkim którzy trzymali kciuki - DZIĘKUJĘ :):):) Quote
Penny Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 Od jakiegoś czasu podczytuję sobie ten wątek, ale jeszcze się na nim nie wypowiadałam. Teraz to już muszę :) Powodzenia Lalko w nowym domku, zasługujesz na ciepły kąt u boku kochających ludzi :) Quote
Akrum Posted March 15, 2012 Author Posted March 15, 2012 zrobiłam rozliczenie na tyle, na ile umiałam wyciągnąć z ogólnych wpłat to, co było na Lalę :) rozesłałam PW do osób, które są na dogo a płaciły na Lalę, że poszła do DS i że dziękujemy za wpłaty :) Osoby, które są z forum niebieskiego, niestety chyba nie mam tam konta, więc do tych osób nie dotarłam. Quote
Donvitow Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 Fajnie że Lala w Domu. No i jeszcze pod stałym nadzorem Danusi i Arka. Miłe takie podzękowania na PW.:) Quote
agaga21 Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 akrum, ja napisałam na wątku na niebieskim, myślę że to wystarczy ;) fajnie że się udało, mam nadzieję, że żadnego następnego asta w glinnie nie będzie w najbliższym czasie (przynajmniej tak długo, jak długo rządzi tam patologia) Quote
chita Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 rycze ze szczescia! bardzo ale to bardzo sie ciesze! ja wplacalam ogolnie na bb, w tym lale wiec moje wplaty byly podpisane ogolnie na bb;) Quote
Akrum Posted April 24, 2012 Author Posted April 24, 2012 jak się miewa Lala w nowym domu?? są może jakieś wieści?? Quote
agaga21 Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 wieści są takie, że lalcia miała sterylkę. niestety rozwaliła sobie ranę i wylądowała w szpitaliku na kilka dni z zagrożeniem życia. na szczęście wszystko się dobrze skończyło i po kilku dniach wróciła do domu. jej właściciele bardzo ją kochają, bardzo się martwili o jej zdrowie. będę się dopraszała o zdjęcia, bo sama bardzo chciałabym ją zobaczyć :) Quote
Pyrdka Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 Kurde Laluna co Ty babo wyrabiasz? Dobrze ,że wszystko się tak skończyło.Uffff. Quote
mariamc Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 Było bardzo cieniutko, nie chciałam Was denerwować.... Wiedziałam ,że Lali musi się udać.Ma bardzo dobry dom i jest kochana. Mają po prostu dziecko. Quote
Akrum Posted April 26, 2012 Author Posted April 26, 2012 Dobrze, że z Lalunią już wszystko ok :) kto by pomyślał,ze tak sobie wszystko rozdrapie. Teraz już z górki :) Najważniejsze, że jest szczęśliwa i że ma tak kochających ludzi koło siebie :) A o zdjęcia maltretuj agaga, z chęcią zobaczę piękną i szczęśliwą Laleczkę na swoich włościach :) Quote
Pyrdka Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 Nasz Bolesław:multi:Kochana mordusia.Widać,że szczęśliwy. Quote
Akrum Posted May 24, 2012 Author Posted May 24, 2012 [quote name='agaga21']niespodzianka :):):) aaaaaaaaaa :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: ale mi radość sprawiłaś tym zdjęciem :) ale ma pychol uśmiechnięty :) Quote
Recommended Posts