Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam Was, przypadkowo niejako znalazłam ten wątek- dlatego jeszcze nie mogę się zdeklarować, muszę porozmawiać z rodziną, bo finansowo u nas ostatnio nie za dobrze- suka moja mieszkająca u Rodziców ma problemy z łapką- ranę która się odnawia, nie wygląda za ciekawie i musimy ją przebadać-ma 12 lat. Z kolei Frytka Teściów też choruje- nie wiem na co dokładnie, ale dobrze nie jest... W takiej sytuacji muszę obgadać z domownikami czy dalibyśmy radę pomóc.
Aha, oglądając zdjęcia Bolusia, zauważyłam guzy na poopie... Nasza Buba [*] rottweilerka, miała właśnie coś takiego- był to niestety nowotwór :( , niezłośliwy, ale tych guzów było z tego co pamiętam dwa czy trzy... Trzeba było wycinać, miałam wtedy 16 lat, o szczegóły musiałabym dopytać się brata- w każdym razie obejrzyjcie Bolkowi te guzki (tzn niech wet spojrzy)...
Zapiszę sobie wątek, i mam nadzieję że następnym razem będę miała lepsze wiadomości.
Cieszę się że Lala- swoją drogą łapiąca za serce sunia- będzie w hoteliku. Uściski dla psiaków.

• Replies 455
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tylko jedna osoba z zaproszeń, które wczoraj wysyłałam kilka godzin - przyszła na wątek - dziękuje hankasanok

kilka osób odpisało, że ma już sporo deklaracji i nie może pomóc :(

szukamy więc dalej osób, które będą mogły coś zadeklarować, choć jednorazowo na transport.

dziś/jutro Pyrdka spróbuje jeszcze popytać znajomych o transport, ode mnie nikt nie jedzie w rejony Szczecinka.

jeśli się nie uda, to ja nie wiem, gdzie szukać.
napisałam na transportowym - nikt nie odpisał.

Posted

lala ma szansę jechac do szczecinka już jutro!!! jest jednak za mało deklaracji. wraca nam pies z adopcji, nie podołamy bez pomocy!
proszę, kto dorzuci 10-20zł/miesięcznie?

Posted

mamy 12zł jednorazowo od doroty z., 30zł jednorazowo od amazonki71 i od sierpnia 10zł miesięcznie od amazonki71 :)

jeszcze nam brakuje, kto się dorzuci jeszcze?

Posted

odnotowane wszystko w poście nr 2 :)

Ślicznie dziękuję wszystkim, którym los Lali leży na sercu, którzy wspierają pobyt Lali w hoteliku :)

Posted

OK, ja mogę zadeklarować 10zł miesięcznie- szkoda że nie więcej... Może z czasem to się zmieni. Proszę na pw dane do przelewu.

A ile m-cznie płacicie za pobyt Lali w hoteliku? (Jeżeli mogę wiedzieć- chcę się rozeznać w cenach, chodzi mi o innego psiaka).

Posted

arielka186 napisał(a):
OK, ja mogę zadeklarować 10zł miesięcznie- szkoda że nie więcej... Może z czasem to się zmieni. Proszę na pw dane do przelewu.

A ile m-cznie płacicie za pobyt Lali w hoteliku? (Jeżeli mogę wiedzieć- chcę się rozeznać w cenach, chodzi mi o innego psiaka).

dziękujemy za wsparcie. za pobyt lali bedziemy płacić 200zł miesięcznie + za leczenie, sterylkę, transport.
niestety wiem, że nie ma tam teraz miejsc, jest straszne przepełnienie. lala dostała bardzo rezerwowe miejsce po astce z obory, dla której tak naprawde też nie było miejsca. dodatkowo wrócił dziś nasz pit bull simek z adopcji :(

Posted

200zł to nie jest tak dużo za hotelik- oby dobry był, ale znając Was dziewczyny, wierzę, że sprawdzony :) Uzbieramy pieniążki- może by tak zrobić bazarek? Miałabym fanty, ale nie umiem robić bazarku...

A jak z ogłoszeniami? Obecnie robię ogłoszenia jednej suni bullowatej, pózniej mogłabym pomóc Wam ogłaszać pieski.

Czy wet oglądał te guzy na pupie Bolka?

Posted

[quote name='arielka186']200zł to nie jest tak dużo za hotelik- oby dobry był, ale znając Was dziewczyny, wierzę, że sprawdzony :) Uzbieramy pieniążki- może by tak zrobić bazarek? Miałabym fanty, ale nie umiem robić bazarku...
to najlepsze tymczasowe miejsce dla psów, może równie dobre są jedynie niektóre domy tymczasowe :)
za 200zł raczej trudno znaleźć miejsce. to praktycznie cena za karmę.

pyrdka, podziękuj szwagierce :)

Posted

a tu nikt nie pisze, że lalka pojechała do szczecinka??? :)

jest przeurocza, grzeczna, przytulaśna, całuśna i bardzo kochana! w aucie jeździ idealnie, pięknie umie "siad" za smaczka, wita się radośnie z ludźmi, jest strasznie sympatyczna:loveu:
większość drogi przespała grzecznie na tylnej kanapie, troche posiedziała, troche się do mnie poprzytulała:loveu::loveu:
niestety lalcia nie ma wcale zębów:-( ogon jej krwawi, ma mnóstwo guzków, odleżyn, blizn, ubytków sierści, oczka ropieją, wygląda jak szkielet obciągnięty skórą.

w szczecinku zajęła pomieszczenie wewnętrzne, więc ma fajny chłodek i widok na bramę wjazdową.

przejęcie babcinki na orlenie

lalka od razu doceniła wygodną kanapę

Posted

To my z całego serca dziękujemy za opiekę nad naszą Lalunią:loveu:
Widać, że babcia będzie miała w hoteliku jak w raju. Ten uśmiechnięty pychol mówi sam za siebie.
Jeszcze raz Agata i Krzysztof serdeczne dzięki za transport i opiekę.:lol:

Posted

gosiu, z przyjemnością zawiozłam lalę. i tak zbyt długo wybierałam się do szczecinka ;)

mamy 50zł/miesięcznie od donvitow z niebieskiego :)

za transport zapłaciłam 100zł.