Akrum Posted May 4, 2011 Author Posted May 4, 2011 [quote name='chita']dostalam pw;)[/QUOTE] hm...ciekawe kto wysłał :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
chita Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 [quote name='Akrum']hm...ciekawe kto wysłał :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] sniety mikolaj:loveu: :eviltong: a bolek i lala to takei stare dobre malzenstwo;) Quote
Akrum Posted May 4, 2011 Author Posted May 4, 2011 o tak :) Lala nie mogła siedzieć w kojcu z żadnym innym psem, bo podduszała, a z Bolkiem się jakoś dogadują. Teraz Lala jest o wiele smutniejsza i chyba już słabsza, więc nie prowokuje już kłótni zbyt często... jestem ciekawa na prawdę co jej jest, co za choróbsko w niej siedzi. aaa wydaje mi się,że Lala jest już wysterylizowana, bo odkąd jeździmy do przytuliska, to nie widziałam,żeby ona miała kiedykolwiek cieczkę. Zresztą cycuchów też nie ma wyciągniętych - to może właściciel ją sterylizował kiedyś... nie zerknęłam na brzuch jak byłyśmy na spacerze :( Quote
agaga21 Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 założyłam im wątek na niebieskim: http://www.amstaff-pitbull.eu/viewtopic.php?f=69&t=6100&p=136003#p136003 Quote
Akrum Posted May 4, 2011 Author Posted May 4, 2011 super, bardzo dziękujemy :) nawet nie wiedziałam, że takie forum istnieje :) Quote
agaga21 Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 na dzień dzisiejszy nie ma miejsc w hoteliku:( można by jednak spróbować zebrać deklaracje i gdy miejsce się zwolni... Quote
Emma53 Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Jestem Akrum i trzymam kciuki za psiaki! Biedna Lala! Quote
Akrum Posted May 6, 2011 Author Posted May 6, 2011 [quote name='agaga21']na dzień dzisiejszy nie ma miejsc w hoteliku:( można by jednak spróbować zebrać deklaracje i gdy miejsce się zwolni...[/QUOTE] kurcze, szkoda... w takim razie rozpoczynamy akcję zbierania deklaracji i będziemy czekać na miejsce :) Quote
Pyrdka Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Szkoda. Tak liczyłam, ze uda nam się jak najszybciej pomóc Lali.:shake: Quote
agaga21 Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 uda się, uda, tylko musimy trochę poczekać. najważniejsze, że już ciepło, mrozów nie ma. Quote
Akrum Posted May 12, 2011 Author Posted May 12, 2011 Ktoś jest może chętny poogłaszać nasze amstafki?? Widziałam, że w Mosinie w schronie siedzi taki sam bulek jak nasz Dolar. Agata, napisz mi proszę ile by musiało być uzbieranych deklaracji, by wyciągnąć Lale? powysyłałam trochę pw do ludzi, ale widzę odzew jest zerowy :( Quote
agnieszka32 Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Jeśli miałaby trafić do Szczecinka, to koszt pobytu razem z wyżywieniem 200 zł miesięcznie. Dodatkowo oczywiście leczenie. Quote
agaga21 Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 agnieszka32 napisał(a):Jeśli miałaby trafić do Szczecinka, to koszt pobytu razem z wyżywieniem 200 zł miesięcznie. Dodatkowo oczywiście leczenie. dokładnie tak jutro bede dzwonić czy coś się zmieniło. Quote
Akrum Posted May 13, 2011 Author Posted May 13, 2011 to ja zaciskam mocno kciuki. choć póki co na razie nie mamy żadnej deklaracji... no nic, ciotki pomóżcie wysyłać PW z zaproszeniem na wątek i z prośbą o deklaracje - musimy małą zabrać przytuliska i na starość dać jej namiastkę domu. Quote
Akrum Posted May 17, 2011 Author Posted May 17, 2011 może ktoś pomóc w ogłaszaniu naszych amstafów?? ja sama nie wyrabiam niestety... :( Quote
chita Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 allegro Lali http://allegro.pl/show_item.php?item=1628590762 i Bolka http://allegro.pl/show_item.php?item=1628590849 Dolara przydalyby sie dobre zdjecia i info Quote
Akrum Posted May 23, 2011 Author Posted May 23, 2011 ślicznie dziękujemy za obie piękne aukcje allegro :) Quote
Akrum Posted May 25, 2011 Author Posted May 25, 2011 Byłyśmy wczoraj w przytulisku... Lala znów wygląda gorzej... coraz bardziej smutna, znów bardziej kosteczki jej widać... Ciotki, musimy coś zrobić, musimy ją wyciągnąć. Ona nie może tam dłużej zostać... Jej oczy - one mówią wszystko... są tak wymowne... Ona tak się wczoraj przystawiała do krat, tak bardzo chciała by ją głaskać, by być przy niej... Do tego Dolar - ten pies chyba popadł w depresje... Ślini się niemiłosiernie, oczy smutne... Ja jestem silną i twardą osobą, ale po prostu to mnie przerasta... nie mogę przestać o nich myśleć... Najgorsza jest ta bezsilność... Wczoraj byłyśmy tylko chwilę w przytulisku, obeszłyśmy wszystkie psiaki ... Wymiękam, na prawdę... żeby chociaż był wybieg u nas, eh... Jest nas za mało, same z Pyrdką... do tego mało czasu zawsze... Quote
Akrum Posted May 25, 2011 Author Posted May 25, 2011 podsyłam te nasze amstafy gdzie się da, na różne fora gdzie się zajmują bullowatymi, na FB... Quote
agaga21 Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 a my nie mamy miejsc :( :( :( kurcze, nie wiem co robić :( Quote
Akrum Posted May 26, 2011 Author Posted May 26, 2011 nie wiem sama, gdzieś trzeba jej miejsce znaleźć, kto wie ile jej jeszcze życia zostało... :shake: Quote
mariamc Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 Dawajcie ją do mnie. Nie powinnam wchodzić na Dogo, mam "miętkie" serce. Quote
Recommended Posts