Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja mam taką zieloną bransoletkę z napisem PRZYJACIEL ZWIERZĄT. Gównianym jestem przyjacielem, jak nie mam nic przeciwko kopiowaniu, ale jak dali, to wziąłem, nie?

(czyli ci co stoją całe dnie na imprezach masowych i sprzedają te gówniane bransoletki, a później całą kasę dają na schroniska)

Czekaj, to Ty to dostałes, czy kupiłes.:razz:
Bo to dwie rózne rzeczy.
Bo jak kupiłes to nie koniecznie jestes przyjacielem zwierzat, ale sobie kupiłes asygnia przyjaciela zwierzat, aby wszyscy tak mysleli.
Rozumiesz. Jedni daja z potrzeby serca a inni na pokaz, aby Ci inni mysleli ze to jest ktos. A to tylko tak dla picu. Znaczy to sie nazywa pozerstwo

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Co Ty tu nawywijałeś na dogo?...:roll:

MArs cos nawywijał na dogo?
Wprawdzie widziałam ostatnio ze temat myśliwy zabił psa jest bardzo gorący, ale przeciez nie nasz Mars.
W sumie to porzadny facet. Sam nawet sie przyznał ze nie kopiuje. :lol:

Posted

Chandler napisał(a):
Karmi, jeżeli to jest bransoletka TOZu, którą i Ty masz, no to ja już nie wiem...:shake:
To mi wygląda na jakąś obsesję - zwolennicy kopiowania, gdzie spojrzą, tam kopiowane psy widzą...:roll:
Może trzeba im jakoś pomóc, bo chociaż są w przeciwnym obozie, ale żal mi ludzi - mają problem...;)

W ramach terapii proponuję kupić Gwiazdeczce bransoletkę SdZ.
Przypadkowo ;) jest bardzo podobna, też zielona z napisem ,,Zwierzę nie jest rzeczą". W ten sposób jak na jednej ręce Gwiazda zobaczy swój ideał czyli psa kopiowanego to ku opamiętaniu może zawsze spojrzeć na drugą rękę i poczytać napis, który go być może otrzeźwi. Terapia w sumie droga nie jest 5+5=10 zyli a dodatkowo w pakiecie bezcenna przyjemność bycia ... podwójnym przyjacielem zwierząt. Obiema ręcami :razz:

Posted

LALUNA napisał(a):
MArs cos nawywijał na dogo?
Wprawdzie widziałam ostatnio ze temat myśliwy zabił psa jest bardzo gorący, ale przeciez nie nasz Mars.
W sumie to porzadny facet. Sam nawet sie przyznał ze nie kopiuje. :lol:

A o to już o szczegółch "wywijania" musi chyba niceravik...:lol:

Posted

Chandler napisał(a):

Już Jaśka zmotywowaliśmy do szukania, może byś się do niego przyłączył w tych poszukiwaniach...

He he he powiadasz że zmotywowałyście mnie????a to niby czym?:lol::lol::lol:Jeszcze raz Ci napiszę.Odrwij się w końcu od kompa i rusz te swoje szanowne cztery litery.Zacznij działać ,szukaj ,dzwoń ale w realu a nie na forum.Chandler bardzo Cię proszę nie zachowuj się jak ameba.

Posted

Jasiek napisał(a):
He he he powiadasz że zmotywowałyście mnie????a to niby czym?:lol::lol::lol:Jeszcze raz Ci napiszę.Odrwij się w końcu od kompa i rusz te swoje szanowne cztery litery.Zacznij działać ,szukaj ,dzwoń ale w realu a nie na forum.Chandler bardzo Cię proszę nie zachowuj się jak ameba.

Nic tu nie pomoże czerwona kursywa...:shake: Ja nadal asertywna jestem...:lol:

A odnośnie "zmotywowania", to ja tak naprawdę nie wierzę, że nie szukasz...
Przecież to honorowa sprawa dla zwolenników kopiowania...:p

A może po prostu wiesz, że nie ma KOGO szukać?...:razz:

Posted

Jasiek napisał(a):
Haaaaaaloooo Chandler Ravik zajęta bo ma sesję zdjeciową.

Jasiek napisał(a):
No widzisz Gwiazdo Betlejemska jaki ze mnie unikat:evil_lol:Ale jak chcesz zączać robic biznes to wyslij mi swoje foto na pv.Dam je odpowiednim fachmanom do oceny i dam Ci znac czy się nadajesz:lol:

Stawiasz wóz przed koniem.
Doradca powinien być zdecydowanie bieglejszy od tej, której chce doradzać. Ty nie spełniasz tego podstawowego kryterium.
Słabo literki składasz i np. nie odróżniasz ravik od niceravik. O poważnych problemach nie wspomnę.
Skoro jednak musisz i czujesz, że spełnisz się zawodowo jako doradca to może skieruj swoją ofertę w kierunku np. szynszyli :p?

Posted

Karmi napisał(a):
Ale tu milutko :razz:
Tylko dlaczego rozmawiamy o szynszylach a nie o kopiowaniu :cool3:

Ja tam cały czas o kopiowaniu...:lol:

Ale dla utrzymania kondycji piszących zapasy słowne trwają "non stop"... Tak dla wprawy...:razz:

Posted

Chandler napisał(a):
Ja tam cały czas o kopiowaniu...:lol:

Ale dla utrzymania kondycji piszących zapasy słowne trwają "non stop"... Tak dla wprawy...:razz:

I tak z Jaśkiem się siłujesz? To krzepy Ci nie wróże :razz:

Posted

Karmi napisał(a):
I tak z Jaśkiem się siłujesz? To krzepy Ci nie wróże :razz:

Ale może Jasiek się wyrobi... I będzie miły... I na temat będzie pisał... I epitetów nie będzie używał... I przejdzie na stronę przeciwników kopiowania...
Ale się rozmarzyłam...:p

Posted

Chandler napisał(a):
Ale może Jasiek się wyrobi... I będzie miły... I na temat będzie pisał... I epitetów nie będzie używał... I przejdzie na stronę przeciwników kopiowania...
Ale się rozmarzyłam...:p

Marzyć - fajna rzecz.;) Ale już przestań bo jak tyle będziesz marzyć to jest ryzyko, że może Ci się Jasiek w nocy przyśni.:diabloti: I będzie miły... itd jw

Posted

Karmi napisał(a):
Marzyć - fajna rzecz.;) Ale już przestań bo jak tyle będziesz marzyć to jest ryzyko, że może Ci się Jasiek w nocy przyśni.:diabloti: I będzie miły... itd jw

Robimy off... Ale muszę...:p

Już się trochę boję, co będzie, jak się Jasiek dowie o moich marzeniach...
Ale - Jaaaasiek! Ja asertywna jestem...:lol:

A żeby na temat było, to chciałam zapytać - Karmi, dlaczego o kopiowaniu rozmawiasz w innych wątkach? ;)

Posted

Chandler napisał(a):
Robimy off... Ale muszę...:p

Już się trochę boję, co będzie, jak się Jasiek dowie o moich marzeniach...
Ale - Jaaaasiek! Ja asertywna jestem...:lol:

Ojej kobitko mniej sobie marzenia jakie chcesz.To przeciez twoja sprawa.Może kiedyś sie spełnią??Kto wie??Chandler to że jesteś asertywna to też twoja sprawa.Czasami jest to zaletą czasami wadą;)Nie licz na to że przejdę na waszą stronę:lol:

Posted

niceravik napisał(a):
Żadne "kadzisz". Takie są ogólne zasady.
Szynszyle, które ukończyły szkołe też je znają.
Bądź ostrożny :razz:.

Będę ostrożny.:lol::lol::lol::lol: