LALUNA Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='Elitesse']po raz kolejny to napisze - na szczescie LALUNO ty nie jestes hodowca bo twoje kryteria wyboru bylyby yhm odrobine dziwne :diabloti:[/quote] Kryteria związane z przestrzeganiem prawa w kraju? :shake: Quote
Elitesse Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='LALUNA']Kryteria związane z przestrzeganiem prawa w kraju? :shake:[/quote] nie, kryteria na zasadzie wybiore tego reproduktora bo ma milych wlascicieli :diabloti: Quote
LALUNA Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='Elitesse']nie, kryteria na zasadzie wybiore tego reproduktora bo ma milych wlascicieli :diabloti:[/quote] No to faktycznie świetny wybór hodowlany i pewnie suczki z bdb tez wchodzą w rachube skoro maja miłego dla Ciebie właściciela Quote
niceravik Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='Elitesse'] a co do mojego przestrzegania prawa - przez wiele lat dzialalam aktywnie w Federacji Anarchistycznej - i to tyle o moim podejsciu do panstwa i tworzonego przez niego prawa :diabloti: [FONT=Verdana]Całe szczęście, że to już przeszłość. [/FONT] [FONT=Verdana]Lew Tołstoj nie wytrzymałby konkurencji z Cycero :lol:.[/FONT] [FONT=Verdana]"[/FONT][FONT=Verdana]Bądźmy niewolnikami prawa, abyśmy mogli być wolni.[/FONT][FONT=Verdana]"[/FONT] [FONT=Verdana]Cyceron[/FONT][FONT=Verdana] (Cicero Marcus Tullius, 106-43 p.n.e.)[/FONT] Quote
MEGNUM Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Gdzie ta moja niespodzianka?? Juz była i przegapiłam czy jeszcze mam czekać:lol: Quote
LALUNA Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='MEGNUM']Gdzie ta moja niespodzianka?? Juz była i przegapiłam czy jeszcze mam czekać:lol:[/quote] Mysmy już dostały. :lol: Nie dostałas? :cool3: Quote
niceravik Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='MEGNUM']Gdzie ta moja niespodzianka?? Juz była i przegapiłam czy jeszcze mam czekać:lol: [FONT=Verdana]Na tę okoliczność, taki żart przyszedł mi do głowy.[/FONT] [FONT=Verdana]- Majka! Czy, według ciebie, ja jestem mądry? – pyta Jaś.[/FONT] [FONT=Verdana]- Poczułbyś się bardzo urażony moją odpowiedzią, będąc na tyle bystrym, [/FONT] [FONT=Verdana] żeby to zauważyć... – odpowiada Majka.[/FONT] [FONT=Verdana]- No dobrze, ale czy ja jestem mądry? – marudzi Jaś :p.[/FONT] [FONT=Verdana]Niespodzianek jest moc :lol:.[/FONT] Quote
Jasiek Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 NICERAVIK szkoda że nie przeczytałem twoich wcześniejszych postów.Naprawdę szkoda było czasu i prądu na wdawanie się z Tobą w polemikę ,z kims kto nie ma bladego pojęcia o kynologii.Tak jak wcześniej przypuszczałem należysz do gatunku "grympisek przykuty":lol::lol::lol::lol::lol::lol:Znalazlaś tu parę pokrewnych duszyczek ,które z hodowlą też nie mają nic wspólnego.Szumne zapowiedzi niespodzianek .....i co i nic:lol:.Tak to już jest że internet daje poczucie anonimowości i spełnienie dla ludzi którzy nie mogą w realu się odnależć.Tę swoją krucjatę to możesz o kant rozbić. i możesz pisać jeszcze wiele postów aż klawiatura bedzie dymić to i tak w najbliższym czasie nie będzie żadnych zmian.Nasi zachodni sąsiedzi już od dluższego czasu kombinują jak odkręcić zakaz kopiowania.Wiesz. nikt nie lubi jak się z gęby robi cholewy:lol:Trochę im głupio teraz wprowadzać liberalne przepisy.Mimo to radzą sobie z tym problemem.Zgadnij jak? Quote
onek Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='Jasiek']NICERAVIK szkoda że nie przeczytałem twoich wcześniejszych postów.Naprawdę szkoda było czasu i prądu na wdawanie się z Tobą w polemikę ,z kims kto nie ma bladego pojęcia o kynologii.Tak jak wcześniej przypuszczałem należysz do gatunku "grympisek przykuty":lol::lol::lol::lol::lol::lol:Znalazlaś tu parę pokrewnych duszyczek ,które z hodowlą też nie mają nic wspólnego.Szumne zapowiedzi niespodzianek .....i co i nic:lol:.Tak to już jest że internet daje poczucie anonimowości i spełnienie dla ludzi którzy nie mogą w realu się odnależć.Tę swoją krucjatę to możesz o kant rozbić. i możesz pisać jeszcze wiele postów aż klawiatura bedzie dymić to i tak w najbliższym czasie nie będzie żadnych zmian.Nasi zachodni sąsiedzi już od dluższego czasu kombinują jak odkręcić zakaz kopiowania.Wiesz. nikt nie lubi jak się z gęby robi cholewy:lol:Trochę im głupio teraz wprowadzać liberalne przepisy.Mimo to radzą sobie z tym problemem.Zgadnij jak?[/quote] Szkoda, że przeczytałam Twoje wcześniejsze posty. O innych szkodach nie wspomnę. Nic w nich o hodowli:shake: Twoich pupili (nie pudli) szanowny hodowco nie ma. Za to dużo o niczym i niewybrednie. Bo właśnie tak to już jest, że internet daje poczucie anonimowości i spełnienia dla ludzi, którzy nie moga się odnaleźć w "realu". Quote
Jasiek Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='onek']Szkoda, że przeczytałam Twoje wcześniejsze posty. [/quote] To nie trzeba było czytać i tego ostatniego też bo nie do Ciebie był kierowany i teraz nie placz nad rozlanym mlekiem:placz: Quote
niceravik Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='Jasiek']NICERAVIK szkoda że nie przeczytałem twoich wcześniejszych postów.Naprawdę szkoda było czasu i prądu na wdawanie się z Tobą w polemikę ,z kims kto nie ma bladego pojęcia o kynologii.Tak jak wcześniej przypuszczałem należysz do gatunku "grympisek przykuty":lol::lol::lol::lol::lol::lol:Znalazlaś tu parę pokrewnych duszyczek ,które z hodowlą też nie mają nic wspólnego.Szumne zapowiedzi niespodzianek .....i co i nic. [FONT=Verdana]Pewien znany Człowiek już dawno doszedł do wniosku, że ludzi ze względu na trafność oceny zdarzeń, można podzielić na dwie kategorie:[/FONT] [FONT=Verdana]1.specjalistów,[/FONT] [FONT=Verdana]2. „tzw. specjalistów”.[/FONT] [FONT=Verdana]Specjaliści wiedzą PRZED, a „tzw. specjaliści” wiedzą PO. [/FONT] [FONT=Verdana]Gdyby miał zaszczyt poznać ciebie, nie jest wykluczone, że dodałby trzecią kategorię, którą nazwałby: „Jasiek”.[/FONT] [FONT=Verdana]Byłbyś popularny :eviltong:.[/FONT] Quote
LALUNA Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='MARS']:offtopic:[/QUOTE] Mars zgłaszasz OFF posty z całego watku, czy tylko te Jaska i odpowiedzi na jego offtopici? Bo jezeli z całego watku, to musiałabym wykasowac kilkadziesiat stron gdzie nabijano posty aby dojsc do którejs tam strony a zupełnie nie majace nic wspólnego z kopiowaniem. Quote
niceravik Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 [quote name='MARS']od postu 3084 włącznie bez 3087 [FONT=Verdana]Nawet gdybyś wykasował wszystkie posty, zmian i tak nie zatrzymasz :eviltong:.[/FONT] [FONT=Verdana]Myli się każdy kto sądzi, że racjonalnie myślący Pan Sekretarz Stanu bezkrytycznie poprze ewidentne bezprawie.[/FONT] [FONT=Verdana]I nie będzie to niespodzianka. [/FONT] [FONT=Verdana]Odpowiedź kryje się pod tym linkiem.[/FONT] Buziaczki :multi:. [FONT=Verdana]http://ks.sejm.gov.pl:8009/search97cgi/vtopic?action=view&VdkVgwKey=%2E%2E%2F%2E%2E%2Fhtml%2Fiz5%2Fi%2Dopis%2Fi9362%2Ehtm&DocOffset=59&DocsFound=61&QueryZip=ID+%3Ccontains%3E+007&Collection=iz5i%2Dop&SortSpec=NUMER+Asc&SearchUrl=http%3A%2F%2Fks%2Esejm%2Egov%2Epl%3A8009%2Fsearch97cgi%2Fvtopic%3FQueryZip%3DID%2B%253Ccontains%253E%2B007%26ResultTemplate%3Dintrslt%252Ehts%26QueryText%3DID%2B%253Ccontains%253E%2B007%26action%3DSearch%26Collection%3Diz5i%252Dop%26SortSpec%3DNUMER%2BAsc%26ResultStart%3D51%26ResultCount%3D25&ViewTemplate=intview%2Ehts&ServerKey=Sejm&Nazwa=Mieczys%B3aw+Aszkie%B3owicz&Plec=M&K= [/FONT] Quote
lutomskak Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 zuzolandia napisał(a):a tekst odpowiedzi ??? niestety-niedostepny........ciekawe czemu.....-moze sie zepsul ten link,moze po prostu nie dziala-ale jedno jest pewne-fakt ,ze nie dziala to czysty przypadekna pewno jak przyjdzie czas to go przeczytamy....:diabloti: Quote
onek Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Tekst interpelacji tez sie poczatkowo nie otwierał. Tak widac to działa. Trzeba sie zwrócic do Kancelarii Seju o nadesłanie- będzie szybciej. Jak mi nadeślą to wkleję- tak jak poprzednio. Lutomskak co Ty taka niecierpliwa jesteś? Kto by pomyślał, że to Lutomskak bedzie się dopominać.:-o To dla tych co sami potrafią, a nie wypisują takich tam.... http://orka.sejm.gov.pl/ListydoS5.nsf/wniosek?OpenForm Quote
Jasiek Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 [quote=lutomskak;7656146ze nie dziala to czysty przypadek na pewno jak przyjdzie czas to go przeczytamy....:diabloti: Pewnie tak będzie:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::grins::grins::grins::grins::grins::grins::grins::grins::grins: Quote
Czarne Gwiazdy Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Lutomskak co Ty taka niecierpliwa jesteś? Kto by pomyślał, że to Lutomskak bedzie się dopominać.Ja też nie rozumiem po co wklejać link do odpowiedzi, która jest niedostępna. Bo przecież samą interpelację sobie już tutaj czytaliśmy. Quote
onek Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Chociażby na tzw. okoliczność, że jest odpowiedź i kto jest jej autorem oraz kiedy wpłynęła. Ja się tego dowiedziałam dzieki temu , że niceravik wkleiła linka. Po złożeniu wniosku na formularzu czekałam ostanio 1-2 dni na tekst interesującego mnie dokumentu. Jak Wam tak zalezy czemu sami nie napiszecie, nie poszukacie. Mało tego, jeszcze jakieś pretensje bo komuś sie chciało. Quote
TuathaDea Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 [quote name='niceravik']Myli się każdy kto sądzi, że racjonalnie myślący Pan Sekretarz Stanu bezkrytycznie poprze ewidentne bezprawie. I nie będzie to niespodzianka. I tu się zgadzamy. Ciekawi mnie, czy Pan Minister zastosował wykładnię celowościową art. 27 i czy posiłkował się w niej ustępem 4. Jeśli tak, to o treść odpowiedzi jestem spokojny i faktycznie nie będzie to dla mnie niespodzianka. Quote
niceravik Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 [quote name='TuathaDea']I tu się zgadzamy. Ciekawi mnie, czy Pan Minister zastosował wykładnię celowościową art. 27 i czy posiłkował się w niej ustępem 4. Jeśli tak, to o treść odpowiedzi jestem spokojny i faktycznie nie będzie to dla mnie niespodzianka. Nareszcie ktoś się ze mną zgadza :multi:. Niepokoi mnie jednak pewien drobiazg. W moim egzemplarzu Ustawy, w artykule 27 zapisano tylko trzy ustępy. Chyba mam nieaktualną wersję :shake:. Byłbyś tak miły i wkleił treść ustępu czwartego? Dzięki. Quote
TuathaDea Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 [quote name='niceravik']Nareszcie ktoś się ze mną zgadza :multi:. Niepokoi mnie jednak pewien drobiazg. W moim egzemplarzu Ustawy, w artykule 27 zapisano tylko trzy ustępy. Chyba mam nieaktualną wersję :shake:. Byłbyś tak miły i wkleił treść ustępu czwartego? Dzięki. Jak sobie pogrzebiesz w śmieciach (bo tam trafił) to znajdziesz i zrozumiesz. Quote
Recommended Posts