Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

niceravik napisał(a):
..., że jest kontynuatorką idei - ravik. Naucz się czytać.

Drodzy oponenci, możecie płakać ale płacz nic wam nie pomoże :mad:.
.

kto tu placze?
Wy nawet wobec siebie nie uznajecie prawa-ban to ban, a nie nicka se zmieni w dodatku bezczelnie drwiac ze wszystkich na podobnego i juz wsio Ok.

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jasiek napisał(a):
Szanowna kontynuatorko idei RAVIK:lol::lol: już za chwileczkę ,już za momencik...itd... itd.....A ten nóż to niby kto ma ???Pan minister od wsi czy sam Donald????:lol::lol::lol:

Donald jeszcze nie ma, ale kupi od Israelitow :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
obiecali shandlowac troszke zabaweczek dla naszego wojska, wiec i nozyki jakies :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

orsini napisał(a):
a nie nicka se zmieni w dodatku bezczelnie drwiac ze wszystkich na podobnego i juz wsio Ok.

Znasz Orsini taki film : "I kto to mówi?"

Ja bym tak chetnie dała wszystkim bana kto miał dwa nicki. Oj ubyłoby tu ubyło parę osób. Prawda Orsini? :p

Posted

LALUNA napisał(a):
Znasz Orsini taki film : "I kto to mówi?"

Ja bym tak chetnie dała wszystkim bana kto miał dwa nicki. Oj ubyłoby tu ubyło parę osób. Prawda Orsini? :p

NO WIEC NIE PRAWDA!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NIE OSZUKUJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mowisz o sytuacji kiedy z jednego kompa sie logowalo wiecej osob.
Z tego IP wchodzily 4 osoby, nie moja wina, ze ja bylam przed ta osoba po mnie.
Ale zeby do tego dojsc to trzeba wysilic te szare komoreczki, o ile sie je ma-prawda Laluniu?
wiec nie klam poprostu nie klam!
Napisalam do admina w tej sprawie nie otrzymalam wyjasnienia do dnia dzisiejszego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja nie musze sobie zakladac nowych nikow-jak mam cos do powiedzenia to to mowie, a ze komus to nie pasuje-coz...zycie

Posted

[quote name='Jasiek']Otoz to!!!!Lalunka Ty chyba warujesz caly czas przy kompie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: i chlastasz wszystkie posty niepoprawne politycznie:lol::lol::lol: ale ja mam to w w tyle!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jasieńku "chlastam" posty które łamią regulamin dogo. Wiem że regulamin dogo to coś dla Ciebie abstrakcyjnego, co nie można przeczytac bo ma za dużo literek. I nie interesuje mnie co masz w tyle. Zapewne ogon, o ile go nie skopiowałeś dla niepoznaki. :p

Posted

LALUNA napisał(a):
Jasieńku "chlastam" posty które łamią regulamin dogo.

Wybiorczo Lalunia wybiorczo chlastasz:diabloti: ale to też mam w tylllleeeeeeee.

Posted

[quote name='Jasiek']Wybiorczo Lalunia wybiorczo chlastasz:diabloti: ale to też mam w tylllleeeeeeee.

Za to ja od tej chwili będę chlastać wszystkie posty na temat moderowania.

Posted

LALUNA napisał(a):
Orsini, a o kim Ty piszesz? :razz:

o moich znajomych, nie udawaj ze nie wiesz takich banalnych rzeczy.
Wez pomysl-to nawet Tobie nie stworzy problemu chyba: czy ja kiedykolwiek z czymkolwiek sie chamowalam zeby napisac???NIE
Jestem chamska i arogancka i NAPRAWDE NIE MUSZE SIE LOGOWAC POD INNYM NICKIEM ZEBY NAPISAC KOMUS TO CO MYSLE!!!
o ile jeszcze tego nie zauwazylas :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

ara napisał(a):
Laluna:loveu: urodziło się moje szwedzkie dziecię:multi::multi::multi::multi::multi: coby choć trochę w temacie pozostać informuję, że oczywiście pozostanie jak ją natura stworzyła:loveu::loveu::loveu:

To kiedy pierwsze zdjęcie? Slicznego ogoniastego i uszatego malucha?
A imię juz wybrane?

Posted

[quote name='orsini']... czy ja kiedykolwiek z czymkolwiek sie chamowalam zeby napisac???NIE
Jestem chamska i arogancka... :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='LALUNA']No tak :p To przynajmniej zbyt wysokiego mniemania o sobie nie masz.
I dlatego - Orsini, I LOVE YOU SO MUCH :razz:.

Posted

twiggy napisał(a):
Za to ty masz!!! :p

Owszem, bo nigdy bym nie usunęła swojemu psu ani ogona ani kawałeczka ucha.

A własciwie w jakim wieku obcinałas ogon swojemu psu?
Bo jak odebrałas od hodowcy to miał ogon. A nie odebrałas go wczesniej niż 7 tyg.
Czy hodowca nie mial nic przeciwko że narazałas psa na obciecie ogona w tak późnym wieku?
Ten weterynarz który mu obcinal to chyba bez żadnej etyki był.
Chyba niezbyt się przejmuje psami, skoro się zgodził na to.

Posted

LALUNA napisał(a):
Owszem, bo nigdy bym nie usunęła swojemu psu ani ogona ani kawałeczka ucha.

A własciwie w jakim wieku obcinałas ogon swojemu psu?
Bo jak odebrałas od hodowcy to miał ogon. A nie odebrałas go wczesniej niż 7 tyg.
Czy hodowca nie mial nic przeciwko że narazałas psa na obciecie ogona w tak późnym wieku?
Ten weterynarz który mu obcinal to chyba bez żadnej etyki był.
Chyba niezbyt się przejmuje psami, skoro się zgodził na to.

Po co mam ci pisac skoro ty wiesz wszystko najlepiej? :p
I tak nic nie zrozumiesz,więc szkoda mojego cennego czasu! :lol:

Posted

[quote name='twiggy']Po co mam ci pisac skoro ty wiesz wszystko najlepiej? :p
I tak nic nie zrozumiesz,więc szkoda mojego cennego czasu! :lol:

A co tu jest do zrozumienia. :p

Rozkoszny psiak, który zaufał człowiekowi

http://images29.fotosik.pl/142/7d058dd71bb54dfe.jpg

Jakie to uczucie zawiesć swojego psa? Chyba musi być Ci bardzo ciężko, gdy Twój pies merda do Ciebie okaleczonym kikutem i nie wie że merda do człowieka, który mu go obciął. :shake:

Lekarz weterynarii który się podjął obciąc ogon psu w wieku kilku miesiecy , nie ma za grosz etyki zawodowej. Nie zaufałabym nigdy takiemu weterynarzowi.

Posted

[quote name='LALUNA']

Jakie to uczucie zawiesć swojego psa? Chyba musi być Ci bardzo ciężko, gdy Twój pies merda do Ciebie okaleczonym kikutem i nie wie że merda do człowieka, który mu go obciął. :shake:
wręcz przeciwnie!
Patrzę na ten ogonek i cieszę się,że mój pies wyglada jak PRAWDZIWY wyżeł! :p
Btw-robisz byki!!!:lol:

Lekarz weterynarii który się podjął obciąc ogon psu w wieku kilku miesiecy , nie ma za grosz etyki zawodowej. Nie zaufałabym nigdy takiemu weterynarzowi.

ach...mało wiesz...maaało...:evil_lol: To wyjatkowy wet!I oby takich jak najwięcej!!!:eviltong:
Nie pojechałabym z psem do byle kogo!Raz tak zrobiłam i Małego ojciec odszedł następnego dnia...

Posted

Patrzę na ten ogonek i cieszę się,że mój pies wyglada jak PRAWDZIWY wyżeł! :p

No to w takim razie widać jakie masz podejśce do swojego psa. Zwykła rzecz. Współczuję Twojemu psu :shake:

ach...mało wiesz...maaało...:evil_lol: To wyjatkowy wet!I oby takich jak najwięcej!!!:eviltong:

Napewno wyjatkowy skoro bez etyki zawodowej. Takich faktycznie jest mało. I całe szczęscie. Bo smutno byłby w tym psim świecie gdybysmy sami tacy byli. Całe szczescie że to wyjatki :p

Posted

[quote name='LALUNA']No to w takim razie widać jakie masz podejśce do swojego psa. Zwykła rzecz. Współczuję Twojemu psu :shake:
Jak to już ktos wcześniej ładnie napisał:
MAM TO W TYLE!!! :diabloti:

Posted

[quote name='niceravik']Pies zaufał człowiekowi, a trafił na zwykłe xxxxxxxxx... :diabloti: :mad:.
i ciebie też mądralo mam w TYYYYLE!!! :diabloti:
jesteś idealnym przykładem przerostu formy nad treścią!

Posted

[quote name='twiggy']
ach...mało wiesz...maaało...:evil_lol: To wyjatkowy wet! Nie pojechałabym z psem do byle kogo!Raz tak zrobiłam i Małego ojciec odszedł następnego dnia...
Tak, to na pewno "wyjątkowy wet" :diabloti:.

Teraz kopiowanie jest niby legalne, możesz mu zrobić REKLAME.
Daj go tu :mad:.

Posted

[quote name='niceravik']
Teraz kopiowanie jest niby legalne, możesz mu zrobić REKLAME.
Daj go tu :mad:.
Akurat temu komuś reklamy robic nie muszę,więc możesz mnie cmoknąc Bejbe!!! :p

Posted

[quote name='twiggy']Jak to już ktos wcześniej ładnie napisał:
MAM TO W TYLE!!! :diabloti:
Czy ładnie to nie wiem, ale pisał o swoim ogonie tylko się nie potrafił dobrze wysłowić.
No, ale zawsze możesz się z tym udać do swojego "wyjątkowego" weterynarza. Pownien coś z tym zrobić :lol::lol::lol: