Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='"[B']orsini "]
my jestesmy SPOKOJNI i sie swietnie bawimy!
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol:

[quote name='niceravik']Właśnie widzę :lol:.

Słyszałaś o czymś takim jak SYNDROM GOTOWANEJ ŻABY?

Sa spokojni i sie swietnie bawia bo sa obciazeni tylko narazie
SYNDROMEM SPRYTNEJ KROWY .

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

iwona&CAR napisał(a):

Sa spokojni i sie swietnie bawia bo sa obciazeni tylko narazie
SYNDROMEM SPRYTNEJ KROWY .

Ooooo to coś nowego bo do tej pory to czytałem o syndromie strusia:evil_lol::lol::evil_lol::lol:Carowa widzę że zmieniłaś kaliber:lol::lol::lol:

Posted

Kiedys przeczytalam takie zdanie :

"POLSKA JEST JAK DZIECKO Z ZESPOLEM DOWNA - trzeba ją kochać
ale cudów się spodziewać nie należy."

Czy mozna sie dziwic czytajac tutaj wypowiedzi niektorych forumowiczow
na temat innych narodow.
Polacy sa najmadrzejszym narodem na swiecie :evil_lol:
ktos moze miec watpliwosci? i to nieskazitelnym narodem :loveu:
A czytajac VAN JASIA wszystkie chamskie wypowiedzi na kazdy temat
i ze znalazl sobie jeszcze klake ,to tak jak w tym zdaniu tylko pokochac z litosci .

Juz raz przytoczylam artykul :

"POLACY" MAJA MENTALNOSC NIEMCOW Z 1939 r.!
Dziwne koło zatoczyła historia, Niemcy to naród cywilizowany i krytyczny wobec siebie, wyciągający wnioski z własnej przeszłości. Polacy zachowują sie bezmyślnie i głupio jak Niemcy w latach 30, przykro patrzeć na błazenadę, choćby na tym forum.

http://www.matka-kurka.net/post/?p=257

Taka blazenade pokazal moderator "Van Jasiu " na tym forum
http://www.tchiorny.net/index.php

Skonczylo sie na tym ze zaczal pisac sam z soba pod chyba 10 nickami.
Przestalo go to bawic i przyszedl tu blaznic :multi: ku radosci innych i robic
z tego watku bagno.

Posted

[quote name='TuathaDea']Ty uważaj, bo wtedy będziesz się musiał poddać hitan. Ale jest nadzieja, że może "blondynki" wystosują petycję i Cię przed tym uchronią ;)

Tak myślisz ze "blondynki "wystosują petycję???Nieeeee one same z satysfakcją dokonał by na mnie tego rytuału no oczywiście gdyby mogły:evil_lol::evil_lol: i to bez znieczulenia:lol::lol::lol::lol:gadziny jedne.

Posted

iwona&CAR napisał(a):
Kiedys przeczytalam takie zdanie :

"POLSKA JEST JAK DZIECKO Z ZESPOLEM DOWNA - trzeba ją kochać
ale cudów się spodziewać nie należy."

Carowa to zupełnie tak jak z tobą:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Jasiek napisał(a):
Wisz co że wszystkie psy maja jakies HD przewaznie od A do E:lol:

Na E chyba sie najlepiej znasz , najwiecej do czynienia z nimi miales:cool3:
Ale co tam wazne ze po slawnych rodzicach jak tu nie rozmnazac .:evil_lol:

Posted

Jasiek napisał(a):
.A czy Iwona& Car potrzebuje adwokatów -chyba nie:diabloti:
przeglądając jej posty na innych forach to jej Car jest w doskonałej kondycji.Wszystkim życzę takiej dysplazji.Dać link czy nie trzeba?????

Van Jasiu przegladasz sieroto obrazki/zdjecia a nie czytasz !!!!!!!!
Wszystkim zycz takich wlascicieli psow dysplastycznych.
Daj linki do moich wetow, tam sa najlepsze informacje o moim psie i jak go prowadze zeby korzystal z zycia najmniej cierpiac.

Posted

iwona&CAR napisał(a):
Na E chyba sie najlepiej znasz , najwiecej do czynienia z nimi miales:cool3:
Ale co tam wazne ze po slawnych rodzicach jak tu nie rozmnazac .:evil_lol:

Carowa co ty pitolisz ja hoduje rasy ktore nie musza mieć przeswietleń w kierunku dysplazji. Nawet ich nie ma na tej twojej liscie OFFA Przestań się w koncu błaznić bo cala Polska leje w gacie .Wszyscy wiedza kto ja jestem tylko Ty biedna nie możesz zajarzyć:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='ayshe']mysle jednak ze komentarze na e-psach dot.niemcow byly lekko ....:angryy:.to ich autonomiczna decyzja.mozna sie z nia zgadac albo nie.ale posuwanie sie do analogii z faszyzmem i Dachau to lekka paranoja.
bardzo zenujace.:shake:.czasem w pluciu trzeba sie tez lekko uciac w jezor.

Nie spodziewaj sie tego tu po Van Jasiu jemu tylko wspolczuc nalezy
no i pokochac z litosci.

To co opisujesz to mozna by przytoczyc z tego artykulu cytat :

"Dlaczego niby mam nie nazywać po imieniu nieuków, którzy bez chwili refleksji i cienia inteligencji wypisują jakieś idiotyzmy o Niemcach produkujących mydło z ludzi w kontekście rozmów dyplomatycznych w XXIw, czy takiego wypowiadającego się można nazwać inaczej niż idiotą? "

'orsini" napisał(a):
Oczywiscie, ze porownanie samo przychodzi- Niemcy juz kiedys zakazali "hodowli" Zydow i innych

Tu w tym watku nikt nie rozpatruje problemu tylko z miejsca cofa sie do przeszlosci i to jak dalekiej :-o
Dla niektorych Polakow czas stanal w miejscu:crazyeye:

Posted

iwona&CAR napisał(a):

Wszystkim zycz takich wlascicieli psow dysplastycznych.

No nie mogę nastepna sobie kadzi.jednego dysplastyka oddała do hodowcy a teraz mysli ze order jej sie nalezy:diabloti:

Posted

iwona&CAR napisał(a):
Nie spodziewaj sie tego tu po Van Jasiu jemu tylko wspolczuc nalezy
no i pokochac z litosci.

No to kochaj:lol::evil_lol:Kazdy kochać może trochę lepiej lub trochę gorzej ale nie o to chodzi jak to komu wychodzi:lol::lol::lol::lol:DOBRANOOOOC a ty dalej buszuj po necie i szukaj hakow na biednego VAN ..... i cos tam dalej.A tak na marginesie jestes pewna ze jestem facetem????A moze glupa palę ????Już Ci pisałem jak to fajnie ludzi robić w balona.Coś na ten temat wiesz.

Posted

[quote name='Jasiek']No nie mogę nastepna sobie kadzi.
Co ??? to TY mi kadzisz :lol:

przeglądając jej posty na innych forach to jej Car jest w doskonałej kondycji

jednego dysplastyka oddała do hodowcy a teraz mysli ze order jej sie nalezy:diabloti:

A ile TOBIE oddali ?

Posted

[quote name='Jasiek']A tak na marginesie jestes pewna ze jestem facetem????
ha ha ha to dobre pytanie :evil_lol: wlasnie zauwazylam ze nie tylko TY tu piszesz pod nickiem Van Jasiu , np :

'Van......." napisał(a):
Nie jestem hodowcą tej rasy ale z tego co wiem to na pewno musi być komplet siekaczy i kły.Braki w uzebieniu mogą być liczne.Co to znaczy ??Nie mam pojęcia ale coś tam dalej w gębie musi być.Wzorzec okresla tylko zgryz i nie jest zaznaczone że muszą mieć kompletne uzębienie tak jak to ma miejsce w innych rasach.Czy jest to sprzężone z brakiem wlosa?-prawdopodobnie tak ale jest to czysta hipoteza poniewaz nagusy są też z pęłnym uzebieniem i wcale nie jest ich mało.Czasami bywa tak że zęby trzonowe pozostaja mleczne i ani sędziowie ani hodowcy szczegolnie ci mniej doswiadczeni nie zwracają na to uwagi i traktują to jako zęby stale.W związku z tym chyba będzie trudno okreslić ile przecietnie brakuje zębow tym psom

Posted

MEGNUM napisał(a):
A ja czekam z niecierpliwoscią na tą zdrową, wolną od wszelkich wad genetycznych rasę:roll:

Ja jako laik napisze o ktorych mi wiadomo ,
ktore rasy sa najzdrowsze na swiecie ;) :
Charty ,Szpice, Azjaty,
Australian Cattle Dog - jest jak radziecki suchar : NIE GNIOTSJA ,NIE LAMIOTSJA.

Posted

Ostatnio edytowane przez Jasiek : Dzisiaj - 01:57.

Mialo byc DOOOOBRANOC ,a TY nie tylko czekales na odpowiedz to jeszcze po mojej odpowiedzi swoj post zmieniles .
NA TEN TEMAT TEZ COS WIEM ;)

DOBRANOOOOC a ty dalej buszuj po necie i szukaj hakow

KTO HAKOW SZUKA ??? :crazyeye:
przeglądając jej posty na innych forach to jej Car jest w doskonałej kondycji, podac linki ?

Gubisz sie SIROTO, piszesz jak ci pasuje, masz ogoniaste nie masz ogoniastych ,raz jestes hodowca ,drugi raz - nie jestes hodowca :shake:

Posted

Jasiek napisał(a):
No nie mogę nastepna sobie kadzi.jednego dysplastyka oddała do hodowcy a teraz mysli ze order jej sie nalezy:diabloti:

Jasiu Ciebie tez by każdy oddał, jakbyś tylko sie odezwał. :shake:

A przy okazji widziałes jakie czarne teriery w Rzeszowie wygrywały :razz:
Z ogonkami. Prawda ze to miłe?
Był tylko jeden nie miły akcent. Pan który stał z kopiowanym czarnym terierem na ringu bardzo szarpał psa, na siłe go ciagnal za kikut, podnosił, ustawiał, a pies z uległosci chciałs ie połozyc i pokazac mu aby sie juz na niego nie gniewał i go nie szarpał. I tak to trwało dosc długą chwile, dopóki nie zeszli z ringu. Pozostał niesmak ze pies nie wiele znaczył dla Pana skoro tak nim pomiatał mimo iz pies pokazywał mu pełną uległosc.

Posted

LALUNA napisał(a):

A przy okazji widziałes jakie czarne teriery w Rzeszowie wygrywały :razz:
Z ogonkami. Prawda ze to miłe?

Miłe i w niczym nie ujmujące im urody.
W beauceronach też niekopiowane górą :multi: BOB dla klapciaka :loveu:

Posted

orsini napisał(a):
Laluniu a CO TO MA do kopiowania???
moze to, ze w schronisku w Pcimiu Dolnym wytapiali smalczyk z pieskow to tez wina kopiowania?:crazyeye::diabloti::diabloti:

Pomyśl może do tego dojdziesz ???:diabloti:

Posted

no wlasnie NIE ma:diabloti::diabloti::diabloti:
bo jak ktos szarpie psa to bedzie go szarpal niezaleznie od tego czy kopiowany czy nie. Wytapiany smalczyk byl z ekologicznych egzemplarzy-z uszi i ogon;-))))))))))