Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='niceravik']SUPER PSIAKI !!!

Atmosfera jest spoko.
To nie nasza wina, że opozycja ledwie zipie :eviltong:.

i dlatego taka nerwowa sie robi :cool3:

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='niceravik'][FONT=Verdana]Tak się jawi piękny i kompletny wyżeł w zrytej psychice :p?[/FONT]
[FONT=Verdana]Biedactwo :-(.[/FONT]
wręcz przeciwnie!:eviltong:

Posted

[quote name='Karmi']Myślę, że sprawiedliwą: skoro chcesz abym podparła zakaz kopiowania autorytetami prawa wobec tego Ty zrób tak samo. Podaj mi proszę choć jedno znane nazwisko eksperta, prawnika popierającego kopiowanie. [/quote]

Ale to nie ja pisałem że prawnicze autorytety popierają kopiowanie .To Ty moja droga pisałaś że;
Cytat;

Wiele autorytetów prawa wypowiedziało się w tej kwestii. Ich zdaniem zakaz jest.

Proszę uprzejmnie wymienić te autorytety zreszta obiecałaś.

Posted

[quote name='niceravik']
Tę książkę wygrzebałam dzisiaj na wyprzedaży, dosłownie w śmieciach.
.

Bo tam jest jej miejsce.Po przeczytaniu całości zapewne ponownie tam się znajdzie.

Posted

Ale mądrości w niej więcej niż w umysłach większości naszych oponentów, razem wzietych

To w końcu jest mądra czy głupia? :diabloti: Bo już się chyba gubicie w stanowiskach dotyczących D. Morrisa :lol:

Oto co idol naszej czciniegodnej opozycji

Czyj idol? :lol:

Ravik jak tam twoje pieski się miewają? :p

Posted

[quote name='Jasiek']Bo tam jest jej miejsce.Po przeczytaniu całości zapewne ponownie tam się znajdzie.

..jakaz to musi byc desperacja ravika,zeby jak szczur w smieciach buszowac:lol::lol::lol:.Nie musialas mam ta ksiazke,gdybys poprosila przeslal bym ci ja

Posted

[quote name='Karmi']i dlatego taka nerwowa sie robi :cool3:

..choc raz zmus sie na odrobine obiektywizmu..Albo nie,to za trudne dla ciebie,mozesz tego nie wytrzymac.

Posted

[quote name='Jasiek']Ale to nie ja pisałem że prawnicze autorytety popierają kopiowanie .To Ty moja droga pisałaś że;
Cytat;

Wiele autorytetów prawa wypowiedziało się w tej kwestii. Ich zdaniem zakaz jest.

Proszę uprzejmnie wymienić te autorytety zreszta obiecałaś.[/quote]

Ale Ty pisałeś m.in: ,,kopiowanie i cięcie ogonów w Polsce jest legalne. Hodowcy i właściciele mają wybór kopiować czy nie. Prawo w Polsce dopuszcza takie zabiegi" Ostatnie zdanie było w całości pisane dużymi literami. Trudno więc, je przegapić.;) 6 grudnia zadałam Ci pytanie na jakiej podstawie uważasz, że kopiowanie jest dopuszczalne. Kopiowanie - a nie wystawianie przyciętych psów. Odpowiedzi nie dostałam. Czekam dalej.:lol:

Posted

[quote name='maxxel']..choc raz zmus sie na odrobine obiektywizmu..Albo nie,to za trudne dla ciebie,mozesz tego nie wytrzymac.[/quote]
Ciągle sie zmuszam do obiektywizmu, żeby nie :mad:
Masz rację trudno mi to czasami wytrzymać. Jak widzę ,,obiektywizm" opozycji, która np jest gotowa przekręcać ( świadomie lub nie) zapis mówiący o zakazie wystawiania kopiowanych psów w Austrii tak by bardziej pasowało do wyznawanej ideologi to... :mad:

Posted

[quote name='Karmi']Ale Ty pisałeś m.in: ,,kopiowanie i cięcie ogonów w Polsce jest legalne. Hodowcy i właściciele mają wybór kopiować czy nie. Prawo w Polsce dopuszcza takie zabiegi" [/quote]

I dalej podtrzymuję to co napisałem a Ty nie odwracaj kota ogonem tylko dawaj te autorytety -.obiecałś ;) Dla mnie ustawa jest jasna dla Ciebie też tylko każdy z nas z innego końca widzi tą jasność.

Posted

[quote name='Karmi']Jak widzę ,,obiektywizm" opozycji, która np jest gotowa przekręcać ( świadomie lub nie) zapis mówiący o zakazie wystawiania kopiowanych psów w Austrii tak by bardziej pasowało do wyznawanej ideologi to... :mad:[/quote]
Karmi ale tej ulotki z zapisem oprócz autorki postu to chyba nikt nie widział.Może poczekajmy na oficjalne info w tej sprawie.

Posted

[quote name='Jasiek']I dalej podtrzymuję to co napisałem a Ty nie odwracaj kota ogonem tylko dawaj te autorytety -.obiecałś ;) Dla mnie ustawa jest jasna dla Ciebie też tylko każdy z nas z innego końca widzi tą jasność.[/quote]
Pokaż swoją jasność, ja pokażę swoją i będziemy usatysfakcjonowani.:cool3:

Posted

[quote name='Jasiek']Karmi ale tej ulotki z zapisem oprócz autorki postu to chyba nikt nie widział.Może poczekajmy na oficjalne info w tej sprawie.[/quote]
Prawda. Ja nie widziałam. Myślę jednak że nie ma potrzeby, zastanawiania się czy taka ulotka jest i jeśli jest wydawana przez organizatora wystawy to czy może być traktowana jako oficjalne info. W tej dyskusji chodziło tylko o dokładne tłumaczenie zdania.

Posted

[quote name='Karmi']Prawda. Ja nie widziałam. Myślę jednak że nie ma potrzeby, zastanawiania się czy taka ulotka jest i jeśli jest wydawana przez organizatora wystawy to czy może być traktowana jako oficjalne info. [/quote]

Mnie informacje typu jedna pani drugiej pani nie interesują.Ja muszę mieć info czarne na białym .W ustawie o której cały czas dyskutujemy taki zapis jest.Dla mnie jasny i oczywisty.Finito.

Posted

[quote name='Jasiek']Mnie informacje typu jedna pani drugiej pani nie interesują.Ja muszę mieć info czarne na białym .W ustawie o której cały czas dyskutujemy taki zapis jest.Dla mnie jasny i oczywisty.Finito.[/quote]
Finito? Chciałbyś.:diabloti: Gdzie masz ten zapis?Jeszcze w dodatku jasny i oczywisty. Pokaż. Oczywiście muszę mieć info czarno na białym :razz:

Posted

[quote name='Karmi']Ale Ty pisałeś m.in: ,,kopiowanie i cięcie ogonów w Polsce jest legalne. Hodowcy i właściciele mają wybór kopiować czy nie. Prawo w Polsce dopuszcza takie zabiegi" Ostatnie zdanie było w całości pisane dużymi literami. Trudno więc, je przegapić.;) 6 grudnia zadałam Ci pytanie na jakiej podstawie uważasz, że kopiowanie jest dopuszczalne. Kopiowanie - a nie wystawianie przyciętych psów. Odpowiedzi nie dostałam. Czekam dalej.:lol:[/quote]
Karmi, Jasiek różne rzeczy wypisuje ale kto by to czytał?
Sama widzisz, raz napisałaś koment i juz Ci nie daruje :lol:.

Biedny Jasiek.

Posted

[quote name='Jasiek']Dla mnie ustawa jest jasna dla Ciebie też tylko każdy z nas z innego końca widzi tą jasność.
[quote name='Jasiek']Mnie informacje typu jedna pani drugiej pani nie interesują.Ja muszę mieć info czarne na białym .W ustawie o której cały czas dyskutujemy taki zapis jest.Dla mnie jasny i oczywisty.Finito.
Gdyby nie to, że kaczory zrezygnowały z rządów miałbyś robotę w resorcie rolnictwa, bo jesteś drugą osobą w tym państwie, dla której ten zapis w ustawie jest tak jasny jak dla Sekretarza Stanu, byłego dodajmy.
Rzecznik ZK to dla ciebie doborowe towarzystwo. Pytanie czy ty dla Rzecznika też :lol:?
Wątpię. Faktem jest, że przy tej ocenie sama kieruję się własną miarką :eviltong:.

Posted

[quote name='niceravik']
Rzecznik ZK to dla ciebie doborowe towarzystwo. Pytanie czy ty dla Rzecznika też :lol:?
Wątpię. .

Twoje wątpliwości mnie nie interesują.Bajjjjjjj:lol::lol:

Posted

[quote name='MARS']Zmienił nam się pierwszy? Kurde przespałem :/[/quote]

Nie, naczelny jest bez zmian to Ravik się zagalopowała:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.Tak się zajęła naprawianiem Swiata i nawracaniem zbłąkanych dusz że zatraciła poczucie rzeczywistości.

Posted

[quote name='Jasiek']Nie, naczelny jest bez zmian to Ravik się zagalopowała:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.Tak się zajęła naprawianiem Swiata i nawracaniem zbłąkanych dusz że zatraciła poczucie rzeczywistości.[/quote]

eeee tam chłopaki tak się brechtacie. Myślę, ze NR miała na myśli premiera i ministrów. Z ministerialnego gabinetu wyszło to ,,cud" pismo.

Posted

[quote name='niceravik']Gdyby nie to, że kaczory zrezygnowały z rządów miałbyś robotę w resorcie rolnictwa, bo jesteś drugą osobą w tym państwie, dla której ten zapis w ustawie jest tak jasny jak dla Sekretarza Stanu, byłego dodajmy.
[quote name='MARS']Zmienił nam się pierwszy? Kurde przespałem :/
[quote name='Jasiek']Nie, naczelny jest bez zmian to Ravik się zagalopowała:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.Tak się zajęła naprawianiem Swiata i nawracaniem zbłąkanych dusz że zatraciła poczucie rzeczywistości.
Jasiek, czytaj uważnie :lol:.
Masz z czymś problemy? Nikt nie chce ci pomóc? A zatem DIY :eviltong:.
Po Pałacach chcesz się szlajać? Niedoczekanie :mad:.