Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Elitesse']a ty w dalszym ciagu przemilczasz to ze tak bardzo zapowiadalas ze od pazdziernika nikt kopiowanego psa juz nie wystawi i ze nic z twoich obiecanek jak zwykle nie wyszlo :diabloti:
Daj ten post gdzie zapowiadałam, że nie wystawi.

Zapowiadałam, że w październiku będą zmiany i to w 100% podtrzymuję. Zmiany już są :lol:.

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='niceravik']

Zapowiadałam, że w październiku będą zmiany i to w 100% podtrzymuję. Zmiany już są :lol:.

Oczywiście jak zwykle owiane tajemnicą:lol::lol::lol::lol::lol:

Posted

[quote name='Jasiek']Oczywiście jak zwykle owiane tajemnicą:lol::lol::lol::lol::lol:
Wcale nie! Wszyscy poza tobą już wiedzą.
Gdybyś jak zwykle, nie świecił „światłem odbitym”, też byś wiedział. Poczekaj chwilkę, lutomskak wszystko ci objaśni.

Posted

[quote name='niceravik']Poczekaj chwilkę, lutomskak wszystko ci objaśni.

Coś długa ta chwila.Dzisiaj się chyba niedoczekam:shake:Pa do jutra:hand::hand::hand:

Posted

Jasiek napisał(a):
Coś długa ta chwila.Dzisiaj się chyba niedoczekam:shake:Pa do jutra:hand::hand::hand:

Jasku-objasnie,objasnie ,ale w poniedzialek!albo wiesz co?-napisze ci na PW!:diabloti:

Posted

to jest mało istotne kopiowanie o wiele bardziej kreci nasze Panie pewnie jest bardziej bestjalskie od katowania koni a tak na marginesie to nasze koniki wysylane do wloch tez maja takie urozmaicenia no ale nie sa kopiowane

Posted

lutomskak napisał(a):
Jasku-objasnie,objasnie ,ale w poniedzialek!albo wiesz co?-napisze ci na PW!:diabloti:

Co jest grane ?Poczta pusta:placz::placz::placz::placz:

Posted

niceravik napisał(a):
A więc pozostaje Ci poniedziałek.
Dzisiaj jest środa :eviltong:.

I tak czeka krócej niż BYŁY poseł na oficjalną odpowiedź do swej interpelacji...

Posted

znajac zycie-nasz ukochana laluna usunie to z watku o kopiowaniu-ale-jesli nie-to byc moze dzieki temu watkowi-zaczniemy robic cos jeszcze niz tylko to -co robimy-pojawi sie prosba o potwierdzenie wieku.....zrobcie to-ale film jest drastyczny......

Nie usune, jak widzisz Lutomskak nie znasz życia. A ten film jest dobrym przykładem jak ludzie którzy traktuja zwierzeta przedmiotowo potrafia je krzywdzic. Cos Ci to mówi? Jezeli krzywdzisz w małym calu zwierze, to niczym sie nie róznisz od tych co krzywdza w wiekszym calu zwierzeta.

http://luv4dog.blogspot.com/

Posted

szymi napisał(a):
to jest mało istotne kopiowanie o wiele bardziej kreci nasze Panie pewnie jest bardziej bestjalskie od katowania koni a tak na marginesie to nasze koniki wysylane do wloch tez maja takie urozmaicenia no ale nie sa kopiowane

Nie martw się Szymi - o katowane konie też walczymy. No przynajmniej ja. Więc sobie tak nie hulaj wesoło, bo racji nie masz za grosz.
Pozdrawiam cieplutko, razem z fundacją Pro Equo.

Posted

niceravik napisał(a):
A więc pozostaje Ci poniedziałek.

A konkretnie który bo to na razie przypomina zabawę w kotka i myszkę.:bigcool::bigcool::bigcool::bigcool:

Posted

Jasiek napisał(a):
A konkretnie który bo to na razie przypomina zabawę w kotka i myszkę.:bigcool::bigcool::bigcool::bigcool:

Sorry, ale to jakieś odpowiedzi małolata..
Poczytałeś moje linki, albo chociaż obrazki pooglądałeś?
Są ważniejsze sprawy niż publiczne uszczypliwości..

Może coś na temat?

Posted

Z tego co wiem, to psy myśliwskie są jeszcze dopuszczone do kopiowania ogonków (niektóre rasy, nie pamiętam które, i muszą być to psy pracujące - nie jestem pewna, trzeba przewalać strony), nawet w Niemczech są odstępstwa :(

Posted

[quote name='MARS']A tak wygląda standard rasy Wyżeł Niemiecki Krótkowłosy w Niemczech...
http://de.wikipedia.org/wiki/Deutsch_Kurzhaar

Tam było i jest wsród hodowców silnne lobby i nie dali sobą manipulować.Tam są hodowcy którzy czują blusea i dokonale wiedzą co to jest hodowla ,na czym polega i po co robi się pewne rzeczy a pewne nie powinno się robić.Wam Szanowne Panie tej wiedzy brakuje i nigdy jej mieć nie będziecie.

Posted

Jasiek napisał(a):
Tam było i jest wsród hodowców silnne lobby i nie dali sobą manipulować.Tam są hodowcy którzy czują blusea i dokonale wiedzą co to jest hodowla ,na czym polega i po co robi się pewne rzeczy a pewne nie powinno się robić.Wam Szanowne Panie tej wiedzy brakuje i nigdy jej mieć nie będziecie.

O jaką wiedzę Ci chodzi?

Znasz hodowle w Niemczech, byłeś tam, widziałeś, rozmawiałeś?

Szanujące sie hodowle nie dopuszczają się łamania prawa..

Posted

Moderna napisał(a):
O jaką wiedzę Ci chodzi?

Znasz hodowle w Niemczech, byłeś tam, widziałeś, rozmawiałeś?

Szanujące sie hodowle nie dopuszczają się łamania prawa..

O taką wiedzę, że nie dostaniesz w Niemczech użytkowego wyżła z nieciętym ogonem. Możesz sobie co najwyżej sprawić eksterierowy ersatz.

Posted

Bo psy myśliwskie są tak jakby "wyjęte" z prawa.. niestety..
To myśliwi walczą o to, by móc ciąć ogony u psów myśliwskich i tłumaczą to częstymi urazami podczas polowań.. Ale jest wiele hodowli, które nie kopiują ogonów u ras myśliwskich.. (i chodzi o psy pracujące)..
Bzdurą jest uogólnianie, że wszystkie!.. bo nie wszystkie.