monika&karol Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Dorosła sunia Megi w typie dalmata szuka swojego stałego miejsca na ziemi! Zabrana ze schroniska we Wrześni teraz przebywa w DT. Wiek: ok. 5 lat Kontakt w sprawie adopcji: dalmatynczyki@wp.pl 605 636 441 Quote
malvaaa Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 moglabym prosic wiecej info na temat suni, zrobila bym jej ogloszenia na innych portalach, bo na dogomani wszyscy 'zapsieni' po uszy :) cos o charakterku, jak z innymi zwierzetami, czy jest wysterylizowana itp :) i jeszcze inne zdjecia jakbys miala, to pooglaszam sunie. Quote
monika&karol Posted May 4, 2011 Author Posted May 4, 2011 To moja opinia o Megi: Powoli przyzwyczaja się do tego, że ma na imię Megi. Zawołam i gwizdnę zaraz jest obok mnie.U mnie są dwa kociaki: Harnaś już ją traktuje jak swoją. Przychodzi do niej na kąpiele. I ona go traktuje bardzo łagodnie.Natomiast Mała Kicia to dzieciak i zaczepia Megi. Gryzie jej ogon wtedy suńka szczeknie, warknie i jest spokój.Czasami Megi jak wraca ze spaceru, ze szczęścia wbiega do domu i szuka kotów, żeby je pozaczepiać. Z czystym sumieniem i spokojem zostawiam ją samą w domu. Megi nic nie robi. Ostatnio sama otwiera sobie drzwi jak chce wyjść siku. Rozpieściłam ją i śpi z nami. Chociaż po krzyknięciu i pokazaniu gdzie jej łóżko zostaje i śpi na kocu.Z Doti dogaduje się idealnie. Buziaki rozdają sobie, przytulają się do siebie i zasypiają (oczywiście na łóżku)To bardzo karna sunia. Megi to przylepa. Będzie chodziła za nową Panią/Panem i domagała się pieszczot. Nie mam pojęcia czy piszczy jak zostaje sama w domu. Nikt nie narzeka z sąsiadów. Jak wracam to czeka na mnie, a czasami śpi i muszę ją wołać Quote
monika&karol Posted May 4, 2011 Author Posted May 4, 2011 Jak Megi dojdzie do siebie (cieleśnie) wtedy będzie sterylizowana. Tutaj kilka zdjęć dziewczyny: http://www.sosdalmatynczyki.pl/pod-opieka-fundacji/item/34-megi.html Quote
malvaaa Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 to teraz mam ja pooglaszac czy dopiero jak bedzie wysterylizowana? Quote
monika&karol Posted May 5, 2011 Author Posted May 5, 2011 Możesz już teraz. Jeżeli znajdzie się teraz dom, będzie punkt w umowie o koniecznej sterylizacji ;) Quote
malvaaa Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 jeszcze jedno pytanko, w jakiej miejscowosci przebywa? Quote
malvaaa Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 aaa, myslalam ze zacytowalas info o Megi a to u ciebie jest na DT, sorka za nieporozumienie :) juz sie biore za ogloszenia. Quote
malvaaa Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Megi jest na tych portalach: www.gumtree.pl - www.ale.gratka.pl - www.petsy.pl - www.e-zwierzak.pl - www.petworld.pl - www.ojej.pl - www.przygarnijzwierzaka.pl -- www.rubryka.pl - www.swistek.pl - www.adpedia.pl - www.adsy.pl - www.cwirek.pl - www.szerlok.pl - www.psiamania.pl - www.kupiepsa.pl - www.pineska.pl a tutaj link jaki jest tekst i jak to wyglada :) http://www.pineska.pl/?id=91565 mam nadzieje ze Megi sie poszczesci i znajdzie dom :) trzymam kciuki Quote
monika&karol Posted May 5, 2011 Author Posted May 5, 2011 Miejmy nadzieję, że ktoś ją pokocha. Jak na razie sunia jest u mnie od końca marca. Malvaaa jesteś kochana :) :) dziękujemy z Megi za pomoc Quote
Recommended Posts