Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W okolicach Kopalni Soli w Wieliczce został wczoraj znaleziony cocker spaniel złoty , na razie szukam właściciela , jeśli takowy sie nie znajdzie nowego domku.
Oto słodziak:

Guest Mrzewinska
Posted

Skontaktujcie sie z dzialem miejskim Dziennika Polskiego, tam czesto zamieszczaja informacje z fotka o znalezionych psach, a Dziennik Polski jest najbardziej poczytny w Malopolsce.

Zofia

Posted

W środę miną dwa tygodnie od znalezienia , we wtorek dokładnie badamy malucha , zakładam mu książeczkę i umawiam się na kastrację. Od czwartku może iść do nowego domku.

Posted

Witam!
Jestem z Wieliczki, mieszkam koło kopalni. Próbowałaś może z ogłoszeniami na słupach, drzewach itp? Jak coś to mogę pomóc. Wiem że minęło trochę czasu ale może warto spróbować?

Posted

Spanielek już w nowym domu !!!!
Domek z ogrodem , ogrodzony , blisko staw i łąki , mam nadzieję , że maluch się zaaklimatyzuje. Państwo mieli do niedawna jamnika i po jego śmierci brakowało im pieska. Wiecie co sie okazało , nowy pan spanielka widział pieska biegającego po mieście już w poniedziałek ! ( zabrałam go w środę wieczorem)
Martwię sie tylko o koty , których nie było i nie moglismy sprawdzić czy mały ich nie pożre , trzymajcie kciuki , zeby wszystko się ułożyło!:happy1: :happy1: :happy1: :happy1:

Posted

Dostałam przed chwilą sms :
"Spanielek powoli klimatyzuje się w nowym otoczeniu.Wyszalał się popołudniu więc sen go juz zmorzył.Mysle , ze przyzwyczai sie do nas"

• 3 months later...
  • 4 months later...
  • 3 weeks later...