Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ah..chciałam wspatić jakieś jego fotki ale o dziwo nic nowego nie ma ;( Trzeba mu zrobić, koniecznie! :)
Berylek był ma małym spacerku- tak żeby się nie zmęczyć w tą niedzielę i chodził całkiem ładnie. Nóżki na słabe, to widać ale myślę, że maszerował dzielnie i generalnie stał lepiej niż na zdjęciach :)

• Replies 75
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Po prostu Ookami nabierasz wprawę:) Byłam na FC i wydarzenie poszło dalej.
Fajnie by było gdyby jakas dobra dusza przygarnęła Beryla.

Rzeczywiście trzeba zrobić Berylowi piękne zdjęcia. Te są jak był wyciągnięty z tego ciasnego kojca i miał większe problemy z nogami. Teraz jest o wiele lepiej. Dziarski chłopak się z niego zrobił.

Posted

bylam tez na fb i udostepnilam dalej
moze dopiszcie link do watku na dogo ( tak widzialam sie robi)
wlasnie-jakby byly nowe zdjecia to album na fejsie mozna byloby zalozyc , postarajcie sie dziewczyny :)

Posted

Dzięki Beataczl, cenna uwaga :) Jeszcze dziś pouzupełniam wątki naszych psiaków o linki do dogo :)
Tak, albumy są już w planach, muszę tylko znaleźć więcej czasu bo zdjęcia słabo się mi ładują ;/ A Berylkowi trzeba porobić więcej bo ma..tylko te dwa a teraz już ładnie chodzi, tak pewniej :)

Posted

tak Beryl ładniej już chodzi: pewnie i nie ma już przykurczonych i trzesących się łap. To dziarski psiak. Jak on czeka na spacerki, zawsze pychol uśmiechnięty.

Posted

[FONT=Tahoma]W razie, gdyby musiał przyjmować Trocoxil - zawsze trzeba go podawać z Ranigastem, lub innym lekiem osłonowym na żołądek. Zwłaszcza u owczarków niemieckich, które mają wrażliwe żołądki i jelita. Żaden lek, który działa przez miesiąc nie pozostaje bez wpływu na organy wewnętrzne. Po 2 tabl. Trocoxilu moja sunia miała krwawe wymioty, mimo, że przyjmowała Ranigast. Musiałyśmy z niego zrezygnować.[/FONT]

Posted

[quote name='JJD'][FONT=Tahoma]W razie, gdyby musiał przyjmować Trocoxil - zawsze trzeba go podawać z Ranigastem, lub innym lekiem osłonowym na żołądek. Zwłaszcza u owczarków niemieckich, które mają wrażliwe żołądki i jelita. Żaden lek, który działa przez miesiąc nie pozostaje bez wpływu na organy wewnętrzne. Po 2 tabl. Trocoxilu moja sunia miała krwawe wymioty, mimo, że przyjmowała Ranigast. Musiałyśmy z niego zrezygnować.[/FONT]

Dzięki za podpowiedź. :) i za odwiedzenie wątku
jeżeli wchodzisz na FB udostępnij
http://www.facebook.com/event.php?ei...84050131643582

Posted

Niezbyt, ale też nie idzie przy nodze. Jest bardzo żwawym i radosnym psem. Gdybyście go wiziały 2 miesiące temu. To jest zupełnie inny pies. Gdyby się dom jeszcze znalazł i Berylek by miał emeryturę. Zasłużył sobe na to:)

Posted

Dzięki za rade JJD :) Beataczl Barylek jest grzeczny na spacerze, pomimo swojego wieku ma jednak nadal siłę i to bardzo cieszy :) Gorzej jakby się biedniutki ledwo słaniał na nóżkach. Widać, że spacer wiele radości mu sprawia :D

• 3 months later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

odpukać leków żadnych nie bierze. Jest chłopak w dobrej formie. Ale dom by mu się przydał Do ogłoszeń mogę podrzucić nowe zdjęcia. Cuda się zdarzają czemu nie miało by się to przytrafić Berylowi

Posted

Na forum miau dziewczyna robi ogłoszenia. O ile dobrze pamiętam 130 ogłoszeń 15 złotych. Nick CatAngel. Na dogo chyba też się oferuje ale nie wiem czy dobrze kojarzę.

Posted

wplace te 15 zl. a test do ogloszen , zdjecia i kontakt to zajmiecie sie tym dobrze i przeslecie wszystko CatAngel?
itaka ja na miau nie umiem sie poruszac mozesz zaklepac te ogloszenia na bazarku jakis pakiecik i podeslac mi nr konta do wplaty na PW?

Posted

znalazlam na dogo bazarek ogloszeniowy za 7 zl. 40 szt pakiet.
wplace dla Berylka a kogo moge podac jako osobe ktora przekaze wszystko co trzeba do ogloszen? ktos pisal,ze ma nowe zdjecia Berylka...