Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 61
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ajula']jakby go zobaczył dr Garncarz, to mielibyśmy wiarygodną opinię o stanie oczu Cezara,
ale badanie u dr garncarza też kosztuje......
dziewczyny co Wy na ten pomysł?
Okazja jest dobra - BeaBono może zabrać Cezara na badania, tylko by trzeba zrobić zrzutkę na to badanie[/QUOTE]

Niestety schronisko nie jest w stanie finansowo tego dokonać;/ jakby się coś udało w jego sprawie zdziałać bylibyśmy bardzo szczęśliwi.
Cezarek pochodził sobie na wybiegu poleżał na słoneczkku wczoraj, zauważyłam ze reaguje na mój głos do kojca trafia za moim głosem wołam go i klaskam w tedy idzie za mną .
Mam nadzieje że Cezarek nie spędzi dużo czasu w schronisku

Posted

[quote name='Linssi']Ja nadal prosze o wiecej informacji o psiaku. Przynajmniej w jakim moze byc wieku... Dopiki nic o nim nie wiadomo nie mozna go oglaszac ani nic[/QU

Na oko 4-5 lat więcej się dowiem w tygodniu

Posted

Cezar błąkał się w Rawiczu został znaleziony w rowie.Fundacja nie ma kasy. Mc
wydajemy 8-9 tys na psy przebywajace w schronisku. Każdy ma swoja
kolejke. Jaka kolwiek pomoc w sprawie Cezara bedzie na wage złota .
Kompletnie nie wiem jak i co trzeba zrobic na bazarek ktoś mógłby go dla niego zrobić??

Posted

[quote name='sziba']Fundacja nie ma kasy. [/QUOTE]
jaka Fundacja? czy psami ze schroniska w Gaju opiekuje się jakaś Fundacja? przepraszam, że tak głupio pytam, ale po prostu nie wiem, nie znam schroniska w Gaju

Posted

[quote name='Ajula']jaka Fundacja? czy psami ze schroniska w Gaju opiekuje się jakaś Fundacja? przepraszam, że tak głupio pytam, ale po prostu nie wiem, nie znam schroniska w Gaju[/QUOTE]

Fundacja Dr Lucy opiekuje się schroniskiem w Gaju. Kiedyś z tym schroniskiem współpracowała GoniaP - Pepsi była emirowa i przebywała u Kajetana ;)

Posted

[quote name='conceited']a może by spróbować bliżej, u dr Dąbrowskiego bo też jest świetnym okulistą ... ? tylko nie wiem czy da się za darmo...[/QUOTE]
A gdzie on przyjmuje w Poznaniu??

Posted

Kłapoucha napisał(a):
dziewczyny a czy Cezar ma ogłoszenia?
jeśli nie,mogłabym mu je zrobić (jesli oczywiscie chcecie) ,tylko proszę o info czy je ma ;)

Cezar nie ma ogłoszeń przydałyby się

Posted

Sziba, jest kilka osob, ktore chcialyby pomoc w oglaszaniu i szukaniu domu dla Cezara. Zbierzcie jakies informacje na jego temat, nawet z wlasnych obserwacji, bo nie da sie robic jednozdaniowych ogloszen. Tzn. da sie, ale nie widze zadnych szans na znalezienie domu! Zeby ludzi zlapac za serce, trzeba im powiedziec jaki pies jest, uwydatnic jego cechy. Ludzie pytaja jak sie dany pies zachowuje w stosunku do innych zwierzat, jak reaguje na koty, czy jest cos, czego absolutnie trzeba unikac... Nie wiem, czy ktos oprocz Ciebie jezdzi tez do schroniska, w ktorym jest Cezar, ale trzeba sie zmobilizowac. Bez tego watek umrze smiercia naturalna, bo wszyscy, ktorzy chcieli pomoc, zajma sie psami, na watku ktorych cos sie dzieje...