BeataDz Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Niestety nie mogłam dziś pojechać do hoteliku, ale na pewno będę w niedzielę to porobię zdjęcia Lajli i poobserwuje ją. Będę mogła wtedy coś więcej o niej napisać. Może Iwonka zaglądnie na wątek wcześniej i coś o niej napisze ;). Quote
wojtuś Posted May 11, 2011 Author Posted May 11, 2011 Beatko byłoby super:) To młodziutka Sunia i tak sobie myślę, czy przed sterylką nie zrobić jej naszego standardu, czyli wizyty u Weta, podwójnego odrobaczenia, szczepienia na wirusówki. Beatko a hotelik nam pomaga w wizytach u Weta, czy to na nas spada. Myślę sobie jeszcze o Szczotku, taki dobry, łagodny Psiak, rozweselił sie jak wrócił do hoteliku - do przyjaciół których znał, cieszył się, ogonkiem machał, a u tych Państwa wydawał mi sie smutny, taki sam był jak raz spotkałem Pana ze Szczotkiem na spacerze, Wika i Moris spokojnie się przywitali, a Szczotek dał sie głaskać, Może czasem Beatko tez tu napiszemy o Szczotku, on nie ma chyba wątku. Quote
zebra12 Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Słuchajcie, ja chcę zrobic bazarek, bo mam obróżki przeciwpchelne, szampon i inne takie. Ale muszę miec o niej info i ładne fotki. Dam ją na gumtree czy Allegro. Szkoda, żeby koczowała w hoteliku, skoro może znaleźć dom. No i koszty się genrują. Jest ładna i ma szanse na adopcję. Quote
Renata N Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 wojtuś napisał(a):Śliczna jest:) Pomyślałem nawet czy nie podobna do naszej Irmy;) Sunia jutro przyjeżdża do Krakowa i jedziemy z Beatką do hoteliku do Iwanowic k.Krakowa:) Rzeczywiście mała przypomina Irminkę :lol: Jest urocza! Quote
wojtuś Posted May 15, 2011 Author Posted May 15, 2011 Dzisiaj pada i brzydko, nie wiem czy Beatce udało sie pojechać do hoteliku i porobić zdjęcia. Pozdrawiam pięknie;) i dzięki Cioteczkom za odwiedziny Lajly:) Quote
BeataDz Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 wojtuś napisał(a):Dzisiaj pada i brzydko, nie wiem czy Beatce udało sie pojechać do hoteliku i porobić zdjęcia. Pozdrawiam pięknie;) i dzięki Cioteczkom za odwiedziny Lajly:)Niestety nie udało mi się pojechać do Lajly :shake:, nie zabrałam też żadnego psiaka na aukcję pod Dżoka. Lało jak z cebra. Żaden psiak, który był na aukcji nie znalazł domku. Mam totalnego doła, na aukcji była sunia bardzo podobna do naszej Lajly, łasiła się do wszystkich, w oczach można było przeczytać " zabierz mnie do domku, a będę Cię kochać do końca mojego psiego życia " i nic, nikt jej nie zabrał :-(, chociaż na samym początku jedna rodzinka bardzo się nią interesowała. Poproszę Iwonkę o zdjęcia, musimy szybko ruszyć z ogłoszeniami psiny. Quote
zebra12 Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 No niestety idą wakacje - czas pozbywania się zwierząt. Będzie ciężko znaleźć nowe domy psom. A pod Dżokiem te aukcje psów są każdej niedzieli? Quote
BeataDz Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Hop malutka do góry. Iwonko prosimy o zdjęcia, musimy ruszyć szybko z ogłoszeniami. Quote
hotelamok Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 BeataDz napisał(a):Hop malutka do góry. Iwonko prosimy o zdjęcia, musimy ruszyć szybko z ogłoszeniami. Beatko jeszcze nie odebrałam dysku, mówiłam ci, że mi siad a tam mam wszystkie zdjęcia. Quote
BeataDz Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 hotelamok napisał(a):Beatko jeszcze nie odebrałam dysku, mówiłam ci, że mi siad a tam mam wszystkie zdjęcia.Iwonko, jutro będziemy u psiaków w hoteliku, to porobimy im z Krzysiem nowe zdjęcia. Mam nadzieję, że pogoda nam dopisze, nie tak jak w ostatnią niedzielę. Quote
zebra12 Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 Dziewczyny, a czy był ktoś z Lajlą u weta? W jakim ona jest rzeczywiście wieku? Nie jest w ciąży? Co z jej sterylką? Quote
wojtuś Posted May 21, 2011 Author Posted May 21, 2011 BeataDz napisał(a):Iwonko, jutro będziemy u psiaków w hoteliku, to porobimy im z Krzysiem nowe zdjęcia. Mam nadzieję, że pogoda nam dopisze, nie tak jak w ostatnią niedzielę. Beatko super, prosimy o zdjęcia:) Chciałbym tez odnaleść wątki pozostałych Psiaków co są u Iwonki w hoteliku;) Quote
hotelamok Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 Wojtusiu specjalnie dla ciebie Szczotek z Lajlą:) Quote
hotelamok Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 I sam Szczotek on nie ma wątku ale może komuś wpadnie w oczy...on jest taki piękny a do tego bardzo mądry. Quote
hotelamok Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 Dzisiaj Beatka z mężem byli u mnie, dużo zdjęć robili to może jakieś fajne fotki wrzucą Quote
wojtuś Posted May 21, 2011 Author Posted May 21, 2011 Dzięki Iwonko, dzięki za zdjęcia:loveu: Szczotek jest bardzo mądry i taki dobry,kochany Psiak. Dawał mi buziaki i właził na kolana jak jechaliśmy do Ciebie - Kochany jest:loveu: A Psiaki Szczotek z Lajlą uchwycone w "locie" - cudowne zdjecie:) Quote
BeataDz Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 wojtuś napisał(a):Dzięki Iwonko, dzięki za zdjęcia:loveu: Szczotek jest bardzo mądry i taki dobry,kochany Psiak. Dawał mi buziaki i właził na kolana jak jechaliśmy do Ciebie - Kochany jest:loveu: A Psiaki Szczotek z Lajlą uchwycone w "locie" - cudowne zdjecie:)Wojtusiu zapraszamy do hoteliku w odwiedziny. Oglądać je na żywo jest jeszcze cudniej. Quote
BeataDz Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 zebra12 napisał(a):Dziewczyny, a czy był ktoś z Lajlą u weta? W jakim ona jest rzeczywiście wieku? Nie jest w ciąży? Co z jej sterylką?Lajla została już raz odrobaczona, na dniach będzie drugi raz. Potem szczepienie i sterylizacja. Iwonka pytała się o cenę sterylizacji - 150 zł. Mam prośbę, trzeba zacząć zbierać pieniądze. Zebra pisała coś o bazarku. Czy zrobisz? Quote
wojtuś Posted May 24, 2011 Author Posted May 24, 2011 [quote name='BeataDz']Wojtusiu zapraszamy do hoteliku w odwiedziny. Oglądać je na żywo jest jeszcze cudniej. Wiem Beatko :loveu: "Moje" Kochane Psiaki :loveu::loveu: Quote
BeataDz Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 Zebra mam ogromną prośbę ponieważ założyłaś wątek suni, zdeklaruj się czy dalej chcesz go prowadzić i czy pomożesz nam w zbieraniu funduszy na Lajlę, oraz ogłaszaniu jej. Jeśli nie, musimy znaleść osobę, która się tym zajmie. Lajla już prawie od miesiąca przebywa w hotelu, za który musimy zapłacić. Została już odrobaczona a teraz będzie szczepiona i czeka ją sterylizacja, za to też musimy zapłacić. Mam już pierwsze wsparcia finansowe na kruszynkę, nie znam się jeszcze dokładnie na tym, bo nigdy tego nie prowadziłam ale chyba w pierwszym poście powinny być prowadzone rozliczenia. Poproszę Irenkę o pomoc i radę ;). Quote
irenaka Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 BeataDz napisał(a):Zebra mam ogromną prośbę ponieważ założyłaś wątek suni, zdeklaruj się czy dalej chcesz go prowadzić i czy pomożesz nam w zbieraniu funduszy na Lajlę, oraz ogłaszaniu jej. Jeśli nie, musimy znaleść osobę, która się tym zajmie. Lajla już prawie od miesiąca przebywa w hotelu, za który musimy zapłacić. Została już odrobaczona a teraz będzie szczepiona i czeka ją sterylizacja, za to też musimy zapłacić. Mam już pierwsze wsparcia finansowe na kruszynkę, nie znam się jeszcze dokładnie na tym, bo nigdy tego nie prowadziłam ale chyba w pierwszym poście powinny być prowadzone rozliczenia. Poproszę Irenkę o pomoc i radę ;). Ja nie wiem, czy Irenka pomoże, bo jakieś dziwne rozleniwienie:cool3: mnie ogarnęło po powrocie z banicji, ale za zaproszenie na wątek dziękuję Beatko:loveu:. Jak rozumiem na dzień dobry;) powinniśmy chyba mieć małe wyliczenie kosztów które trzeba ponieść na koniec maja + przewidywane koszty w najbliższej przyszłości: - hotel za miesiąc 450,00 ( może coś mniej?). - odrobaczenie + szczepienia ok 100,00 - sterylka 150,00 Razem 700,00 Przy założeniu, że Dobry Duszek:loveu::loveu: tego wątku już przeznaczył 100,00 na pomoc jesteśmy w plecy ok. 600,00. Jak nie będzie mobilizacji na wątku, rozsyłania próśb o pomoc finansową, organizowania bazarków, to blado to widzę:shake:, bo za parę dni zaczniemy nowy miesiąc i kolejne koszty hotelowania. Wykupię zestaw ogłoszeniowy dla małej, tylko bardzo proszę o zdjęcia Beatko. Oby te zdjęcia były dobre, bo im lepsze, tym większa szansa na adopcję. zebra12 napisał(a):Słuchajcie, ja chcę zrobic bazarek, bo mam obróżki przeciwpchelne, szampon i inne takie. Ale muszę miec o niej info i ładne fotki. Dam ją na gumtree czy Allegro. Szkoda, żeby koczowała w hoteliku, skoro może znaleźć dom. No i koszty się genrują. Jest ładna i ma szanse na adopcję. Zebro, bazarek i ogłoszenia to dwie różne sprawy. Na bazarek nie musi być super odjazdowych zdjęć, byle fanty były odjazdowe;). Może zrób ten bazarek, bo czas ucieka a Leyla za moment będzie na samych kosztach za hotel na minusie. Im szybciej, tym lepiej. Po drugie wklej w pierwszy post koszty, które trzeba ponieść, aby każdy kto wejdzie na wątek miał pełną jasność na co zbieramy pieniądze. Czy jako założycielka wątku i opiekun psa pisałaś już do kogoś prośby o pomoc finansową? Kto będzie skarbnikiem na wątku? To istotne pytania, jeżeli ma być na wątku skuteczna pomoc dla psa. Quote
BeataDz Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 irenaka napisał(a):Ja nie wiem, czy Irenka pomoże, bo jakieś dziwne rozleniwienie:cool3: mnie ogarnęło po powrocie z banicji, ale za zaproszenie na wątek dziękuję Beatko:loveu:. Jak rozumiem na dzień dobry;) powinniśmy chyba mieć małe wyliczenie kosztów które trzeba ponieść na koniec maja + przewidywane koszty w najbliższej przyszłości: - hotel za miesiąc 450,00 ( może coś mniej?). - odrobaczenie + szczepienia ok 100,00 - sterylka 150,00 Razem 700,00 Przy założeniu, że Dobry Duszek:loveu::loveu: tego wątku już przeznaczył 100,00 na pomoc jesteśmy w plecy ok. 600,00. Jak nie będzie mobilizacji na wątku, rozsyłania próśb o pomoc finansową, organizowania bazarków, to blado to widzę:shake:, bo za parę dni zaczniemy nowy miesiąc i kolejne koszty hotelowania. Wykupię zestaw ogłoszeniowy dla małej, tylko bardzo proszę o zdjęcia Beatko. Oby te zdjęcia były dobre, bo im lepsze, tym większa szansa na adopcję.Irenko bardzo dziękuję za obecność na wątku:loveu::loveu::loveu: . Jeżeli chodzi o koszty to: - hotel za miesiąc 310 zł ( mniej Irenko ) - odrobaczenie + szczepienia ok 75 zł - sterylka 150,00 Razem 535 zł Irenko zdjęcia prześlę Ci jutro ;). Quote
Recommended Posts