Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Heh, dzięki piękne:) Mój Ferdek nie wyje i ogólnie jest raczej cichym psem. Zauważyliśmy że wskakuje na okno :):) pousuwaliśmy z okna wszystkie kwiatki ze spacerem porannym też nie jest taka prosta sprawa bo Ferdek rano - czyli przed 7.00 - nie jest specjalnie chętny do spacerowania. Snuje sie zaspany i nie wykazuje żadnych chęci do biegania:cool3: wychodzę z nim na jakieś pół godziny ale mam wrażenie że jest mu to kompletnie obojętne...Po powrocie ze spaceru Ferdek dostaje jeść i sam idzie na swoje posłanie. wszystko jest ok do momentu w którym nie zamykam drzwi do jego pokoju...
Wczoraj byłem z nim przez 3 godziny w lesie (mieszkam na skraju lasu) i wrócił wykończony bo wybiegał się solidnie i wybawił z innymi psami i jak w końcu padł na posłanie odczekałem chwilkę i zamknąłem drzwi do pokoju i poszliśmy z żoną wyrzucić śmieci:lol: wracam za minutkę a ten już stoi zwarty i gotowy do "działania":mad: - nie zdążył nic zrobić więc go pochwaliłem - zobaczymy jak mu pójdzie dzisiaj???
Dzieki za słowa otuchy

• Replies 51
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ehh dopiero sie cieszyłam że rozwiązalismy jeden problem a tu powstał inny. Mianowicie Żabka zaczęła być agresywna w stosunku do maluchów. Jak moja córka Martynka podchodzi do koca i chce ja pogłaskac to sunia rzuca sie jej do twarzy. Ostatnio ugryzła ja dosyć mocno w rączkę a wczoraj w policzek. Nie wiem co sie z nia dzieje a nie wspomne o sikaniu w domu. Bylismy z psami o 12 w nocy:shake: na spacerze (myślelismy że może za wcześnie wychodzimy i pies nie dotrzyma do rana) wstaję o 7 rano na drugi dzień a w przedpokoju ogromna kałuża :placz: Sytuacja powtarza sie codziennie, nawet w ciągu dnia Żaba chodzi do dzieci na dywan i sie załatwia:mad: Nie pomogło podkładanie szeleszczących worków, pranie dywanu preparatami silnie pachnącymi- ona dalej sika tam tylko pare cm dalej niz poprzednio. Ehh:shake: Znów was musze prosić o pomoc:placz: